Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η βόμβα απέδειξε την απώλεια ελέγχου της χώρας από τον Γιώργο

  • Ο υπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Βασιλάκης, 52 ετών, έχασε τη ζωή του από την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στον έβδομο όροφο του υπουργείου, λίγα μόλις μέτρα από το προσωπικό γραφείο του
Αν ήμασταν στο 65, θα λέγαμε ότι είναι ο Παπαδόπουλος που δημιουργεί κλίμα για δικτατορία.
Αν κυβερνούσε Δεξιά, να ‘λεγες πως η Αριστερά, σαν πράξη ρουτίνας, διαμαρτύρεται για υπαρκτό ή φανταστικό αυταρχισμό της αντίπαλης παράταξης.
Τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός είναι οργανικά ξεδοντιασμένα – δεν συζητάμε για υποψία πολιτικής ανάμειξης.
Κλίμα για ακροδεξιά δικτατορία δεν υπάρχει.
Κυβερνά πλέον η Μικτή Μπίλντερμπεργκ.
Το φασιστικό μόρφωμα της Νέας Τάξης, με τις Αλ Σαλεχ, τις Δραγώνες και τα άλλα αφελληνίζουν ταχύτατα τη χώρα, σπέρνουν τη δυστυχία στην κοινωνία με ανάλγητα μέτρα και προχωρούν στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.
Καταλύουν το Έθνος-Κράτος. Ανατρέπουν τη Συνθήκη της Βεστφαλίας, τη γενεσιουργό συνθήκη της Ευρώπης των εθνικών κρατών. Υλοποιούν το όνειρο των Αμερικανών και αυτών που οι Αμερικανοί πληρώνουν, μια κάστα εγχώριων απάτριδων που αυτοπλασάρονται σαν “Αριστερά”.
Ποιος λοιπόν θέλει το κακό των καλών παιδιών της Νέας Τάξης;
Μόνο κάποιος που θέλει να τους κάνει συμπαθείς σε μια κοινή γνώμη που τους μισεί με ραγδαίους ρυθμούς.
20% αποδοχή έχει η κυβέρνηση Τσολάκογλου, κατά τον δημοσκόπο κο Μαυρή. Και όπως λέει ο ίδιος, κάτω από αυτό το ποσοστό, ιστορικά, δεν έχει σταθεί κυβέρνηση.
Κατ’ αρχήν να εκφράσουμε την οδύνη μας για το τραγικό χαμό του άτυχου αστυνομικού.
  • Αν η βόμβα μπήκε μέσα, χωρίς να ελεγχθεί, τότε το υπουργείο του Χρυσοχοϊδη είναι ξέφραγο αμπέλι.
  • Αν η βόμβα φτιάχτηκε μέσα, τότε το υπουργείο του Χρυσοχοϊδη είναι διαλυμένο και διαβρωμένο.
Είτε το ένα συμβαίνει, είτε το άλλο,η ευθύνη είναι του Χρυσοχοϊδη.
Και η χρονική συγκυρία είναι ύποπτη… αναλογιζόμενοι πως σήμερα το ασφαλιστικό "μπαίνει" στη Βουλή...
Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε μία μικρή και γρήγορη αναδρομή στο "έργο" του Γιώργου Παπανδρέου, του ανθύπατου φερόμενου ως πρωθυπουργού της χώρας και άμεσα συνδιαλεγόμενο με το ΔΝΤ, του σύγχρονου Τσολάκογκλου που έχει αποφασίσει να παραδώσει τα πάντα, αν χρειαστεί να γκρεμίσει και τη χώρα, προκειμένου να ικανοποιήσει εκείνους στους οποίους "δεν χρωστάει τίποτε";
  • Αφού έχει απαξιώσει την ζωή όλων των Ελλήνων οδηγώντας τους στην φτώχια και στην εργασιακή σκλαβιά.
  • Αφού η χώρα έχει χάσει τον έλεγχο της εγκληματικότητας κι όλοι μας γινόμαστε θύματα μέσα στα ίδια μας τα σπίτια.
  • Αφού έχει απαξιώσει όλα τα σώματα ασφαλείας, με εμπαιγμό πιλότων και ΟΥΚ, παραιτήσεις ναυάρχων καθώς κι εκατοντάδων στρατιωτικών, έρχεται τώρα κι ο φόνος ενός οικογενειάρχη αστυνομικού, μέσα στο πιο καλά φυλασσόμενο γραφείο της Ελλάδας!
Πως να νιώσουν ασφαλείς οι απλοί πολιτές όταν δεν μπορεί να προστατευτεί ο ίδιος υπουργός Προ.Πο.!!!
Για να είμαστε δίκαιοι ο μόνος υπουργός της κυβέρνησης που έκανε έργο ήταν ο κ. Χρυσοχοιδής, παρά τα κολλήματα του μην τον χαρακτηρίσουν “δεξιο” λόγω της αστυνόμευσης. Από την ομάδα Δίας στις συλλήψεις των τρομοκρατών έως στο μερικό ξεκαθάρισμα των αντιδημοκρατικών εξαρχείων .
Πότε όμως μια κυβέρνηση μεταπολεμικά δεν έχει χάσει τόσο τον έλεγχο της χώρας. Ούτε ακόμη κι ο Καραμανλής την περίοδο των πυρκαγιών ή των Δεκεμβριανών δεν είχε προκαλέσει τέτοιο πλήγμα στην χώρα. Η σημερινή βόμβα είναι αντίστοιχη με την 11 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ. Η πλήρης αποτυχία του πολιτικού συστήματος να παρέχει ασφάλεια μέσα στη χώρα!
Γιατί αλλιώς αντιμετωπίζεται μια τρομοκρατική επίθεση με το λαό ενωμένο, κι αλλιώς με τον τρόμο της ανεργίας, της απόλυσης, της μειώσεως του μισθού, της πολιτικής ανομίας, των Τουρκικών παραβιάσεων στην Κέρκυρα!
Γιατί αλλιώς αισθάνεται σιγουριά όταν έχει πολιτικούς ηγέτες που εμπιστεύεται κι αλλιώς όταν έχει πολιτικούς φυγόδικους “λόγο παραγραφής”.
Η ζημιές που έχει προκαλέσει τους 9 μήνες της θητείας του, έχουν γυρίσει την χώρα στο μεσαίωνα, σε μια μη αντιστρέψιμη τροχιά θανάτου κι αίματος που όλες οι επόμενες γενιές θα υποστούμε για πολλές δεκαετιές!
Η Ελλάδα είναι υπο επίθεση εξωτερική (Τουρκία, Σκόπια, ΔΝΤ, Αλβανικά λιμάνια στην Τουρκία, Πτώχευση) κι εσωτερική (Ασφαλιστικό, απολύσεις, καλικράτης, μειώσεις μισθών κι Υγεία).
Κι ο Γιώργος Παπανδρέου μιλάει για νίκη κι έξοδο από την κρίση! Στον κόσμο του! Μιλάει μόνο για μέτρα κι αριθμούς! Για νόμους και προεδρικά διατάγματα! Ελεος! Μιλάει για δημοκρατία και δεν μπορούν να φύγουν τα πλοία από τα λιμάνια! Μιλάει για πιστόλια στο τραπέζι και σήμερα το πρωί μας υποβάθμισε ή ίδια η τράπεζα που μας δάνεισε για να σωθούμε! (εδώ)
Δίνουν ιθαγένεια και δικαιώματα σε ορδές αγνώστων λαθρομεταναστών και από την άλλη κατηγορούν τους αστυνομικούς για υπερβολική αστυνόμευση. Μιλάει για ασφάλεια και δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας!
Ο εξόφθαλμα ανίκανος κ.Γ.Α.Παπανδρέου, ανέλαβε να κυβερνήσει την χώρα μόνο χάριν του ονόματος του, και βλέπουμε όλοι τα αποτελέσματα.
Πήρε ένα απλό πρόβλημα χρέους κοινό στην Ευρωζώνη κι αντί να το αντιμετωπίσει, έφερε την χώρα στην χρεωκοπία. Εκανε σκοπό της πολιτικής του να οδηγήσει ολόκληρο λάο στις λεπίδες του ΔΝΤ (Φ.Σαχινίδης Η είδηση στο ΕΘΝΟΣ εδώ)
Υπέγραψε μνημόνιο ανευ όρων παράδοσης της χώρας σε ξένα συμφέροντα που κάνει τον Τσολάκογλου να φαντάζει ήρωας!
Μα το χειρότερο ξεκίνησε εναν ταξικό κι οικονομικό πόλεμο που έχει ξεφύγει πλέον από τον έλεγχο! Οδηγει στην φτώχια εκατομμύρια Ελληνες και με αυτο πυροδοτεί έναν νέο κτηνώδη εμφύλιο! Ανεργοι εναντίον Εργαζομένων, Ελληνες εναντιον Παπανδρελλήνων, Εργαζόμενοι εναντίον εργοδοσίας, Μικρομεσαίους εναντίων Πολυεθνικών! Ξέρει που στοχεύει, στην κοινωνική συνοχή!
Το ’21, το ’40, το Βιετνάμ, το Αφγανιστάν, το ΡΚΚ, απέδειξαν ότι το πολυτιμότερο όπλο ενός έθνους εναντίον και του ποιό ισχυρού εχθρού κι όποιασδήποτε τρομοκρατίας, είναι η κοινωνική συνοχή!
Η κοινωνική συνοχή είναι στόχος. Γι αυτό κι η σπουδή για την Πολυπολιτισμική Εκπαίδευση που είναι στείρα Πολυ- εκπαίδευση χωρίς Πολιτισμό και Παιδεία. Γι αυτό κι μονόπλευρη επίθεση στην αγορά και στον εργαζόμενο, προετοιμάζοντας έτσι τους μελλόντικους τρομοκράτες που θα δικαιολογούν τη Χούντα τους.
Και η Τραγική ειρωνία; Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα , ο Ερντογάν μετά την λήξη της συνάντησης με τον Παπανδρέου δήλωσε: “μιλήσαμε για την βία των Κούρδων και τις τροκρατικές πρακτικές που ακολουθούν”!
Εδώ δεν μπορεί να φυλάξει τον Υπουργό του, ασχολείται με τους Κούρδους. Οι προδότες του Οτσαλάν τώρα δικαιώνονται!
Οσο για την αριστερά θα τους κάνει ήρωες και θα τους παίρνει συνεντεύξεις ο Μάκης “δημοσιογράφος” Τριανταφυλλόπουλος.
Θα κλείσω με τα λόγια του Θ.Παπανικολάου :
“ΜΟΝΟΝ αφελείς μπορεί να πιστεύουν ότι «τρομοκράτες» (σαν αυτούς τους θιάσους που έχουν συλληφθεί) είναι δυνατόν να πέρασαν βόμβα στο κέντρο των διωκτικών αρχών!!!
Μόνο οι μυστικές υπηρεσίες μπορεί να οργανώσουν μια τέτοια επιχείρηση…
Μη τσιμπάτε στα παραμύθια που θα ακούσετε…
Εδώ κάτι μεγάλο παίζεται, κάτι εφιαλτικό δρομολογείται.
Ακόμα δεν μπορεί να το εκτιμήσουμε σε όλες τις διαστάσεις το ζήτημα, πρέπει να δούμε τις πρώτες αντιδράσεις.”



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]