Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με φερετζέ το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές στην Θράκη


Δείτε την κουστωδία του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Παύλου Δαμιανίδη στα καφενεία της Ροδόπης.
Οι επισκέπτες είναι πιο πολλοί από τους θαμώνες!
Τρία άτομα παρακολουθούν τι λέει ο υποψήφιος, οι υπόλοιποι συνεχίζουν να παίζουν το "χαρτάκι" τους και τους έχουν γραμμένους..!
Μετά την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης της "Κοινωνικής Συμμαχίας" του Άρη Γιαννακίδη, οι "Χριστιανοί της Ροδόπης" τους γύρισαν την πλάτη οριστικά!
Ως γνωστό εάν εκλεγεί ο συνδυασμός τους και εκλέξουν 7 Συμβούλους, οι 5 θα είναι Μουσουλμάνοι, έχοντας και την πλειοψηφία στη Νομαρχία Ροδόπης!
Οι ψηφοφόροι από την Τουρκία έκαναν καλά τη... δουλειά τους!
Δηλαδή για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης πούλησε τους Χριστιανούς στους Μουσουλμάνους...
Εύγε τους!
Αθάνατο ΠαΣοΚ... δεν αλλάζεις με τίποτα!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πώς κατάντησαν έτσι οι απόγονοι Ποντίων; Αν ήταν οι ξεσπιτωμένοι πρόσφυγες πρόγονοί τους από μια πλευρά και παρακολουθούσαν αυτό τον ξεπεσμό, τι θα έλεγαν;

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρίξε είτε ΜΟΝΟ του είτε ΜΑΖΙ με τον Υποψήφιο που θέλεις το ΑΤΥΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Βάλε τους υποψηφίους του 2ου Γύρου των εκλογών να ζητήσουν μόνοι τους να καταμετρηθούν οι ψήφοι για Δημοψήφισμα ώστε να καταμετρηθούν και οι δικοί τους ψήφοι που συνδυαζόμενοι βγαίνουν άκυροι! Δειτε την προταση αναλυτικα εδω http://wp.me/pUPWv-1uS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]