Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σεβασμός στους πολίτες, φυλακή στους κλέφτες


Το περίφημο “όλοι ίδιοι είναι” απέχει μια τρίχα από το “όλοι τους είναι βρώμικοι”.
Πρέπει να μας ΑΠΟΔΕΙΧΝΟΥΝ πλέον ότι είναι ΚΑΘΑΡΟΙ. Ειδάλλως... θα βγάζουμε τα λογικά μας συμπεράσματα.
  • Σεβασμό στις επιχειρήσεις που πτωχεύουν και κλείνουν, ΡΕ.
  • Σε αυτούς που χάνουν την δουλειά τους και μένουν άνεργοι, ΡΕ.
  • Σε αυτούς που έκαναν αιτήσεις απορίας στις ενορίες και στις νομαρχίες, ΡΕ.
Η πρώτη δουλειά που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ και να τους στείλετε φυλακή. Και μετά όλες οι άλλες...
Μάλιστα. Οποιοσδήποτε κοινοβουλευτικός πολιτικός διώκεται αμέσως εκστομίζει το βαρύγδουπο “είναι πολιτική δίωξη, θέλουν την πολιτική μου εξόντωση” κλπ κλπ. Ακόμη και πολιτικά ανύπαρκτοι.
Μη τολμήσει κανείς και τους διώξει ποινικά ή…
Ρε τι πάθαμε με δαύτους. Που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ για ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ.
Τα έχουν κάνει ΜΑΝΤΑΡΑ σ’ όλη την Ευρώπη και δεν θέλουν ακούνε για λογοδοσία. Οι δημοκράτες...
Υπάρχει και το αμίμητο: “Οι πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή”.
Ό,τι πιο ιερόσυλο έχει εκστομισθεί ποτέ.
Δημοκρατία = ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ. Όχι μπάτε σκύλοι και νόμοι περί ευθύνης…
Και σας λέω ΚΑΙ το εξής: Αν δεν πάνε ΦΥΛΑΚΗ και πολλοί δικοί μας εδώ, και η “αγορά” μας ξαναδανείσει, δείχνοντας “εμπιστοσύνη” σε όλο αυτό το αρπακτικό σούργελο που μας έφερε ως αυτό το χάλι, σημαίνει πως είναι ΤΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ το ΚΟΛΠΟ, και τόσο ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, που αδιαφορούν πλέον ακόμη και για τα προσχήματα...!
Κι αν η ΝΔ θέλει να την εμπιστευτεί ο λαός και να κυβερνήσει, ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΕΣ, πρέπει να κάνει σημαία της, όχι μόνο την οικονομική ανόρθωση, αλλά πρώτα και κύρια, ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ των κλεφτών, των ενόχων και των διεφθαρμένων. Αρχίζοντας από τους δικούς της πρώτα.
Ολα τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Οι κλέφτες στην φυλακή και άμεσα... Γιατί κλέφτες υπάρχουν και δεν είναι οι απλοί πολίτες.

ΥΓ: Και μην τους πολυ-χαϊδεύετε ορισμένοι εδώ μέσα, ο καθείς τους δικούς του, γιατί θα πάθουμε τα ίδια. Πιέστε τους. Πιέστε τους. ΠΙΕΣΤΕ. Οχι χάδια πια.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συμφωνώ, "Οι πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή". Είναι τέτοια η ευθύνη τους και τόσο σοβαρά τα θέματα που διαχειρίζονται, ώστε αν κάνουν κάτι αξιόποινο η θέση τους είναι έξι βήματα μπροστά από ένα απόσπασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο τρομονόμος!!! γιατί τώρα θα μπει και ο σύζηγός μου στο κελί και ο λόγος, υπόλοιπο δανείου από αγορά ΔΧΦ.Δεν φτάνει που μας έχουν ξετινάξει θα μας πάνε και φυλακή.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΌΨΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΗΡΩΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]