Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο κανό του Παπανδρέου θέλει να ανεβεί ο Καρατζαφέρης!!!

  • Ο Καρατζαφέρης άρχισε να κάνει δηλώσεις για... οικουμενική κυβέρνηση!!!
  • Το όνειρο του Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε και τώρα πρέπει να υλοποιηθεί και το όνειρο του Καρατζαφέρη;
Πόσους άραγε μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός στην πλάτη του; Ποιός πολιτικός άνδρας μπορεί να διαισθανθεί τις πραγματικές ανάγκες και ανησυχίες των ελλήνων πολιτών; Ο κύριος Καρατζαφέρης, πάντως, φαίνεται να έχει την εντύπωση πως η παρουσία του σε μία συγκυβέρνηση με τον Γιώργο Παπανδρέου θα λύσει τα προβλήματα του πλανήτη!!!
Ο υπέρβαρος αρχηγός του ΛΑΟΣ, αλλά μηδενικής βαρύτητας τους τελευταίους μήνες, ξεσκέπασε τις διαθέσεις του και τόλμησε να "βάλει μπροστά" την υλοποίηση των ονείρων του. Έτσι, άνοιξε τον χορό των συζητήσεων περί οικουμενικής κυβέρνησης... γενικώς και αορίστως, μόνο που δεν θα ήθελε να τον ξεχάσουν εάν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, αφού θεωρεί εαυτόν ως καλή παρέα...!
Επιμένει στην πρότασή του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με στόχο την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του το Σάββατο, αναφέρει:
«Δεν μπορεί η κυβέρνηση μόνη της. Αν ο κ. Παπανδρέου δεν κάνει Οικουμενική κυβέρνηση θα βρεθούμε σε μεγάλα αδιέξοδα. Πρόκειται για μια καταιγίδα που χτύπησε την Ελλάδα πρώτη, αλλά θα χτυπήσει και ολόκληρη την Ευρώπη. Αν ο αστικός πολιτικός κόσμος δεν συνειδητοποιήσει τις ανάγκες θα βρεθούμε όλοι σε απολύ δύσκολες καταστάσεις. Η αριστερά έχει πάρει τις δικές της αποφάσεις. Πρέπει και μόλοι εμείς οι άλλοι να πάρουμε τις δικές μας».
Έτσι, άλλος με τον Τιτανικό, άλλος με καταιγίδες, προσπαθούν να επιβάλουν την πολιτική τους άποψη στους έλληνες, διαβεβαιώνοντάς τους πως εργάζονται για το... καλό της χώρας!
Με το υπάρχον σύστημα δικαιοσύνης (και τους νόμους περι ασυλίας και ευθύνης υπουργών) μια οικουμενική κυβέρνηση θα ήταν η ταφόπλακα της ελληνικής οικονομίας, αφού ένα τέτοιο εγχείρημα απλά θα διαιώνιζε το πρόβλημα και δεν θα έδινε καμία λύση στην πολιτική κρίση που μαστίζει τη χώρα (για την οικονομική κρίση δεν το συζητώ, αφού βρισκόμαστε ήδη στο ΔΝΤ με το ένα πόδι και θα χρειαστεί μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση για να φύγουν οι υπάλληλοι του Στρος Καν και τα εγχώρια λαμόγια...)
Ούτε φυσικά είδε κανείς τους πολιτικούς να ζητούν μείωση του προϋπολογισμού της Βουλής, αλλαγή του νόμου περι ευθύνης υπουργών και απόδοση ευθυνών (μόνο καμιά επιτροπή για να τσεπώνουμε επιδόματα). Δεν είδα να απαιτούν τη μείωση των κρατικών χορηγήσεων στα κόμματα και το ξεκαθάρισμα των οικονομικών όλων των παρατάξεων (αλήθεια, τι γίνεται με τις προκαταβολικές εισπράξεις των κομματικών επιχορηγήσεων, οι οποίες έγιναν προ διετίας και μέχρι έτους 2015; Μήπως τα κόμματα θα έπρεπε να έχουν ήδη επιστρέψει εκείνα τα χρήματα;).
Τόσο ο κύριος Καρατζαφέρης, όσο και ο κύριος Παπανδρέου και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως μέχρι οι έλληνες πολίτες να δουν πολιτικούς πίσω απο τα σίδερα και να πραγματοποιείται δήμευση πολιτικού χρήματος, δεν πρόκεται να ανακτηθεί καμία εμπιστοσύνη στο σημερινό πολιτικό σύστημα. Όταν κάνουν τους κινέζους (ή επί το λαϊκότερον τις κότες) στην ομολογία του Τσουκάτου, στις δηλώσεις Βουλγαράκη και στο δάχτυλο του Παυλίδη (1 χρόνο τους πήρε να τον σουτάρουν), όταν δεν δέχονται έλεγχο των βιβλίων τους, όταν ομολογούν ότι υπάρχουν εξαφανισμένοι πολιτικοί και όταν χήρες πρωθυπουργών/υπουργών ζουν μέσα στη χλίδα τι να συζητάμε εμείς οι πολίτες μαζί τους; Ο χρόνος για την πολιτική στενεύει απειλητικά και όταν τελειώσει, θα πρέπει να παρακαλάνε να μην σκάσει το ηφαίστειο και δεν πραγματοποιούνται αεροπορικές πτήσεις... Καλό θα ήταν να ετοιμάσουν ΟΛΟΙ τους και ένα δεύτερο σχέδιο διαφυγής, γιατί η οργή έχει ξεχειλίσει και περιμένει απλά μία τυχαία ενέργεια (ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει ικανότατος να την δημιουργήσει) για να αρχίσει κάτι που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν θα ήθελαν να δούνε...
Υπάρχει όμως και σοβαρό ενδεχόμενο, ο κύριος Καρατζαφέρης με την πρόταση περί οικουμενικής κυβέρνησης, να ανοίγει την πόρτα εξόδου και διάσωσης του Παπανδρέου και να κλείνει πονηρά το μάτι στην παρέα που προ δεκαημέρου συναντήθηκε στο Λονδίνο για να συζητήσει και να σχηματίσει ένα γενικό πλάνο δημιουργίας κυβέρνησης -μετά Παπανδρέου- επιχειρηματιών... Λέτε;
Τελικά, μήπως, αντί να έχουμε μια κυβέρνηση και με τους 300, να δοκιμάσουμε μια χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους 300; Αναρωτιέμαι... μήπως;
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Θυμάμαι τις φοβερές δηλώσεις του Καρατζαφέρη (2.5.2010) που έλεγε πως "Ο Παπανδρέου είναι μέρος του προβλήματος" και τώρα θέλει να μπει και ο ίδιος στο... πρόβλημα; Τι γίνεται; Μέλι έχει το... πρόβλημα;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου Κωνσταντίνε,ειδικά του συγκεκριμένου.
    Παντως αν τον αφησει ο Γιωργάκης ν΄ανέβει στο κανο-γιατι μπορει και να τον κορόιδεψε τελικά οτι θα τον πάει βόλτα- υπάρχει ο κίνδυνος να βουλιάξει αυτό,ειδικά λογω πολλών κυβικών του δευτερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Δεν μπορεί η κυβέρνηση μόνη της. Αν ο κ. Παπανδρέου δεν κάνει Οικουμενική κυβέρνηση θα βρεθούμε σε μεγάλα αδιέξοδα".
    Ούτε κι εγώ είμαι πια με τον Λα.Ο.Σ., αλλά γιατί δεν γράφετε και τα άλλα που είπε στην συνέχεια, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΟΜΌΝΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;;;
    Και εξηγούμαι. Τον άκουσα με τα αφτιά μου να λέειπαρακάτω "δεν διεκδικούμε θέση σε μια τέτοια κυβέρνηση". ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ; Ή ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!
    Σε κάποιο άλλο άρθρο σας γράψατε πως "θα μπορούσαμε να βρούμε κι από αλλού χρήματα" υπονοώντας ίσως την Ρωσία ή και την Κίνα. Αν υπονοούσατε την Ρωσία σας πληροφορώ ότι είδα με τα μάτια μου τον Πούτιν να προτρέπει τον Παπανδρέου να πάει στο ΔΝΤ (αλλά φαίνεται ότι ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ!) Αν υπονοείτε την Κίνα, γράψτε με τι όρους, κι αν δεν ξέρετε εσείς να σας τους γράψω εγώ, για να δείτε τι σημαίνει η λέξη "προτεκτοράτο".
    Η λέξη που μισώ κυριολεκτικά, είναι η λέξη ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ αναγνώστη (9:29), γιατί τόσο εύκολα χρησιμοποιείς την λέξη σκοπιμότητα; Και γιατί θέλεις να μου προσάψεις σκοπιμότητα κατά του Καρατζαφέρη; Μήπως δεν διάβασες το τελευταίο που έγραψα:"Υπάρχει όμως και σοβαρό ενδεχόμενο, ο κύριος Καρατζαφέρης με την πρόταση περί οικουμενικής κυβέρνησης, να ανοίγει την πόρτα εξόδου και διάσωσης του Παπανδρέου και να κλείνει πονηρά το μάτι στην παρέα που προ δεκαημέρου συναντήθηκε στο Λονδίνο για να συζητήσει και να σχηματίσει ένα γενικό πλάνο δημιουργίας κυβέρνησης -μετά Παπανδρέου- επιχειρηματιών... Λέτε;";
    Κατάθεση σκέψεων κάνουμε εδώ μέσα. Ούτε τσιράκια κανενός είμαστε, ούτε κάποιο κόμμα πρεσβεύουμε ή "σιγοντάρουμε", ούτε από κάποιον από όλους αυτούς τα... αρπάζουμε (δέχομαι έλεγχο των τραπεζικών μου λογαριασμών ευχαρίστως, εάν ακολουθήσει έλεγχος σε έναν από αυτούς που θα διαλέξεις εσύ...)
    Στο άλλο άρθρο που επισημαίνεις σχετικά με τον Πούτιν, μάθε ότι ο Πούτιν τον έστειλε αδιάβαστο επειδή δεν ήθελε να χαλάει την ώρα του με έναν πρωθυπουργό ο οποίος ήταν αποφασισμένος να πάει στο ΔΝΤ. Δεν ήθελε να γίνει ο Πούτιν το άλλοθι του Παπανδρέου πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με όλους... όσο για την Κίνα, πολύ θα ήθελα αυτές τις προσφορές των κινέζων να τις δημοσιεύσω...
    Όσο για το προτεκτοράτο, το ότι οι νόμοι σήμερα συντάσσονται στην Κομισιόν και έρχονται προς άμεση ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεν σου λέει τίποτε; Δεν σου φέρνει λίγο προς... υποκατάστημα; Μάλιστα, επειδή διαπίστωσαν πως ο διευθυντής του υποκαταστήματος "τσιμπάει λάδια" και μπορεί να τους εκθέσει, αποφάσισαν οι νόμοι να μην πηγαίνουν στη Βουλή (αυτοί που αφορούν την οικονομία, και βρες μου ένα νόμο που να μην σχετίζεται με αυτό) παρά μόνο για πληροφόρηση των βουλευτών...
    Αυτό καλέ μου αναγνώστη, και μόνο αυτό από μόνο του, θέλει να δώσει και η φωτογραφία με την κοπέλα που ανοίγει τα πόδια της στο... τρένο που έρχεται...
    Καλημέρα μας, όμως, γιατί αν κατάλαβες οι πολιτικοί μας άλλα σκέφτονται, άλλα λένε, άλλα κάνουν και άλλα δηλώνουν... ενίοτε δηλώνουν αυτά που σκέφτηκαν κάποτε (ίσως στη νηπιακή πολιτική τους ηλικία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.29 βγάλε για λίγο τα μυωπικά γυαλιά και δες τι πάει να συμβεί στο πολιτικό σκηνικό. Η πατριδοκαπηλία μαζί με τον λαϊκισμό οδήγησαν το έθνος μας σε συμφορές και βουλιάγματα. Ποιός κινείται με τόση χαλαρότητα από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά, με δηλώσεις πολιτικού καφενείου και ανεφάρμοστων ιδεών μπουρδολογίας και ψυχολογίας της μάζας; Ο διακαής πόθος και η μωροφιλοδοξία της φιλαρχίας άνευ σαφής πολιτικής θέσης και ειρμού συνιστούν κίνδυνο για την πατρίδα μας και για τα εθνικά μας συμφέροντα. Επιτέλους ξυπνήστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση στον ανώνυμο 2.18
    Όταν γράφω "Ούτε κι εγώ είμαι πια με τον Λα.Ο.Σ." και γράφεις "βγάλε για λίγο τα μυωπικά γυαλιά", αναρωτιέμαι ποιος από τους δύο μας πρέπει να τα βγάλει. Γιατί εγώ τα έβγαλα!!!
    Απάντηση στον Κωνσταντίνο.
    Τον λόγο που πήγε στο Λονδίνο δεν τον γνωρίζω. Γνωρίζω όμως πως επειδή προ καιρού έκανε μια εγχείρηση στο κεφάλι (καλοήθες)στο Λονδίνο,το επισκέπτεται συχνά. Όσο για τα άλλα που γράφεις, θα γράψω μόνο αυτό που γράφω στο μοναδικό βιβλίο μου που κυκλοφόρησε. "Πιστεύω πως από το 1453 μέχρι σήμερα η Ελλάδα δεν ελευθερώθηκε ποτέ".
    Απλώς μ' αρέσει να μην κάνω την πάπια ψάρι. Αν ακούσω κάτι καλό (πάντα κατά την γνώμη μου) λέω "σωστό" χωρίς να κοιτάω το χρώμα αυτού που το λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα,

    σαν ψηφοφορος του ΛΑΟΣ περιμενα ο Καρατζαφερης να καταγγειλει τον ΓΑΠ ως προδοτη ,επειδη αυτος ο "μονοδρομος" επιλεχθηκε σκοπιμως με στοχο το ξεπουλημα των πλουτοπαραγωγικων πηγων της χωρας μας!!
    Περιμενα απο το ΛΑΟΣ να ρωτησει τον ΓΑΠ πως ειναι δυνατον να ερχεται σε επαφη και μαλιστα χωρις πρακτικα με την Goldman-Sachs που την κυνηγαει ολη η υφηλιος!!
    Τρεις φορες συναντηθηκανε!!Τι στο διαολο ειπωθηκε???
    Περιμενα απο το ΛΑΟΣ να υποβαλλει ερωτηση σχετικα με το τι γυρευε ο Σορρος στην Ελλαδα την 18/4 εν μια νυχτι!!!
    Περιμενα να ρωτησει τι γινεται με τον εναεριο χωρο του Αιγαιου!!Τα ελληνικα μαχητικα εχουν το δικαιωμα πλεον να υπερβαινουν την γραμμη των 6 ναυτικων μιλιων και να φτανουν μεχρι τα 10 προκειμενου να αναχαιτισουν τα τουρκικα μαχητικα??
    Περιμενα απο τον Καρατζαφερη να ρωτησει ποια θα ειναι τα επομενα μετρα της κυβερνησης απο την στιγμη που ξερει πως δεν θα αποδωσουν!!!
    Θα τα υπερψηφισει και αυτα το ΛΑΟΣ??
    Διοτι απο την στιγμη που μπηκε στον χορο,θα χορεψει!!!
    Συνεπως θα υπερψηφισει και τα ακομα χειροτερα μετρα εξαιτιας της εθνοπροδοσιας του ΓΑΠ!!
    Η ομοψυχια και η εθνοπροδοσια δεν πανε μαζι!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]