Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελληνες υπουργοί… φαντάσματα

  • Η απόλυτη ανυπαρξία των ελλήνων υπουργών στις συνεδριάσεις των συμβουλίων υπουργών της Ε.Ε.
  • Στο ίδιο έργο θεατές... αφού επαναλαμβάνουν τους μακάριους ύπνους προγενέστερων υπουργών στην Ε.Ε., όταν κρινόταν το μέλλον της Ελλάδας σε θέματα ευρωπαϊκών αγροτικών επιδοτήσεων...
ΣΕ ΡΟΛΟ… ΘΕΑΤΗ περιορίζονται οι περισσότεροι Eλληνες υπουργοί και υφυπουργοί στις συνεδριάσεις των Συμβουλίων Υπουργών της Ε.Ε., όπου συζητούνται κρίσιμα θέματα για το μέλλον της Κοινότητας και πρωτίστως της χώρας μας.
Αυτήν την περίοδο σε κοινοτικό επίπεδο συζητείται η οικονομική διακυβέρνηση, δηλαδή το πώς θα γίνει πιο ασφυκτικός ο έλεγχος των οικονομικών πολιτικών των κυβερνήσεων, αλλά και ποιες θα είναι οι οικονομικές και πολιτικές κυρώσεις που θα επιβάλλονται σε όσες χώρες αποκλίνουν από τους προκαθορισμένους (από τις Βρυξέλλες) στόχους.
Παράλληλα, η χώρα μας έχει σοβαρότατες εκκρεμότητες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε μια σειρά τομείς, όπως το περιβάλλον, η εσωτερική αγορά, η γεωργία, όπου σε πολλές περιπτώσεις απειλείται με επιβολή σημαντικών προστίμων γιατί δεν συμμορφώθηκε μετά από καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ από τότε που ανέλαβε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ, χρόνος αρκετός για να μπορεί να γίνει ένας αρκετά σίγουρος απολογισμός. Κατ’ αρχήν οι περισσότεροι υπουργοί και υφυπουργοί δεν έχουν συναντηθεί ποτέ με Ελληνες, δεν γίνεται λόγος για ξένους δημοσιογράφους, οι οποίοι πληροφορούνται ότι είναι παρόντες από το «παρουσιολόγιο» που διανέμει η υπηρεσία Τύπου του Συμβουλίου Υπουργών.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ή εξειδικευμένα δελτία κοινοτικών ειδήσεων που εκδίδονται στις Βρυξέλλες δεν έχει αναφερθεί σε κάποια ελληνική πρόταση ή δήλωση Ελληνα υπουργού, γεγονός που υποδηλώνει πλήρη ανυπαρξία στις ζυμώσεις και στη λήψη των αποφάσεων.
Σ.Σ Οι Έλληνες υπουργοί απέκτησαν όνομα στα στέκια των Βρυξελλών. Τα …φαντάσματα!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]