Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιώργος ο... μεγαλόψυχος


Τι έγινε τώρα; Πέφτω από τα σύννεφα...!!!
Αφού ο Γιωργάκος ήταν ξεκάθαρος: ΜΟΝΟ η Αυτού Μεγαλειότης μπορεί ΚΑΙ θέλει να με σώσει. Και μάλιστα μου απαγόρευσε να έχω δικιά μου άποψη (πόσο μάλλον να τολμήσω να την εκφράσω...).
Επιπλέον, το βράδυ της Κυριακής στο "διάγγελμα προς τους ιθαγενείς" είπε ότι θα μας κάνει την χάρη να συνεχίσει να κυβερνάει γιατί μας αγαπάει και θέλει να μας σώσει.
Δεν καταλαβαίνω αυτές τις κινήσεις των "οξαποδώ"...
Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω όλους αυτούς τους κακοπροαίρετους και τις Κασσάνδρες που βλέπουν τάχαμου καταστροφή και νέα μέτρα και νέους φόρους και νέα αύξηση του ελλείματος και επιδείνωση του οικονομικού κλίματος και χρεοκοπία και ανεργία και φτώχεια και ανέχεια και λουκέτα και ένα σωρό άλλα πράγματα...
Που τα είδαν όλα αυτά γραμμένα;
Ειδήσεις δεν βλέπουν όλοι αυτοί οι κακεντρεχείς;
Αμάν πια κύριοι, ενημερωθείτε λιγάκι πριν αρχίσετε τις καταστροφολογίες...
Ντροπή...!
Πεταλωτή δεν παρακολουθείτε;
Ούτε καν Λοβέρδο;
Ούτε Χυτήρη;
Αν μη τι άλλο, Παπακωνσταντίνου τουλάχιστον θα έπρεπε να "βλέπετε".
Συνεχίζονται τα γυρίσματα μιας μοναδικής υπερπαραγωγής με 300 σκηνοθέτες με την πλήρη υποστήριξη των ευρωπαικών χωρών και την αμέριστη βοήθεια των φίλων αμερικανών προβάλεται κάθε μέρα όλη μέρα παντού.
Έχω την αμυδρά υποψία ότι οι ξένοι ΔΕΝ θέλουν να δείξει σημάδια βελτίωσης (πόσο μάλλον να ορθοποδήσει) η Πατρίδα μας και ότι εν τέλει είναι εναντίον του Γιωργάκου.
Μόλις πάει ο Γιωργάκος να εφαρμόσει το πρόγραμμά του (τρομάρα του), τσουπ!!! οι ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ πατάνε μια αναθεώρηση του ελλείματος (του περυσινού, του προπέρσινου και πάει λέγοντας...) και χαλάνε τον σχεδιασμό του Γιωργάκου. Τρέχει μετά ο Γιωργάκος, (ξανα)κόβει μισθούς, συντάξεις, δημόσιες επενδύσεις, κοινωνικές παροχές, (ξανα)εξαφανίζει την υγεία, την παιδεία, (ξανα)αυξάνει τους φόρους, τον ΦΠΑ, τις εισφορές κλπ, κλπ... αλλά εις μάτην. Γιατί ξαναέρχονατι οι "οξ' απο 'δω" ξανα-αναθεωρούν το (προηγουμένως) αναθεωρηθέν έλλειμα και φτου κι απ' την αρχή. Αυτή η ιστορία θα επαναλαμβάνετε μέχρις ότου ο Γιωργάκος τα παρατήσει και οι ξένοι (οι "οξ' απο 'δω") πετύχουν τους μύχιους, πονηρούς, ύποπτους, σκοτεινούς και κακούς στόχους τους.
Όμως ο Γιωργάκος ΔΕΝ θα τους κάνει το χατίρι. Θα μείνει εδώ μέχρι να... μας εξαφανίσει, οπότε πλέον οι ξένοι (οι "οξ' απο 'δω", ντε) θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μας γιατί πλέον δεν θα έχουν κανένα λόγο να το κάνουν. Έτσι ο Γιωργάκος θα έχει επιτελέσει το θεάρεστο έργο του και θα περάσει στην ιστορία, καταλαμβάνοντας την θέση που του αρμόζει, σαν ο μεγαλύτερος ...(ο καθένας συμπληρώνει τον χαρακτηρισμό που θεωρεί καταλληλότερο)... όλων των εποχών.
Δεν εξηγείται αλλιώς...
Βρε, τι τραβάει κι αυτό το παιδί...

Αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]