Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με "διάγγελμα" από την Κύπρο, ο Παπανδρέου συμφώνησε στην πώληση της Ελλάδας για 30 δισ. ευρώ!!!

  • Η σκληρή πραγματικότητα θα γίνει γνωστή όταν ανακοινωθούν οι όροι
  • Η χώρα παραδίδεται στο άγνωστο, ενώ ο Παπανδρέου δεν ενημέρωνει τους πολίτες για τους (νέους) όρους που θα απαιτηθούν για τη διάσωση της οικονομίας
Με διάγγελμα, που έδωσε από την Κύπρο όπου βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου, ενημερώθηκε ο Ελληνικός λαός πως "η Ευρώπη τώρα απέδειξε πως είναι ενωμένη"... Κι έτσι, με λίγες λέξεις, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να ανακοινώσει έμμεσα την σκληρή αλήθεια για τους πολίτες και την χώρα. Με άγνωστους όρους, καλούμαστε να χειροκροτήσουμε την απώλεια του εθνικού μας πλούτου, σε βάθος τουλάχιστον εικοσαετίας, ενώ ουσιαστικά η διακυβέρνηση της χώρας θα περάσει (και επίσημα πλέον) στα χέρια των δανειστών μας.
Είναι απολύτως βέβαιο πως το Δ.Ν.Τ. δεν θα τολμήσει να αντιμετωπίσει την Ελλάδα όπως την Αργεντινή, όμως βέβαιο είναι επίσης το γεγονός πως δεν θα διστάσουν οι "ινστρούχτορες" της διάλυσης κρατών, να επιβάλουν δυσβάσταχτους όρους φροντίζοντας να πάρουν με το συντομότερο και ασφαλέστερο (για τους ίδιους) τρόπο, τα χρήματα που θα δανείσουν στην Ελλάδα.
Αναμένεται, τις αμέσως επόμενες ημέρες και έως ότου μας ανακοινωθούν οι όροι της υποταγής μας (τους αποκαλούν όρους δανεισμού), να γίνουμε αντικείμενα άθλιας επίθεσης προπαγάνδας, προκειμένου να αποδεχθούμε ως την καλύτερη δυνατή λύση, την είσοδο του Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα. Θα πρέπει να χειροκροτήσουμε, αυτούς που για τα επόμενα (τουλάχιστον) είκοσι χρόνια θα απομυζούν τον εθνικό πλούτο, ενώ θα πουλήσουν "αντί πινακίου φακής" κάθε δημόσιο οργανισμό για να καταβληθούν τρέχουσες υποχρεώσεις της χώρας.
Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, ευελπιστούν οι κυβερνώντες, να ξεχαστεί το κυριότερο: πού πήγαν τα λεφτά...! Ευελπιστούν, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζονται "δια παν ενδεχόμενο". Πρακτικές και τακτικές ψυχολογικού πολέμου, προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού, λοιπόν, τίθενται πλέον στο τραπέζι της κυβέρνησης (το απέδειξαν οι προηγούμενες ημέρες) για να διασωθεί το πολιτικό σύστημα, που φέρει ακέραιη την ευθύνη των όσων οι πολίτες της χώρας καλούνται να πληρώσουν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ούτε μία νύξη για το που πήγαν τα χρήματα που λείπουν, ενώ τα κυβερνητικά παπαγαλάκια τρέχουν να διαπομπεύσουν τον δημοσιοϋπαλληλικό χώρο, φορτώνοντάς του την ευθύνη της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Όμως, το πως κάποιοι πολιτικοί βρίσκονται με τεράστιες περιουσίες δεν θέλει κανείς να το θίξει... Γιατί άραγε; (το ερώτημα είναι καθαρά ρητορικό)...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 3 ΠΗΓΩΝ

    1). Με απορυθμισμένη την οικονομία της χώρας και εξουθενωμένο και φοβισμένο τον λαό της,

    2). http://www.youtube.com/user/Evonymos#p/u/5/Z-OQy14uWTw
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:

    Γ. Αμοιρίδης:
    Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πτωχεύσει γιατί 92% υπάρχει ιδιοκτησία του Έλληνα που δεν υπάρχει σε καμιά άλλη χώρα, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε.

    Λ. Γεωργιάδης:
    Κύριε Αμοιρίδη αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το δημοσιονομικό που λέτε η ιδιοκτησία, δεν έχει καμιά σχέση

    1+2= ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ.
    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 92% ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΓΚΕΤΟ), ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κ.α.) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
    =====================================
    3). Μερικό κείμενο από ένα μεγαλύτερο κείμενο με τίτλο:
    Το Ξεπούλημα Της Ελλάδας Από Τους Πολιτικούς Είναι Εργαλείο Ανάπτυξης Και Ειρήνης.

    Ήταν απόφαση των κυβερνήσεων η αύξηση της διαφθοράς και όχι των πολιτών,
    επειδή για αυτές, το ξεπούλημα της Ελλάδας είναι εργαλείο ανάπτυξης και ειρήνης που φέρνει η πολυπολυτισμικότητα για το μεγάλο κεφαλαίο, ένα εργαλείο που πλάθουν με με τα δικά τους τα χέρια και που το βελτιώνουν συνεχώς.

    Η μετεξέλιξη της διαφθοράς
    (δραστική μείωσή της ανεπίσημης διαφθοράς και άνοδος της επίσημης διαφθοράς μέσω της αποπληρωμής του χρέους, που οι κυβερνήτες κυρίως δημιούργησαν, και των τόκων τους)
    είναι το τωρινό ζητούμενο για την συνεχή αποπληρωμή της αεριτζίδικης οικονομίας

    1). χρεών από δάνεια,
    2). χρηματιστήριο,
    3). ομόλογα,
    4). πράσινα τέλη σε υπηρεσίες και προϊόντα,
    5). κοπή χρήματος
    6). ξεπούλημα του υπόγειου ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο & άλλα ορυκτά) σε εταιρίες και τράπεζες
    7). μελλοντική υπερτιμολόγηση προϊόντων και ορυκτών (χρυσός, πετρέλαιο κ.α.) ελέγχοντας τις ποσότητες και τους κατόχους πολύτιμων αγαθών

    που χρησιμοποιεί η ανεπίσημη παγκόσμια κυβέρνηση για την διεύρυνση της εξουσίας της.

    Η αεριτζίδικη οικονομία (τραπεζών και πολυεθνικών) είναι ένα αδηφάγο τέρας που δεν χορταίνει ποτέ με εργαλείο την πολυπολυτισμική ισοπέδωση, ώστε η αυτοδιάθεση των εθνών να γίνει αδύνατη.

    Άρα το ξεπούλημα της Ελλάδας από τους πολιτικούς είναι εργαλείο ανάπτυξης της αεριτζίδικης οικονομίας, και ειρήνης στον πολυπολιτισμικό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]