Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανέκδοτο: Με το ΔΝΤ ρίξαμε το… έλλειμμα


Δεν είμαστε ειδικοί για να τα γράψουμε, όπως μπορούν πολύ ειδικότεροι από εμάς, αλλά βάζοντας τον κοινό νου να δουλέψει, βγάζουμε τα εξής συμπεράσματα.

Αφού κατάφεραν πέρσυ, να το φουσκώσουν με τα γνωστά κόλπα, έρχονται και μας λένε φέτος ότι θα είναι ΠΑΝΩ από 9%. Δηλαδή πιο ήταν το όφελος από την είσοδο της χώρας στο “μηχανισμό”; Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Το είχαν προαποφασίσει και ήταν μέρος του σχεδίου, όπως οι ίδιοι ομολόγησαν.

Αυτοί τους έβγαλαν κυβέρνηση (ξένα κέντρα), με τη βοήθεια των εδώ δοσίλογων-προδοτικών μμε και της προπαγάνδας τους για να εφαρμόσουν πιστά το πρόγραμμά τους. Ποιοι νομίζετε ότι μας κυβερνούν; Οι εδώ είναι απλά τοποτηρητές. Έρχονται οι εντολές απέξω, και οι εδώ τις εφαρμόζουν. Για παράδειγμα έχετε τόσο ικανό τον Ραγκούση να φτιάξει “νομοσχέδιο Καλικράτη” σε λίγους μήνες; Και πάμπολα άλλα παραδείγματα, αλλά δεν είναι ώρα να επεκταθούμε.

Επέβαλλαν δυσβάσταχτα μέτρα σε όλη την κοινωνία, διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό, έστρεψαν τον ένα απέναντι στον άλλο, βγάλαν την ουρά τους απέξω με το γνωστό για όλα φταίνε οι προηγούμενοι και που φτάσαμε; Σε πολύ χειρότερη θέση, σε σχέση με πέρσυ.

Αν κάποιος σας έλεγε πριν ένα χρόνο, ότι θα σας έκοβαν μισθούς, θα γελάγατε.

Μπορεί να γελάτε και τώρα, με τις…ερχόμενες απολύσεις στο δημόσιο και στις Δέκο. Αλλά δε γελάνε καθόλου, όλοι αυτοί που έχουν ΗΔΗ απολυθεί στον ιδιωτικό τομέα. Όλοι αυτοί που αναγκάστηκαν να κλείσουν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους από το ντόμινο στην αγορά.

Οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ όμως δεν γελάνε. Θα έρθουν και θα τα σαρώσουν όλα. Και πρώτο στο μάτι ξέρετε τι έχουν βάλει; Την δημόσια Υγεία. Για “το… καλό σας” , τα προβλήματα στα δημόσια νοσοκομεία, θα διογκωθούν και θα η λέξη “δημόσια υγεία” θα αποτελεί ανέκδοτο. Τυχαία πήγε αυτός που διέλυσε την ασφάλιση-συντάξεις στην Ελλάδα στο Υπουργείο Υγείας; Θα τα διαλύσει ΟΛΑ και μετά θα πάρει το καπελλάκι του και θα φύγει, αφού έχει εκτελέσει την αποστολή του.

Συντελείται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Πάρτε το χαμπάρι, το έχουμε πει πολλές φορές και δε θα σταματήσουμε να το λέμε! Δεν θέλουν να υπάρχουμε. Γιατί; Η απάντηση είναι απλή.

Αν πετύχουν εδώ, μετά ο υπόλοιπος κόσμος θα πέσει σα “χάρτινος πύργος” στα χέρια τους.
Διαβάστε λίγο Ιστορία και θα καταλάβετε…

Αλλά… Δε θα τους βγουν αυτά που θέλουν! Κατοχές και Δυνάστες, αυτός ο λαός έχει διώξει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους…

Τη Ρωμιοσύνη με την κλαις.
Θα αναστηθούμε, μόνο όταν αφυπνισθούμε πνευματικά!

Το ευχόμαστε να γίνει το συντομότερο.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]