Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρχεται κι άλλο μνημόνιο μετά το 2013! Προετοιμάζουν το έδαφος με δηλώσεις!


Από πολλές πηγές ενημέρωσης μεταφέρεται εσχάτως μια φιλολογία περί "στήριξης" της Ελλάδας και πέραν του 2013.
Καταγράφουμε δηλώσεις ανώτατων αξιωματούχων της Ε.Ε και του ΔΝΤ οι οποίες προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και να προλειάνουν το έδαφος γι' αυτό που εμείς, όσοι είμασταν κατά του μνημονίου, θεωρούσαμε σίγουρο άλλα κάποιοι άλλοι ελαφρόμυαλοι μνημονιολάτρες δεν πίστευαν. Ότι δηλαδή εφόσον το ΔΝΤ εισήλθε κι έριξε άγκυρα δύσκολα θα φύγει. Κι αυτό ξέρουμε τι σημαίνει. Μια γεύση (πικρή) έχουμε πάρει μέχρι σήμερα.
Η τελευταία δήλωση αξιωματούχου που διαβάσαμε, είναι πριν λίγο αυτή του κ. Μπαρόζο, που λέει κι αυτός λίγο ως πολύ, αυτό που είπαν άλλοι σημαντικοί παράγοντες τις προηγούμενες μέρες. Μεταφέρουμε τη δήλωσή του αυτούσια:
"Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα μετά το 2013 που ολοκληρώνεται το τριετές πρόγραμμα χρηματοδοτικής στήριξης ύψους 110 δισ. ευρώ, εάν δεν μπορεί να έχει τότε πρόσβαση στις αγορές κεφαλαίων. Έχουν αναγνωρίσει ότι η Ελλάδα είναι στην πορεία για να επιτύχει τους στόχους για τη μείωση του ελλείμματος, είπε ο κ. Μπαρόζο, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι "θα είναι μία προσπάθεια αρκετών ετών".

Όποιοι έχουν αυταπάτες για του τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά το 2013, με αυτή τη δήλωση Μπαρόζο που δεν δέχεται παρερμηνείες, μπορούν να τις διαλύσουν.
  • Ποιος κανονίζει αν η Ελλάδα θα έχει πρόσβαση στις αγορές κεφαλαίων;
  • Συμφέρει τους "αγαπητούς" μας δανειστές ένα τόσο short deal;
  • Γιατί εφόσον μπορούν, μανιπουλάροντας τα μεγέθη, να μη συνεχίσουν να "βοηθούν" δανείζοντας τη χώρα μας με τα "φιλικά" επιτόκια του 4,5 και 5% καμιά δεκαριά ή και παραπάνω χρόνια ακόμη;
Σιγά - σιγά θα καταλάβουμε πολύ καλά τι ακριβώς υπέγραψαν το ΠΑΣΟΚ, η Ντόρα κι ο Καρατζαφέρης!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]