Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απόπειρα εμπρησμού της εξέδρας επισήμων

Φωτιά στην εξέδρα των επισήμων επιχείρησαν να βάλουν τρεις νεαροί στην Ξάνθη, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, οι δράστες πήραν τρία μπουκάλια βενζίνη, και πριν τις έξι τα χαράματα τα έβαλαν κάτω από την εξέδρα των επισήμων και ύστερα με μια φωτοβολίδα πήγαν να βάλουν φωτιά.
Ο φρουρός σήμανε συναγερμό και αμέσως οι άνδρες ενός περιπολικού έσπευσαν στην περιοχή. Κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις. Οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι νεαροί είχαν πάνω τους ακόμη και έναν ασύρματο.
Διενεργείται ανάκριση για να διαπιστωθούν τα κίνητρά τους.
Να σημειώσουμε πως είναι γνωστή η ύπαρξη μεγάλου πυρήνα "αντεξουσιαστών" στην πόλη της Ξάνθης, στους οποίους χρεώνεται και απόπειρα εμπρησμού (προ 2 ετών) του εισαγγελέα της περιοχής, όπως και ο εκφοβισμός Έλληνα πομάκου μουσουλμάνου (με την "κατηγορία" του "ρουφιάνου"). Πριν ένα χρόνο, εξάλλου, νεαρός φοιτητής συνελήφθη μετά από έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, κατά την είσοδό του στην πόλη. Κατά τον έλεγχο βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός έτοιμος για... χρήση!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Απαράδεκτα Πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες προβοκατόρικες ενέργειες στη Θράκη και τώρα αυτό το γεγονός στην Ξάνθη. Τυχαίο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν πυκνώσει τα έκτροπα από "αντιεξουσιαστές" που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρεμασμα απο τα α...α -(αμφιβαλλω αν εχουν)-για αυτα τα παρασιτα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]