Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με το δάχτυλο στην σκανδάλη

Σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν ταχύτατα, σε όλα τα επίπεδα (γεωοικονομία, γεωπολιτική, γεωστρατηγική κ.τ.λ.), Θα πρέπει να επισημανθούν κάποια πράγματα. Παρατηρούμε τους τελευταίους μήνες να εξελίσσεται ένα προδιαγεγραμμένο σενάριο «φυσικής» συνέχειας της «ψευτοκρίσης» που ταλανίζει τα κράτη του κόσμου.
Οι κύριοι εκφραστές της παγκοσμιοποίησης είναι οι πολιτικοί οι οποίοι καθοδηγούνται από τους «τοκογλύφους» του τραπεζικού συστήματος (και όχι μόνο).
Πίσω απ’ όλα αυτά που βιώνει ο πληθυσμός του κόσμου, είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Οι οραματιστές μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το σχέδιο είναι μία ανάσα από την τελική του πραγματοποίηση. Ένα σχέδιο που δεν θα υλοποιηθεί σ’ αυτή τη φάση. Το γιατί θα το εξετάσουμε κάποια άλλη στιγμή.
Αυτό που παρατηρεί όμως κανείς είναι το εξής: ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ. Γίνομαι πιο συγκεκριμένος:
• Επίκειται ένας πόλεμος στο Ιράν. Αυτό προκύπτει από την στρατιωτική δραστηριότητα που υπάρχει στην περιοχή αυτή τη στιγμή και γενικά με την γεωστρατηγική ανάλυση που αν την εξετάσει κάποιος εκεί καταλήγει
• Οι «αναταράξεις» στο εσωτερικό της Τουρκίας (Κουρδικό, Αρμενικό, συνταγματική αναθεώρηση, δίκες στρατιωτικών κ.α.)
• Τα «σύννεφα» πολέμου στην Κορεατική Χερσόνησο
• Πολεμική ατμόσφαιρα (σε επίπεδο απειλών τουλάχιστον) στις σχέσεις Βενεζουέλας – Κολομβίας
• Τεταμένη κατάσταση στον Καύκασο
• Η κατάσταση στο Ιράκ και στο Πακιστάν και ο πόλεμος στο Αφγανιστάν που είναι μια παρωδία
• Η κατάσταση που διαμορφώνεται στο Αιγαίο με την προκλητική στάση της Τουρκίας και την παθητική στάση της Ελλάδας
• Η ενορχηστρωμένη προσπάθεια της νέας τάξης για να ανακόψει την οικονομική, στρατιωτική και ενεργειακή ανάπτυξη της Ρωσίας (αγωγοί πετρελαίου, φυσικού αερίου κ.τ.λ.)
• Η ανωμαλία των χρηματαγορών (ισοτιμίες νομισμάτων, αύξηση χρυσού κ.τ.λ.)
• Η παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων των κρατών από τους διευθαρμένους πολιτικούς της παγκοσμιοποίησης (Δ.Ν.Τ., Ελλάδα, Ουγγαρία, Ρουμανία κ.τ.λ.)
• Οι κοινωνίες των κρατών που βασανίζονται από τις πολιτικές της αφαίμαξης των εισοδημάτων και του πλούτου. Όπως και η κατάλυση της κοινωνικής τους συνοχής.
Η λίστα αυτή δύναται πραγματικά να γίνει ατελείωτη, το ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ, το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιός θα την τραβήξει πρώτος!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]