Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο τρίτος παγκόσμιος κηρύχθηκε και μένει πια να αρχίσει

  • Στην πρεσβεία της Αυστραλίας έχουν κατατεθεί τους τελευταίους δύο μήνες περίπου 11000 αιτήσεις. Η μετανάστευση ξαναρχίζει και δεν είναι φήμη. Είναι γεγονός!!!

Μια φίλη (κοινωνιολόγος) είπε... "Ξεκίνησε ο τρίτος παγκόσμιος και δεν μας το είπε κανείς. Όχι με το όνομά του. Οι πρώτοι δύο πόλεμοι έγιναν με όπλα, στοίχισαν μέσα σε λίγα χρόνια εκατομμύρια ζωές και αμέσως μετά, νικητές και ηττημένοι ξαναέχτισαν τις οικονομίες τους εκμεταλλευόμενες τον ιδρώτα αυτών που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν σε αυτές, συνεργαζόμενοι μεταξύ τους σαν να μη συνέβη τίποτε, σαν μα μην υπήρξαν σε αντίπαλα στρατόπεδα στον πόλεμο. Αυτός ο πόλεμος θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά των άλλων δύο -- πείνα, θάνατοι, παρατεταμένη ανεργία, μαζικές μεταναστεύσεις, αλλά θα διεξαχθεί χωρίς όπλα. Ο πόλεμος αυτός δεν έχει ακόμα αρχίσει. Έχει απλώς κηρυχθεί. Ακούμε γι αυτόν, αλλά δεν τον βιώνουμε. Η έναρξή του δεν θα αργήσει όμως".
Παγώσαμε καθώς την ακούγαμε. O νους μου πήγε κατ' ευθέιαν στον Gerald Celente καθώς την άκουγα να μιλά. Μόλις γύρισα σπίτι έψαξα να βρω ένα άρθρο του που αναφερόταν στο νέο πόλεμο και έπεσα πάνω σ' αυτό το βίντεο. (Συνέντευξη του Celente σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό).





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]