Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και επισήμως τέλος της Δραγώνα στο Υπουργείο Παιδείας

  • Δεκτή έγινε η παραίτησή της από την Άννα Διαμαντοπούλου
Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε, για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει η ίδια, η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας για θέματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και εκπαίδευσης ελληνοπαίδων εξωτερικού, Θάλεια Δραγώνα.
Σε δηλώσεις της η κυρία Διαμαντοπούλου, ύστερα από τη σημερινή συνάντησή της με την Θαλεια Δραγώνα, ευχαρίστησε δημόσια την ειδική γραμματέα για την προσφορά της στην προσπάθεια αναμόρφωσης του εκπαιδευτικού συστήματος και πρόσθεσε ότι οι προσωπικοί λόγοι που επικαλέστηκε είναι απόλυτα σεβαστοί.
Η Θάλεια Δραγώνα ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο της και το πνεύμα συνεργασίας. Επεσήμανε, δε, ότι παραμένει στη διάθεση τους και μετά την αποχώρησή της από τη θέση της ειδικής γραμματέας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ναι, κατά τα άλλα προχθές "δεν απαντούσε σε φημολογίες".
    Ξεφτίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα κομματια η φακλανα ,
    στον αγυριστο το ανθελληνικο τσουλι ,
    ενα κτηνος (ας με συγχωρεσουν τα ζωντανα) λιγωτερο....

    Ευχομαι και ταχυ ψοφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα τσακιδια. Δεν πειραζει ας διαβαζουν και ανηλικοι απο την πολυ ευγενεια φτασαμε να εχουμε τετοιες κωλογριες για εκπροσωπους παιδειας, και την ευχαριστησαν κιολας βρε αντ απο κει πηγαινε σε καμια τουρκια να κλαψεις τωρα ηλιθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σειρα της Διαμαντοπουλου να φυγει τωρα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i paideia to mono pou mas eixe apomeinei gia na legame oti eixame kati aksio ston topo mas apo tetoiou eidous apobasmata sapizei. Autoi pou o theos na tous kanei anthropous kanan gia mena to megalitero egklima pros ton elliniko lao: tin sterisi mathisis. Dixos gnosi o laos ginetai mia maza apo probata eukoloxeirista kai upoudoulomena onta stis gnomes kai diatages ton allon. Ta sxoleia pleon den didaskoun oute tin koultoura, oute ton politismo, oute texnes, oute epistimes opos armozei...to ergo autinis tis ksetsipotis teleiose kai feugei dioti gnorizei pos tha broun oi omoioi tis mian alli isos kai poio adistakti apo autin fonisa tou ellinikou politismou NTROPI SE OSOUS SIMBALOUN SE AUTO KAI MIA PROEIDOPIOISI POS TA PRAGMATA THA ALLAKSOUN MIA MERA KAI POS ESEIS THA DOSETE APOLOGIA GIA OLA TA EGKLIMATA KSETSIPOTOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]