Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ ταξιδεύει με το "τραινάκι" του τρόμου


Για κάποιον, άγνωστο λόγο (ή μήπως τα κυβερνητικά στελέχη γνωρίζουν πολύ καλά την σχέση εθισμού και εξάρτησης των κομματικών στελεχών και των βουλευτών του κυβερνητικού κόμματος με την εξουσία;) εμφανίστηκε ο κύριος Πεταλωτής και με απόλυτη βεβαιότητα δήλωσε πως:
“Δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψήφιση της περαίωσης στη Βουλή”.
Αυτό το επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπό το φόβο πως, αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν δημοσίως μιλήσει με σκληρά λόγια για την πρωτοβουλία Παπακωνσταντίνου, θα μείνουν… συνεπείς στις δηλώσεις τους με την ψήφο τους στη Βουλή. Ο Γιώργος Πεταλωτής εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ρύθμιση θα ψηφιστεί “χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιηθεί η κομματική πειθαρχία για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που έχουν εκφράσει αντίθετη άποψη”. Η πράξη θα δείξει…
Ο Πεταλωτης, βέβαια, μοιάζει να λέει: “Εδώ ψηφίστηκε το μνημόνιο της παραίτησης από εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, στην περαίωση θα τα χαλάσουμε…;”
Βεβαίως ίσως κάποιοι να θελήσουν να πηδήξουν από το τραινάκι του τρόμου πρίν να είναι πολύ αργά για αυτούς. Και το τραινάκι έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, άκρως απαγορευτική για απόπειρες διάσωσης των οιονδήποτε θελήσουν να φύγουν από αυτό. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου - ΔΝΤ, ταξιδεύει πλέον με το "τραινάκι του τρόμου". Το αστείο της υπόθεσης είναι πως όλοι όσοι ταξιδεύουν σε αυτό το "τραίνο" πιστεύουν πως θα την γλιτώσουν... Δεν τους είπε κανείς πως ακόμη και τα ελικόπτερα πέφτουν και πως σε μερικές περιπτώσεις "δεν πετάνε λόγω... καιρικών συνθηκών";
Το "ξανθό αγόρι" μπορεί να θέλει να μας πείσει για διάφορα, αλλά η γλώσσα του σώματος, η αμηχανία του, μα κυρίως τα μάτια του, δηλώνουν ξεκάθαρα τον πανικό του. Κι αυτό, επειδή γνωρίζει πως ο ίδιος μπορεί να μιλάει και να ισχυρίζεται οτιδήποτε. Το ζητούμενο είναι πως εκείνος που δεν έχει μιλήσει ακόμη, είναι ο λαός. Κι ενώ η άποψη του Ελληνικού λαού είναι ήδη γνωστή..., κάποιοι σαν τον κύριο Πεταλωτή θέλουν να παίζουν και με την... λογική του...
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Κοίτα να δεις πανικός οι κομπιναδόροι της παγκοσμιοποίσης...

    Και τι λέγαμε πριν από λίγες μέρες για δημοκρατία; Και μόνο η ύπαρξη του όρου "κομματική πειθαρχία" στο λεξιλόγιο των πολιτικών - και τον χρησιμοποιούν με τόση φυσικότητα - αποδεικνύει το γεγονός ότι μόνο δημοκρατία δεν έχουμε.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδέλφια ξεσηκωθείτε.
    Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ανάκαμψης και όλοι οι νόμοι που περνάνε απο τη βουλή έχουν στόχο τα ατομικά δικαιώματα και την ελευθερία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]