Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΜΑΤ στην Ακρόπολη που έκλεισε για μία ημέρα...


...Τί έγινε πάλι ρε παιδιά; Ξεκίνησε η επανάσταση και εγώ κοιμόμουν; Εμαθα σήμερα πως κάποιοι ταραχοποιοί, κάποιοι κακοί Έλληνες, κάποιοι αναρχικοί, τρομοκράτες, ανθέλληνες κλπ θέλουν να μας βυθίσουν στη κακομοιριά και τη μιζέρια κλείνοντας την Ακρόπολη!
...αίσχος! Είναι δυνατόν; Ευτυχώς που τα ΜΜΕ σήμερα μου έδειξαν πως κάποιοι κακοί άνθρωποι, τους στοχοποίησαν για να ξέρουμε ποιός φταίει αν από αύριο δεν θα έχουμε τουρίστες στην Ελλάδα μας και αν θα πρέπει να κλείσουμε τα καταστήματά μας! Τί καλά που είναι τα ΜΜΕ! Μου τα είπαν όλα! Ευτυχώς που τα ΜΑΤ έκαναν τη δουλειά τους και έτσι πάλι η Ακρόπολη ανοίγει για όσους έχουν χρήματα για να τη περπατήσουν! Αρα δεν ενοχλεί τους τουρίστες πως για να πας με πλοίο στη Ρόδο οικογενειακός τα εισιτήρια κοστίζουν όσο η διαμονή δύο εβδομάδων στο νησί! Δεν ενοχλεί τους τουρίστες πως υπάρχει μεγάλο ΦΠΑ σε κάθε τουριστική ενέργεια, από το τουριστικό δώρο, μέχρι τη διαμονή! Ενοχλεί πως απλά δεν πήγαν σήμερα στην Ακρόπολη! Γιατί δεν μας δείχνουν τότε πόσα εισιτήρια έκοψαν πέρσι τον Οκτώβριο και φέτος να δούμε αν έχουμε διαφορά; Αλλά περιμένω και του χρόνου, για να δω αν πράγματι ο τουρίστας έμεινε με το άγχος αν θα δει την Ακρόπολη και όχι αν τον κλέψουν σε καμία γωνία τίποτα (λαθρο)μετανάστες, τίποτα ταξί με πειραγμένα ρολόγια, αν τον κλέψουν στη διαμονή κλπ Το σημερινό ρεσιτάλ των ΜΜΕ λέγεται απλά στοχοποίηση και παραπληροφόρηση του λαού, έδειξαν το δέντρο για να μη δούμε το δάσος...
...ουφφφφ! Η αλήθεια είναι πως όλοι αυτοί οι κακοί κύριοι που σήμερα έκλεισαν τη Ακρόπολη δεν ήταν και τόσο ταραχοποιοί, αναρχικοί, τρομοκράτες, ανθέλληνες κλπ! Ειδικά όχι ανθέλληνες γιατί όλοι αυτοί ξέρουν και την ιστορία των μαρμάρων αυτών και έχουν χαρτιά που δείχνουν πως έχουν εκπαιδευτεί για αυτούς τους χώρους! Ολα αυτά τα ΜΑΤ, όλα αυτά τα καπνογόνα που έπεσαν και οι κλωτσιές ποιός τα πληρώνει? Εγώ, εσύ, ο άλλος και αυτοί που σήμερα τα γεύτηκαν αν το καλοσκεφτούμε...
...Εκλεισαν την Ακρόπολη γιατί κάποιοι είχαν "ξεχάσει" να τους πληρώσουν 20 μήνες! Πράγματι, πόσους μήνες έπρεπε να είναι απλήρωτοι ώστε να πρέπει να κάνουν κάτι για να πληρωθούν? Σήμερα άκουσα το εξής: "Καλά, έπρεπε να κλείσουν την Ακρόπολη? Δεν μπορούσαν να κάνουν πορεία στο Σύνταγμα"? Εμεινα παξιμάδι, γιατί απλούστατα στο Σύνταγμα κάθε μέρα κάποια ομάδα που κάποιος κλέβει χρήματα ή δικαιώματα εκεί πηγαίνουν! Και που βγαίνουν στο Σύνταγμα κανείς δεν δίνει σημασία! Αν επιμείνουν θα φάνε τίποτα καπνογόνα και τίποτα γκλοπιές και θα γυρίσουν σπίτι τους! Και χαζός και δαρμένος! Τώρα που βγήκαν στην Ακρόπολη όλη η Ευρώπη μαθαίνει πως το Κράτος δεν πληρώνει τους συμβασιούχους του 20 μήνες! Εκεί πονάει, εκεί τους κόβει, πως γίναμε ρόμπες στην Ευρώπη γιατί δεν πληρώνει το Κράτος τους υπαλλήλους του εδώ και 20 μήνες! Τώρα θα βρεθούν χρήματα, βάζω στοίχημα πως θα βρεθούν...
...ευτυχώς τα ΜΜΕ βρήκαν πάλι τουρίστες να πουν πως είναι απογοητευμένοι που δεν μπήκαν στην Ακρόπολη, γιατί ήρθαν από άλλη χώρα και έκαναν τόσα χλμ για να δουν και αυτό το Θαύμα! Το μέσο μυαλό πάλι θα δει ποιός φταίει για τη κατάντια του! Πάλι θα βρίσει, όχι το άχρηστο Κράτος, αλλά τους κακούς συμβασιούχους που έχουν να πληρωθούν 20 μήνες! Παλιά έφταιγαν οι φορτηγατζήδες, αλλά ξέχασαν πως υποσχέθηκε το Κράτος να δώσει 1400 άδειες φορτηγών στη Κίνα, ήταν μέσα στο πακέτο όταν αγόραζε το Λιμάνι του Πειραιά! Φταίει όποια ομάδα θα εναντιωθεί στο Κράτος που "μαζί τα φάγαμε" θα έχει πια τα ΜΑΤ και τα ΜΜΕ να τα τιμωρήσει με βουρδουλιές και δημόσιο εξευτελισμό! Ευτυχώς που δεν έχουν βγάλει και κρεμάλες...
...η αλήθεια είναι πως δεν έκλεισαν μία ημέρα την Ακρόπολη στους Έλληνες! Η Ακρόπολη είναι κλειστή στους Έλληνες που δεν έχουν μαζί τους πορτοφόλι! Είναι όμως Εθνική τους Κληρονομιά και για αυτό πληρώνουμε φόρους για τη συντήρησή της αλλά όχι για να μπαίνουμε όποτε θέλουμε δωρεάν! Η Ακρόπολη κλείνει το απόγευμα, ενώ άλλα αντίστοιχα μνημεία στην Ευρώπη είναι ανοιχτά οποιαδήποτε ώρα για να τα δει ο κόσμος! Τώρα όμως βγήκαν τα ΜΜΕ και τα ΜΑΤ να αποδώσουν ευθύνη σε όποιον τολμά να ζητήσει να κρατήσει τον αυτοσεβασμό του! Γιατί εγώ δεν είδα στα βίντεο τίποτα ρεμάλια και πρεζάκια, περιθωριακούς τύπους ή νταβατζίδες, είδα ανθρώπους αξιοσέβαστους, εργαζόμενους που ο κακός εργοδότης τους χρωστάει 20 μηνιάτικα! Πώς θα ζήσει ο οικογενειάρχης χωρίς μισθό 20 μήνες? Πώς θα έχει αυτοσεβασμό όταν δανείζεται για να εργάζεται μέχρι να πληρωθεί? Το χειρότερο για εμένα? Πως γκρινιάζουν κάποιοι που δεν έχουν πάει ποτέ στην Ακρόπολη! Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι Έλληνες έχουν πατήσει αυτό το χώρο! Δεν έχουν πάει όσοι από έλλειψη γνώσεων της Ιστορίας μας δεν ξέρουν να δουν τίποτα άλλο από βράχους και κολώνες και άλλοι γιατί απλά δουλεύουν σε δύο δουλειές και δεν προλαβαίνουν να δουν τα παιδιά τους, όχι να βγουν οικογενειακά στο Χώρο, ειδικά με τέτοια τσουχτερά εισιτήρια...
...το όλο θέμα χωράει πολλή συζήτηση! Το μυαλό λειτουργεί όπως το αλεξίπτωτο: Ανοιχτό! Οταν ακούμε μία είδηση στα κανάλια καλό είναι να βλέπουμε και τη φάκα! Αύριο θα είναι η σειρά μας όταν θα χρειαστεί να ζητήσουμε από το κράτος τα χρήματά μας! Το ξέρουν και προετοιμάζουν το έδαφος της τρομοκρατίας τους! Οποιος εναντιωθεί στο Κράτος θα φάει ξύλο από τα ΜΑΤ και τα ΜΜΕ θα τιμωρήσει με δημόσιο εξευτελισμό! Έρχεται και η σειρά μας, μας δείχνουν απλά πως έχουν τα άντερα να μας χτυπήσουν, ας το ξέρουμε να είμαστε έτοιμοι...
...πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε πολλή βία! Οχι από εμάς τους πολίτες αλλά από το Κράτος όποτε τολμάμε να ζητάμε τα αυτονόητα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Να πούμε και το άλλο; Στον πεζόδρομο που οδηγεί στην Ακρόπολη ανθεί το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών εφτά μέρες τη βδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Δεκάδες Πακιστανοί και Αφγανοί αραδιάζουν την πραμάτεια τους από το άγαλμα του Μακρυγιάννη, κατά μήκος του νέου Μουσείου της Ακρόπολης μέχρι πάνω, εκεί που αρχίζει η ανηφόρα για Φιλοπάππου! Είδατε ποτέ αυτό το παραεμπόριο, που προκαλεί πάντα αρνητικά σχόλια στους τουρίστες, να προσπαθεί το Υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη" να το σταματήσει; Τους μπήκαν στο μάτι μόνο αυτοί οι Έλληνες που αγανάκτησαν επειδή έχουν να πληρωθούν 22 μήνες.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλοκαρουν οι συμβασιουχοι την εκδοση εισητηριων στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ,απο αυριο, αλλα δεν θα παρεμβουν στην ελευθερη εισοδο.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΚΟΒΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΣΟΔΑ.
    ΧΤΥΠΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ.
    ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ.

    ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ.

    ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΑΝΕΡΓΟ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΣ.
    ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΣ.

    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΡΓΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΒΑΣΗ ΕΜΕΠΕΙΡΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ "ΣΤΗΣΕΙ" ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ.

    ΠΑΝΤΑ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
    ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ,ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΛΟΙΑ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΛΕΓΕ "ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ Φ.Π.Α.", ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ Φ.Π.Α.

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.ΕΚΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΒΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΪΜΙΝΓΚ ΔΙΑΦΟΡΩΝ "ΤΥΧΑΙΩΝ" ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΠΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΤΟΙΜΗ. ΑΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΝΠΤΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε 15 Οκτωβρίου 2010 10:29 μ.μ.,

    για πες μου οι ανεργοι σε ποια "ταξη" ανηκουν????
    Στα λογια ειστε ωραιοι και καλοι ΠΡΙΝ τις απολυσεις!!
    Αφοτου απολυθουν οι εργαζομενοι που ειναι το ΚΚΕ???
    Ποιους εργαζομενους εκπροσωπειτε και γιατι πρεπει να εκπροσωπουνται απο το ΚΚΕ????
    Οι βουλευτες σας και οι συνδικαλιστες σας που παιρνουν ενα ματσο επιχορηγησεις ,μισθους και μετεπειτα βουλευτικες συνταξεις ,σε ποια "ταξη" ανηκουν??

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]