Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιουχάϊσαν τον Πάγκαλο, καθώς έτρωγε...!


Πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήγε με την σύζυγό του να φάνε σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής. Μόλις τον είδαν όσοι βρίσκονταν ήδη στην ταβέρνα άρχισαν τα γιουχαΐσματα φωνάζοντας μεταξύ άλλων: «Ελα να φάμε μαζί» και «κεράστε τον από αυτά που φάγαμε μαζί».
Καθώς φαίνεται, οι κοπρίτες άρχισαν να διαμαρτύρονται ή ένιωσαν πως πρέπει να (ξανα)μοιραστούν το "φαγάκι" του αντιπροέδρου.
Πληροφορίες που θέλουν το επεισόδιο να έγινε σε εστιατόριο σούσι δεν αληθεύουν, επειδή σε κανένα εστιατόριο δεν προσφέρεται φάλαινα ολόκληρη!!!
Άλλες πληροφορίες που αναφέρουν "σερβιρίσματα γιαουρτιών" προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θόδωρο Πάγκαλο, επίσης είναι αναληθείς, επειδή -ως γνωστόν- ο κύριος Πάγκαλος δεν συχνάζει σε εστιατόρια... διαίτης!
Κύριε Πάγκαλε βλέπετε πλέον πως δεν είσαστε στο απυρόβλητο. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε περίπτωση που τα πράγματα αγριέψουν (το απεύχομαι επειδή σας λυπάμαι), αλλά δυστυχώς από το πολύ το φαγητό δεν θα μπορείτε ούτε να τρέξετε για να σωθείτε.
Εκτός και αν... οπλοφορείτε!


Η πολύ καλή φωτοσύνθεση ανήκει στο "Γρεκί"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. sfakste ton xontromalaka na faei mia oloklhrh xwra ths afrikis apo to kreas kai to lipos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν μπροστά, ήμουν μπροστά. Παρήγγειλε μια μερίδα "κοπρίτες", τη σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Χαμός, όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα από κοπρίτες που έτρωγαν ... την κοπρίτα. Έβγαλα και φωτογραφία με το κινητό αλλά δεν μπορώ να την επισυνάψω. Θα τη στείλω στο Image Bank να βγάλω και κανένα φράγκο τώρα με τη φτώχεια.

    Χαμός, χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως παχύδερμο, δεν τον ενόχλησε καθόλου. Μην απατάσθε. Αν είχαν αυτοί φιλότιμο θα είχαν κάνει σεπούκου.


    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]