Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ρεμούλα και η λοβιτούρα τώρα δικαιώνονται

  • Tο οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα ανά τον κόσμο. Στην Iταλία λέγεται Kαμόρα. Στην Aμερική Mαφία. Στην Eλλάδα Σοσιαλισμός, με επιδότηση Ροκφέλερ...

Λοιπόν… Δεν ξέρω αν είναι η φαντασία μου, αλλά κάτι έχει αλλάξει στο σκηνικό. Ο φοβισμένος κόσμος άρχισε να βλέπει στα παιδαρέλια και τους υπέρβαρους που παριστάνουν την «Κυβέρνηση» την απάτη του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια.
Οι «επαναστάτες» του 1981 είναι οι καθεστωτικοί του 2010. Η αντίδραση ενάντια στην «επάρατο δεξιά» αποδείχθηκε καθεστώς λαοπλάνο, φαύλο και πλαστό. Ο αθλητικός Πρωθυπουργός, συμπαθητικός σε πολλούς στην αρχή, αποδεικνύεται, ατυχώς για όλους μας, λίγο «άδειος»… Κρίμα.
Δεν εντυπωσιάζουν κανένα οι εξαγγελίες της συμπαθέστατης κυρίας Διαμαντοπούλου. Από παραμύθι Παιδείας και Ελευθερίας χορτάσαμε. Ούτε πείθουν οι ασυναρτησίες του κυρίου Πάγκαλου. Τι λες ρε μεγάλε; Πού το είδες ότι είμαστε όλοι φαύλοι. Ποτέ μου δεν ακούμπησα ξένο μολύβι ή ξένη δραχμή, και όποιον Πασόκο γνώρισα, περίπου έλεγε «είσαι καλό παιδί, αλλά τίμιος».
Αυτοί είστε κύριε του ΠΑΣΟΚ. Είστε το κόμμα του καλαμποκιού, των πρασινοφρουρών, των πειναλέων που έψαχναν τα κουφάρια των προβληματικών για κανένα φράγκο, των επιδοτούμενων σεμιναρίων, των ψεύτικων πτυχίων, της αντιγραφής στα διαγωνίσματα, του προσωρινού διορισμού.
Ταυτίσατε τον σοσιαλισμό με ροκάνισμα ξένου χρήματος που μοιράζατε μεταξύ σας, επειδή «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» και είσαστε λάτρεις του Καντάφι και του κάθε περιθωριακού. Κάνατε τα κόμπλεξ της κατωτερότητάς σας, «εθνικό σύμβολο». Κάνατε την μικροκλοπή αποδεκτή, αλλά «όχι και 500 εκατομμύρια». Ζηλέψατε τις βίλλες των πλουσίων και αρπάξατε για να φτιάξετε κι εσείς.
Ο κόσμος έχει καταλάβει την κοροϊδία. Τα τερτίπια των κυβερνητικών εκπροσώπων και οι νάϋλον λόγοι του Πρωθυπουργού δεν πείθουν. Και σιγά-σιγά, φτιάχνεται η ελληνική εκδοχή του tea party, και με λίγη τύχη θα σας στείλει πίσω από εκεί που ήρθατε. Για θυμηθείτε…
Βαρεθήκαμε την φαυλότητα και τα παραμύθια. Βαρεθήκαμε όλο το κηφηναριό και την αλητεία που έκλεψε κοστούμια και παριστάνει τους «σοβαρούς». Δύναμή σας, πασόκοι, μέχρι σήμερα ήταν το κλεμμένο και τα δανεικό. Μοιράζατε δανεικά στον λαό, τον εκμαυλίσατε και τον χαρίσατε σε νέες Δυνάμεις Κατοχής, και νομίζετε ότι δεν σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι και ούτε οι προεκλογικές σας παροχές στους πασοκικούς Δήμους, ούτε ο θυμός των φαιδρών εκπροσώπων σας θα ανατρέψει το ρεύμα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Δε θα μου πάρετε τα σώβρακα ρεεεεεεεε...

    http://www.youtube.com/watch?v=HvsTfkzxRwM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχονται εκλογές ,που μπορεί να είναι δημοτικές αλλά πάντα δίνουν ένα δείγμα προς τα πού φυσάει ο άνεμος εξουσίας.
    Ας στείλουμε λοιπόν την βροντερή μας αντίθεση σε όλα αυτά που γίνονται για εμάς χωρίς εμάς όπως λέει και το γνωστό τραγούδι.
    Εάν δεν το αποδείξουμε μέσο τις ψήφου μας την κάθετη αντίθεση μας τότε θα γεμίσουμε το ρεζερβουάρ όλων τον τσαρλατάνων και από τα δύο κόμματα για ακόμη σκληρότερα μέτρα.
    Το πρόβλημα σε όλους μας δεν είναι πια απλά φιλοσοφικό αλλά μέγιστα βιοποριστικό.
    Πρέπει να ξεπεράσουμε ψευτοδιλήμματα του δεξιού η σοσιαλιστικού πολιτικού πλαισίου.
    Εδώ παίρνω και θέση απέναντι στον αρθρογράφο του πιώ πάνω γραπτού.
    Συνειδητά παίζει (καθυστέρηση) υπέρ τις αλληλουχίας τον κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ,απλά γιατί και ένας πρασινογάλαζος θα μπορούσε να γράψει άλλες τόσες αράδες για τον χώρο που εμφανώς υποστηρίζει .
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ 1979,ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ Ι.Χ. ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟς ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗς . ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ , ΗΤΑΝ -ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ-ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑς. ΗΤΑΝ ΟΙ...ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΥΡΙΩΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΛΕΟΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΕΙΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ . ΝΑ Μ Η Ν ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΕΙ ΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ. ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΗΣ, ΤΗΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ.... Ο ΜΠΑΞΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΗ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. --ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή έχω ιδία πείρα, κάποτε λυπόμουν για την Ελλάδα. Τώρα πια δεν αντέχει το στομάχι μου να ακούω ή να βλέπω κανέναν τους! Κυριολεκτικά μου προκαλούν αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό σύστημα πάτησε πάνω στα, αρχικά εκ τουρκοκρατίας αναπτυγμένα, στοιχεία του ωχαδελφισμού, των πελατιακών σχέσεων, της κουτοπονηριάς, της οικογενιοκρατίας και της έλλειψης πραγματικής εθνικής συνείδησης του νεοέλληνα, για να μας φέρει (και να μας φέρουμε) εδώ που είμαστε, νέοι σκλάβοι και υποχείρια μιας άρχουσας οικονομικής "αριστοκρατίας" και διεθνών κεφαλαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]