Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Τρομοκρατικό" μπαράζ στην Αθήνα


Πολλαπλά χτυπήματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς στην πρωτεύουσα τις τελευταίες ώρες. Μετά τις χθεσινές συλλήψεις για τα δέματα με τα εκρηκτικά, σήμερα σημειώθηκε έκρηξη σε ακάλυπτο χώρα στην πρεσβεία της Ελβετίας, χωρίς τραυματίες. Το ύποπτο δέμα εντοπίστηκε από υπαλλήλους της πρεσβείας που το έριξαν στον ακάλυπτο, όπου και εξερράγη.
Στη Βουλή έγινε ελεγχόμενη έκρηξη στο φυλάκιο της Βασιλίσσης Σοφίας. Ταχυμεταφορέας που μετέφερε δέμα στην πρεσβεία της Χιλής, έκρινε ότι ήταν ύποπτο και το παρέδωσε στους αστυνομικούς της Βουλής.
Νωρίτερα, ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στην πρεσβεία της Βουλγαρίας, στο Νέο Ψυχικό, από υπαλλήλους της πρεσβείας, οι οποίοι ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, που προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.
Την ίδια ώρα, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ δέχθηκαν πυροβολισμούς στην οδό Αφροδίτης, στο παλαιό Φάληρο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.
Προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τη διάρκεια καταδίωξης ληστών, ένας εκ των οποίων συνελήφθη.
Τώρα, γιατί ήρθε αυτό το μπαράζ εκρήξεων αχρήστευσης βομβών ή ανάφλεξής τους (ελάχιστης ισχύος έκρηξη), τη στιγμή που η "βόμβα" των εκλογών είναι έτοιμη να σκάσει στα χέρια του πρωθυπουργεύοντα Παπανδρέου, είναι απορίας άξιο...!
Πολύ βολικά, έρχονται οι "εκρήξεις". Πολύ βολικά για να σταματήσουμε να μιλάμε για τα τραγικά κυβερνητικά λάθη, τις εκλογικές σκοπιμότητες, αλλά και την αυτοκτονική οικονομική πολιτική του Γ. Παπανδρέου.
Πολύ βολικά, ακόμη και για να σκεφτούμε πως αν πάψει να πρωθυπουργεύει ο Γιώργος, τότε μας περιμένει η... αχαλίνωτη τρομοκρατία... από τους γνωστούς "χρήσιμους ηλιθίους" που ανέλαβαν δράση, ακριβώς τη στιγμή που καταρρέει το σκηνικό της τρόικας, παρασέρνοντας και όλες τις "μαριονέτες"...

Κωνσταντίνος

ΥΓ. Σύμπτωση: Την ίδια ώρα που η αντιτρομοκρατική έτρεχε να προλάβει τους "εκρηκτικούς μηχανισμούς", πραγματοποιώντας συνεχείς ελεγχόμενες εκρήξεις, ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλούσε παιδιά σε σχολείο στην Κόνιτσα... Όχι, δεν έσκυψε κανένας σωματοφύλακάς του να τον ειδοποιήσει για το "μεγάλο κακό"... (αν το μυαλό σας πηγαίνει στον Τζορτζ Μπους, μάλλον πρόκειται για λάθος συνειρμό...)


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Χρειαζόμαστε κάποιον καλό στα στατιστικά να υπολόγιση τι πιθανότητες υπάρχουν να σκάνε "βομβες" σε Ελλάδα και Αμερική παραμονές εκλογών.

    Εγώ δεν πιστεύω σε συμπτώσεις ... εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό υστερόγραφο!
    @αλλενάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια προσπαθεια αποπροσανατολισμου της κοινης γνωμης απο τον ΓΑΠ!!
    Τα χουντοκαναλα κανουν μια χαρα την δουλεια τους!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγγελος Πρωτοστάτης

    Σαν πολύ βολική αυτή η υπόθεση με την τρομοκρατία δεν νομίζετε;. Γιγαντώνεται πάντα επί τα εκτός του Πασόκ άλλα δρα πάντοτε επ’ ωφελεία του. Ενίοτε εξαρθρώνεται εντελώς τυχαία πάντοτε, άλλοτε από βόμβες που σκάνε, τάχα, στα χέρια των τρομοκρατών (αδελφοί Ξηροί) ή που τυχαία πέφτουν θύματα κάποιας ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς που δρουν από ένστικτο , χωρίς σχέδιο η πληροφορίες, και όλα αυτά κάτω από την επίβλεψη του ιδίου ατόμου (του επιθεωρητού Σαΐνη, του πολύ ντε κυρίου Χρυσοχοϊδη). Ως δια μαγείας καμιά άλλη επιτυχία δεν έχει προηγηθεί ή καμιά άλλη δέν ακολουθεί μέχρι την επόμενη δοσμένη και ουρανοκατέβατη επιτυχία. Πόσες άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις στον κόσμο εξαρθρώθηκαν από σύμπτωση; Καμία. Εκ των υστέρων βλέποντας καθαρά τα πρόσωπα των τρομοκρατών μοιραία αναρωτιόμαστε. Αυτοί άραγε ήταν η περιβόητη 17 Νοέμβρη; Αυτή ήταν η τόσο καλά στημένη οργάνωση με την μνημειώδη πληροφόρηση που ξέρανε ακόμη και τις διαδρομές ασφαλείας των αυτοκινήτων των ξένων πρεσβειών ; Σε μένα μόνο δώσανε την εντύπωση απλών εκτελεστικών οργάνων μιας ήδη εξαρθρωμένης και κατευθυνόμενης οργάνωσης που σκοπό έχει να περάσει πολιτικά μηνύματα την κατάλληλη στιγμή; Η αυτοί ήταν οι πυρήνες της φωτιάς που τους ξέρανε από διετίας τουλάχιστον μιας και τους συλλαμβάνανε κάθε τόσο στις διαδηλώσεις; Ή αυτοί είναι οι επαναστάτες του καναπέ, που αφήνουν τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοκαρχαρίες των καναλιών της διαπλοκής και εξαντλούν το επαναστατικό του μένος, εκτελώντας εν ψυχρό σαν νονοί της νύχτας, ιδεολόγους blogers σαν τον Γκιόλια;
    Όσες βόμβες και να σκάσουνε ρε Υorgo τίποτε δεν σε σώζει από την λαϊκή κατακραυγή. Αυτή την Κυριακή θα ακουστεί το τελευταίο Μπάμ και θα είναι από κανόνι εκλογών. Αυτή την Κυριακή θα κάνεις Μπάμ που λέει και το λαϊκό ασμάτιο Γιώργο μου , και τότε να δεις φούμο. Άντε ρε κοπρίτη γιατί πολλά μας τα ’χεις καμωμένα.

    Υ/Γ Θα φύγεις ρε μπαγάσα και θα με φάει το παράπονο. Μια φορά να πεις πέντε κουβέντες, όχι απαραίτητα πολιτικού περιεχομένου, που να μην τις διαβάζεις από μέσα, η να μην κάνεις λάθος στην γραμματική ή την σύνταξη, και τι στον κόσμο . Από περιεχόμενο δεν το κουβεντιάζω. Δεν έχω δα και τόσες απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]