Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο λαός μίλησε και ο Γιώργος τον έγραψε...

  • Ο λαός κατέθεσε την ψυχή του κι’ αυτοί ασχημονούν
Αν είναι δυνατόν!!! Πήγε ένας ολόκληρος λαός στις κάλπες επιλέγοντας μια στάση ζωής. Πήγαν οι τρομοκρατημένοι από το καθεστώς πολίτες και με πλήρη γνώση των συνεπειών της εξόδου ή της παραμονής στο μνημόνιο, κατέθεσαν (οι δύο στους τρεις) με συγκινητικό τρόπο την ψυχή τους.
Αποφάσισαν με γενναιότητα «ΟΧΙ» στο μνημόνιο.
Και αυτή τη γενναιότητα ενός ολόκληρου λαού, την πήρε ο κ. Παπανδρέου ο Γ΄ και την έθεσε εκεί που ξέρει προφανώς αυτός και οι υπόλοιποι από την πολιτική ολιγαρχία του τόπου, παρά το δίλημμα που είχε θέσει ο ίδιος.
Γι’ αυτό και ετούτος εδώ ο ικανότατος και γενναίος λαός, δεν σήκωσε ποτέ μέχρι σήμερα κεφάλι. Γιατί έχει μια ανίκανη και δειλή πολιτική ηγεσία, η οποία, μπροστά στην απόλαυση της εξουσίας, δεν διστάζει να μετατρέπει ακόμα και την κατάθεση της λαϊκής ψυχής στις κάλπες, σε εμπορεύσιμο είδος στα διάφορα πάνελ του τηλεοπτικού life style.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Την πλήρη απαξίωση προς το ισχύον πολιτικό σύστημα, που εξέφρασε το άλλο 50% του ελληνικού λαού, με την αποχή, το λευκό και το άκυρο, την καπελώνει ξεδιάντροπα το κάθε κόμμα, ισχυριζόμενο ότι ουσιαστικά αυτή η στάση στηρίζει τις δικές του θέσεις!!!
Να λοιπόν, γιατί δεν τολμούν ποτέ να κάνουν ένα δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα του οποίου είναι δεσμευτικό και δεν θα μπορούν μετά να ερμηνεύσουν όπως θέλουν.
Είναι πλέον σαφές, ότι μόνο με ολοκληρωτική κατάρρευση αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος, μπορεί να γεννηθεί κάτι καινούργιο.


Σχόλιο ιστολογίου: Θα μας έδιναν άραγε ποτέ το δικαίωμα να ψηφίσουμε ποιούς δεν θέλουμε και με την ψήφο μας να εξοριζόταν δια παντός από την χώρα στερούμενοι ολόκληρη την προσωπική τους περιουσία; Αν ποτέ γινόταν αυτό, θα υπήρχε αποχή ή θα πατούσαμε ο ένας πάνω στον άλλο, για να προλάβουμε ανοιχτές τις κάλπες; Κι επειδή δεν αντέχω τις πρωθυπουργικές αηδίες περί μέτρησης αποδοχής του μνημονίου, αν (λέω αν...) ο Γιώργος ο Β' και Παπανδρέου ο Γ' ήθελε την άποψή μας για την αποδοχή ή όχι του μνημονίου, ας έστηνε μία ακόμη κάλπη, που θα δεχόταν ένα ναι ή ένα όχι. Απλά πράγματα. Όλα τα άλλα είναι "νά 'χαμε να λέγαμε", τα γνωστά ΓΑΠικά δηλαδή...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]