Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι άλλο υπάρχει;

«Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» . Σήμερα λοιπόν και σε αντίθεση με την «αρθρογραφική» μου ιστορία στην μπλογκόσφαιρα θα σχολιάσω την διακαναλική συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού , περιοριζόμενος σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ πρόταση από τον ποταμό των ,ανούσιων υπολοίπων, προτάσεων που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια των ,σχεδόν, δύο ωρών της συνέντευξης. …

«Λέτε ότι θα συνεκτιμήσετε και άλλους παράγοντες, πέραν των δημοτικών εκλογών, για το αν θα οδηγήσετε τη χώρα σε εκλογές ή όχι. Ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες; Τι άλλο μπορεί να σας οδηγήσει σε αυτό το αδιέξοδο; Τι άλλο υπάρχει;»

Ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ερώτηση στην οποία ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου δεν απάντησε καν ( έστω και μέσω της γνωστής του οδού της κενολογίας)

ΥΓ. Για την ιστορία και για να σας βάλω στο πνεύμα, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου στην Τουρκίας (όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Kanal D) βρέθηκαν θέματα όπως η υφαλοκρηπίδα, ο διεθνής εναέριος χώρος και η έκταση των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο. Η συζήτηση διήρκεσε 4,5 ώρες και έγινε στο πλαίσιο της ανασκόπησης της επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο συζήτησε σενάρια για την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τα 6 στα …7 μίλια σε κάποιες περιοχές και σε ορισμένες στα 8 μίλια. Το αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας μας στα 12 ν.μ το οποίο ΚΑΜΙΑ ελληνική κυβέρνηση δεν διανοήθηκε ΠΟΤΕ να το απεμπολήσει, σήμερα … αναζητείται στην μυστική διπλωματία και στην λογική του κ. Γ. Παπανδρέου. «Λιγότερα στρέμματα γης για να κοιμάται ήσυχος»!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είναι η πιο κρίσιμη ώρα για τη χώρα εδώ και δεκαετίες. Το ανησυχητικό είναι ότι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει αρκετοί, που νομίζουν ότι ζούμε αποκλειστικά και μόνο ένα οικονομικό κραχ, όπως ο κόσμος έζησε στα 1929-30. Δοκιμαζόμαστε και θα δοκιμαστούμε ακόμα, αλλά λίγοι χάνουν τον ύπνο τους προς το παρόν.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]