Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζούμε τον απόλυτο ολοκληρωτισμό


  • Μιχάλης Χαραλαμπίδης
    Μιλώντας σε Ρ/Σ
Στην περίπτωση του ΚΚΚΑΣΟΡ, το ανώτερο στάδιο του εκφυλισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχουμε ένα φαινόμενο σύγχρονου ολοκληρωτισμού. Αν υπήρχαν αυτόνομα, επαρκή Πανεπιστήμια με το ανάλογο ακαδημαϊκό προσωπικό θα είχαμε ένα κύκλο συζητήσεων, ερευνών, εκδόσεων για αυτό το φαινόμενο. Εδώ υπάρχει Εξάρτηση και Επιστημονική ανεπάρκεια του προσωπικού. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες. Ήταν αναμενόμενη η αντίδραση στο δρώμενο με τα παπούτσια. Αντίδραση ολοκληρωτικού, καθεστωτικού τύπου. Παρόμοια δρώμενα στην Ευρώπη παρατηρούνται συχνά και οι αντιδράσεις δεν παίρνουν ολοκληρωτικές εκφράσεις. Εδώ όμως η εξουσία είναι αδύνατη, ανασφαλής και εξαρτώμενη από τον ολοκληρωτικό έλεγχο της πληροφόρησης.
Η Ιταλία του Μπερλουσκόνι είναι όαση Δημοκρατίας σε σχέση με εδώ. Μπορούν να γίνουν συγκρίσεις, μια Πανεπιστημιακή έρευνα, με τις ΥΕΝΕΔ της χούντας. Όπως και τότε οι πολίτες κατέφευγαν στο BBC, στην Ντόιτσε Βέλε.
Οι αντιδράσεις της χούντας, του Πατακού ήταν παρόμοιες με τις σημερινές. Όλοι οι ολοκληρωτισμοί έβλεπαν και βλέπουν «εχθρούς του Έθνους. Εχθρούς του Λαού». Από τον Χότζα στη Αλβανία, τον Πόλ Πότ στην Καμπότζη, τον Τσαουσέσκου στην Ρουμανία.
Η εμπλοκή του BBC αποκάλυψε τον τριτοκοσμικό ολοκληρωτικό χαρακτήρα της πληροφόρησης στον τόπο μας. Έτσι όλο το σύστημα της χρεοκοπίας, μιζοπολιτικής και της διαπλοκής με το «τηλεοπτικό μπεϊλίκι» αντέδρασε γιατί αποδείχθηκε ΤουρκοΜπαρόκ. Καθόλου Ευρωπαϊκό σύμφωνο δηλαδή με την Ελληνική Δημοκρατική παράδοση και τον Αριστοφάνη.

Σχόλιο: Η ναζίζουσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν περιορίζεται μόνο στις πολιτικές επιστρατεύσεις και στην ενεργοποίηση του στρατού αλλά προχωρεί και εφαρμόζει και την χυδαία θεωρία του κοινωνικού αυτοματισμού.
Μία θεωρία και μία πρακτική η οποία έκανε την αποκρουστική και απάνθρωπη εμφάνισή της στα ολοκληρωτικά καθεστώτα της Σοβιετικής Ένωσης, του φασισμού της Ιταλίας και του ναζισμού του Γ΄ Ράιχ.
Ήταν τότε που το παιδί κατέδιδε στην εξουσία τις αντικαθεστωτικές σκέψεις και ενέργειες των γονιών του «για το καλό του κόμματος»!
Άθλια κυβέρνηση, που σκηνοθετεί εμπόλεμες καταστάσεις ανάμεσα στους εργαζόμενους για το «καλό του «κινήματος» και του Δ.Ν.Τ.», υπό τα χειροκροτήματα των πολιτικά και κοινωνικά άθλιων ψηφοφόρων της, που είναι οι ευνοηθέντες του «κινήματος»!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τα μεσα μας ειναι οικτρα και οι πτωχοι τω πνευματι βομβαρδιζονται με ψευτικες, στημενες και μισοαληθινες ειδησεις αλλα, οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

    Το ΒΒC περιεγραψε προσφατα ο Βρετανος αποστρατος στρατηγος και ευρωβουλευτης για το Ανατολικο Γιορκσαιρ, Γκοντφρυ Μπλοομ, λεγωντας οτι η "θεια μπημπ" σκορπαει με σταγονομετρο ψυχολογικα προετοιμασμενη παραπληροφορηση κι’εγω βεβαια εγκρινω και επαυξανω. Η Βρετανια εχει χρεη κατα πολυ περισοτερα απο οποιαδηποτε αλλη χωρα στην Ευρωπη. Τα αναγνωρισμενα ποσα ανερχονται σε 4.8 τρις στερλινες αλλα υπαρχουν και κρυφα κονδυλια που με μετριους υπολογισμους ανεβαζουν το συνολο στα 6.5 με 7 τρις στερλινες. Τα ποσα αυτα σαφως κανουν κουρελι τον νομο που λεει οτι κανενα παιδι δεν επιτρεπεται να γεννηθη με χρεη στο λαιμο του. Φροντισαν ομως γι’αυτα αφου τα τελευταια 13 χρονια περασαν απο το κοινοβουλιο (τα πιο πολλα νυχτα) περιπου 5 χιλιαδες νεα ποινικα αδικηματα. Τοσο ασχημα ειναι τα πραγματα που αν εφαρμοζονταν ολοι οι νομοι δεν θα εμενε κανενας εξω απο τις φυλακες, αλλα και γι’αυτο φροντισαν. Εκτός παρωχημενων πλοιων και εκατονταδων νεων αγροτικων "αναμορφωτικων ιδρυματων" εχουν φτιαξει και χιλιαδες μικρες φυλακες που αντικαθιστουν βαθμιαια τα αστυνομικα τμηματα καθε γειτονιας.

    Δεν ειμαστε μονοι στον κατηφορο, αλλα οι ολιγαρχες, μεσω των ισχυρων δυναμεων αλλα και των πολυεθνικων τους*, δοκιμάζουν νεες τεχνικες και συστηματα επανω μας πρωτα, μιας και ειμαστε ο πιο ευκολος στοχος κυριως λογω μεγεθους, για παραδειγμα ο προυπολογισμος μας ειναι μικροτερος του Google.

    *Vodafone γνωστη και ως ΜΙ6. Πρωτη η Ελλάδα εφαρμοσε την εγγραφη προσωπικων πληροφοριων σε ολα τα καρτοκινητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]