Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί το μέλλον της χώρας;

  • Η σύγκληση της Ευρωπαϊκής Συνόδου σηματοδοτεί το μέλλον των Ελλήνων πολιτών και ταυτόχρονα τις σχέσεις και τις διαθέσεις τους στους μέχρι σήμερα το πρωί «φίλους» και «συμμάχους»
Σύμφωνα με την αντίληψη των πραγμάτων που διαθέτει η κυρία Μέρκελ, οι λαοί πρέπει να πληρώνουν τα σφάλματα των ηγεσιών τους όσο μεγάλα ή μικρά και αν είναι αυτά. Με το σκεπτικό αυτό, βέβαια, ο Γερμανικός λαός θα έπρεπε να πληρώσει για όλα τα αίσχη, τις κλοπές και τους φόνους αθώων πολιτών, για όλους τους πολέμους που οι ηγεσίες του προκάλεσαν συνεπικουρούμενες από την σιωπηλή αποδοχή ή και από την έμπρακτη συναίνεση των γερμανών πολιτών.
Όμως, δυστυχώς, η ατιμωρησία του γερμανικού λαού και η μεγαλοψυχία όλων εκείνων που υπέφεραν από την γερμανική αίσθηση ανωτερότητας, δεν εμποδίζουν σήμερα την κυρία Μέρκελ να τιμωρήσει τον ελληνικό λαό επειδή έπεσε θύμα στυγνών κλεπτοκρατών, πολιτικών χωρίς ήθος που συνειδητά και επί δεκαετίες ορμώμενοι από την προσωπική τους λαγνεία στη δόξα και στα πλούτη, ενεχυρίασαν το μέλλον ενός ολόκληρου λαού, καταδικάζοντάς τον να αναμένει βοήθεια από όλους εκείνους που συστηματικά στο διάβα της ιστορίας τον εκμεταλλεύτηκαν ή και τον πολέμησαν με κάθε τρόπο… Οι τύψεις, οι οποίες θα έπρεπε να βασανίζουν την κυρία Μέρκελ (η οποία εάν ένιωθε την παραμικρή αίσθηση δικαίου θα αποζητούσε και θα εφάρμοζε την παραδειγματική τιμωρία των πραγματικών κλεφτών) δυστυχώς δεν κατοικοεδρεύουν στην γερμανική καγκελαρία, η οποία έχει ποτίσει την ιστορία με αμέτρητο αίμα αθώων πολιτών…
Σήμερα, η κυρία Μέρκελ, πιθανότατα θα χαμογελάσει, αφού θα ανακοινωθεί το αίσιο πέρας της προσπάθειάς της να τιμωρήσει έναν λαό, τον ελληνικό λαό, επειδή έπεσε θύμα της συστηματικής προπαγάνδας και μηχανισμών που δημιουργήθηκαν προκειμένου να στήσουν και να διατηρήσουν ένα νόθο πολιτικό σύστημα, το οποίο εργάστηκε μεθοδικά κατά όλων εκείνων που το Σύνταγμα της χώρας ορίζει…
Σήμερα, ημέρα που γιορτάζουμε την επανάσταση κατά της σκλαβιάς, κάποιοι θα μας ανακοινώσουν μία νέου τύπου υποδούλωση… Τι κι αν είναι αύριο; Αυτοί έχουν αποφασίσει να εκδικηθούν έναν λαό, επειδή δεν κυνήγησε τους κλέφτες (ακόμη και αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός παραμένει παραδόξως απαθής…) και δεν τιμώρησε εκείνους που υποθήκευσαν το μέλλον του κράτους, παραδίδοντας παρανόμως την εξουσία σε ξένους επιβουλείς…
«Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο» και μας έντυσαν με δίχρωμα κασκόλ… δυστυχώς…
Καληνύχτα Ελλάδα, καλό αγώνα έλληνες (όσοι απομείνατε…)
Κωνσταντίνος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Στην ευρώπη ασχολούνται τόσο πολύ με τα οικονομικά που έχουν χάσει την ουσία. Σε μερικά χρόνια, σύμφωνα με αυτό:
    Muslim Demographics: The Islamic Tidal Wave
    http://www.youtube.com/watch?v=XK1pnCldKZI
    Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες θα μετατραπούν σε ισλαμικές, ας πούμε, δημοκρατίες και θα χρειαστούν πολλές 25η Μάρτη 1821 για να ελευθερωθούν.

    Με βάση το βίντεο, πρέπει να καταργηθούν οι εκτρώσεις, και όποιος γιατρός κάνει έκτροση να του κόβουν το χέρι. Αν και το κόψιμο τον χεριών θα γίνει κάτι το συνηθισμένο σε μερικά χρόνια.
    Αμάν! Έγινα μουσουλμάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η "καληνυχτα" ισως να ειναι το εναυσμα για μια καινουργια ημερα,μια καινουργια Ελλαδα,οπου οι Ελληνες θα καταλαβουν πλεον οτι η επιστροφη στις αξιες του Ελληνισμου ειναι μονοδρομος καθως και η μοναδικη αντισταση εναντι του Διεθνισμου, του υπερκαταναλωτισμου και της παγκοσμιοποιησης.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]