Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πίσσα και πούπουλα...

Δεν ξέρω αν μπλοφάρει ο Γιώργος Παπανδρέου για τις εκλογές, αλλά από την στιγμή που δέχεται πως ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι υπό την εποπτεία της τρόικας και δέχεται αυτό που ο Σόλωνας κατάργησε πριν από 2600 χρόνια (ότι ο δανειζόμενος είναι κτήμα του δανειστή), δεν μπορεί να υπόσχεται τίποτα. Απολύτως τίποτα...
Αν ήθελε να έχουν κύρος οι υποσχέσεις του θα έπρεπε να μας πει πως όσα μας τάζει έχουν την προέγκριση της τρόικας (αν μας έφερνε και την σχετική βεβαίωση -γιατί το παρελθόν του είναι βεβαρυμένο- θα ήταν καλύτερα).
Πάντως η "Ελευθεροτυπία" έγραψε πως ένας λόγος που δεν μπορούν να γίνουν εκλογές είναι ότι δεν έχουμε τα σχετικά κονδύλια... (ευγενική μετάφραση της εντολής της τρόικας που δεν θέλει εκλογές μέχρι να "τελειώνει" (με) την Ελλάδα)
Το πιστόλι ήταν πάνω στο τραπέζι αλλά τελικά ήταν άδειο.
Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις ο νόμος του φαρ ουέστ λέει: Πίσσα και πούπουλα... (το παιδί από την Μινεσότα πρέπει να τον ξέρει αυτόν το νόμο της μητέρας πατρίδας του)

Αναγνώστης

ΥΓ. Πολλά διαβάζω για τουφέκια και κρεμάλες αλλά ούτε γιαούρτια δε βλέπω να πέφτουν, παρά μόνο στον Αλαβάνο από κανένα (και στημένο). Άντε να βλέπω κίνηση. Άντε να δούμε κάτι κι εμείς τα επαρχιωτάκια για να γελάσει το χειλάκι μας. Μόνο όχι στον Άβερελ, που όταν μιλάει ανεβάζει τα spreads...
Παρατήρηση: Προτιμήστε Πάγκαλο που δίνει και άφθονο στόχο...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Νασαι καλα,πολυ ωραιο.
    Επαρχιωτακη και εγω,και ακομα περιμενω να ξυπνησουν οι συνελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]