Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση δέχθηκαν Καραμανλής και Βηλανάκης

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη RealNews:
"Το φτύσιμο αντέχεται, το ξύλο όχι"...


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γερμανοί αστυνομικοί του αεροδρομίου του Μονάχου επενέβησαν και γλίτωσαν προχθές από λιντσάρισμα τον Καραμανλή και τον Βηλανάκη.
Το περιστατικό του παρ' ολίγον άγριου ξυλοδαρμού έγινε στο χώρο αναμονής αποσκευών, όπου κάποιοι Έλληνες αντιλήφθηκαν την ύπαρξη των δύο γνωστότατων πολιτικών, με αποτέλεσμα να κινηθούν εναντίον τους φραστικά και εάν δεν υπήρχε η παρέμβαση των γερμανών αστυνομικών, η περίπτωση Χατζηδάκη θα ήταν "απλή οδοντόκρεμα"...
Ο Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, λούστηκε με πολλά γνωστά επίθετα (λαμόγιο, απατεώνα, κλέφτη, τεμπέλη κ.α.) μέχρι τη στιγμή που φυγαδεύτηκε από το αεροδρόμιο, προς αποφυγήν πολύ δυσάρεστων εξελίξεων.
Άραγε, τι θα γινόταν εάν ο Γιώργος Παπανδρέου τολμούσε να ταξιδέψει (όπως άλλωστε το συνηθίζει) χωρίς "προστασία" στο εξωτερικό; Μάλλον ο ίδιος γνωρίζει το αποτέλεσμα γι αυτό και προτιμά να κρύβεται και να στηρίζει από την κρυψώνα του οτιδήποτε (εβραϊκών συμφερόντων) "κινείται", εξ ου και η κυβερνητική δήλωση κατά του Σεραφείμ, ο οποίος αποτόλμησε(!!!) να τα "χώσει" στο παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα και τους κατά τόπους εκφραστές και υπαλλήλους του...
  • Κατασκευάζεται αόρατος μανδύας για βουλευτές
Απορώ γιατί κάθε χρόνο συζητάνε τον προϋπολογισμό. Κανένας δεν τον παρακολουθεί και στο τέλος πάντα ψηφίζεται

Ο Γιώργος είναι χαρούμενος που ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός και ο Αντώνης που δεν τον ψήφισε. Εμείς πάλι είμαστε δυστυχισμένοι που δεν θα πιάσει στόχους και θα ξαναπληρώσουμε

Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι μη βγει τότε η Βάσω και μας θυμίσει ότι μας τα έλεγε. Και μας κατηγορήσει που δεν την ακούσαμε και ψήφισε αυτή θετικά.

Σας μπέρδεψα; Αυτό ακριβώς επιδιώκω γιατί δεν το κρύβω ότι αφού όλοι προσπαθούν να μην ρίξουν τον Γιώργο, είπα να συμβάλω κι εγώ στην εθνική προσπάθεια.

Στο μεταξύ μαθαίνω ότι Έλληνες φτιάχνουν τον αόρατο μανδύα. Το ενδιαφέρον από βουλευτές είναι πολύ μεγάλο. Τον θέλουν επειγόντως για να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους

Διαφορετικά, γωνιά-γωνιά και με τσιλιαδόρους στα σταυροδρόμια θα πηγαίνουν να ψωνίσουν για να μην τους κάνουν μαύρους από το ξύλο

Αν και όπως έχουμε πει υπάρχουν ενστάσεις επ΄ αυτού. «Καλύτερα να σε δέρνουν, παρά να σε φτύνουν» υποστηρίζει γνωστός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σωστό, διότι με το φτύσιμο μπορεί να κολλήσεις και τίποτα.

Η διαφορά στο όνομα ΠΑΣΟΚ και ΠΑΟ είναι ένα Σ και ένα Κ. Δηλαδή… Σωκράτης Κόκαλης, χα χα χαααααααααα

Άσχετο αλλά είστε απολύτως βέβαιοι ότι το “made in” δεν είναι το μικρό όνομα της Κίνας;

Δεν τον αφήνουν τον άνθρωπο να ησυχάσει και να ξεκουραστεί επιτέλους

Αφού να φανταστείτε μόλις τόλμησε ο Στυλιανίδης να πει ότι δεν θα καλέσουν τον Καραμανλή να συμμετάσχει στη σύνταξη του νέου προγράμματος της ΝΔ, τα γνωστά πρασινομπλε παπαγαλάκια άρχισαν να φωνάζουν ότι “τον αποσύρουν”.

Προφανώς γι αυτό τα επιτελεία της ΝΔ αποφάσισαν να στελεχώσουν την επιτροπή προγράμματος με όλους τους “καραμανλικούς” πρώην ΓΓ υπουργείων και διοικητές ΔΕΚΟ.

Θα τους μάθουν τώρα πως να σηκώνουν το τηλέφωνο και να υποδέχονται τους ψηφοφόρους.

Όσοι απατούν το στεφάνι τους, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ας το ξανασκεφτούν. Σύμφωνα με έρευνα, η ερωμένη κοστίζει τα διπλά στον άτακτο σύζυγο από την γυναίκα του!

Αυτό επειδή τα τρία πιο δημοφιλή δώρα για τις συζύγους είναι άρωμα, προϊόντα μπάνιου και λουλούδια, ενώ οι ερωμένες έχουν πιο ακριβά γούστα αφού θέλουν κοσμήματα, σπα και ακριβά εσώρουχα.

Με άλλα λόγια προτιμήστε τον ρόλο του Τάρανδου. Και οικονομία θα κάνετε και μπορεί να σας πάρουν μαζί τους στο σπα.

Και επειδή έχουμε λύσει όλα τα λοιπά θέματα, μας απασχολεί τώρα να ψηφίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον λαό και όχι από τους εκπροσώπους του.

Αφελώς ρωτάω: Θα γινόταν ποτέ Πρόεδρος κανένας από όσους γνωρίζετε σε απευθείας εκλογή από τον λαό;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. http://olympia.gr/2010/12/24/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%87%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟ.ΗΔΗ ΣΤΑ BLOGS ΒΛΕΠΕ TO TAXALIA ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΑΝΟΗΤΟΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να ρωτησω του Μακεδονες στην Γερμανια ποσο υπερηφανοι ειναι που ο Καραμανλης εδωσε τον ορο Μακεδονια στους Σλαβους ,αλλα κολλησε στο προθεμα και κατα ποσο υπερηφανοι αισθανονται που ο πολυς ο "Μακεδονας" Καραμανλης επετρεψε στο προεδρικο αεροπλανο των Σκοπιανων να προσγειωθει στην Κερκυρα το καλοκαιρι του 2009 στην συσκεψη του ΟΟΣΑ αποδεχομενος το "μακεδονικο" αεροπλανο σε ελληνικο εδαφος ως μη ελληνικο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ.
    ΙΣΩΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΤΕΙΘΕΜΕΝΟ
    ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΑΞΗ.
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ
    ΚΑΛΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.
    Υ.Γ ΜΠΑΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΩ ΑΛΛΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΑΝ ΣΟΥ
    ΒΑΣΤΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]