Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δε θα νομιμοποιήσουμε το ψέμα και την πολιτική κουτοπονηριά

νΟ πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε χθες με δραματικό ύφος, «πάγωμα» μισθών στον δημόσιο και στην αυτοδιοίκηση, μείωση των επιδομάτων κατά 10%, αύξηση του φόρου στα καύσιμα και αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, «πάγωμα» στις προσλήψεις στο Δημόσιο, φόρο στα μερίσματα, φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, φόρο..., φόρο και πάλι φόρο...
Ζήτησε να στηρίξουμε όλοι τα επώδυνα και σκληρά μέτρα που θα πάρει και που απέκρυψε επιμελώς κατά την προεκλογική εκστρατεία και να συναινέσουμε όλοι μαζί στα προεκλογικά ψέματα και στις ψεύτικες υποσχέσεις που του έδωσαν το 10+ διαφορά από το Καραμανλή ο οποίος είχε το πολιτικό θάρρος και το αίσθημα ευθύνης προεκλογικά σε μιά δύσκολη συγκυρία για τον ίδιο και το κόμμα του να πεί την αλήθεια στο λαό.
Οχι κ. Πρωθυπουργέ.
Δε θα συναινέσουμε στην αθέτηση των προεκλογικών σου δεσμεύσεων...
δε θα νομιμοποιήσουμε το ψέμα και τη πολιτική κουτοπονηριά...
δε θα συμφωνήσουμε στην εφαρμογή των αντιλαικών μέτρων που χτυπούν μόνο τα λαικά στρώματα και τους εργαζόμενους.
Έλεος.
Συναίνεση στη κοροιδία;;;
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συμφωνω απολυτως, καμμια συναινεση. Αν θελει συναινεση τοτε να προκυρηξει εκλογες ή και να βγει μια κυβερνηση εθνικης ενοτητας απο ολα τα κομματα η οποια πρωτα θα αλλαξει τους νομους για την παραγραφη των εγκληματων (εχει και το συνταγματικο δικαιωμα αλλωστε αν το ψηφισουν και οι 300),θα συλληφθουν αρκετοι-βουλευτες, υπουργοι,πρωθηπουργοι κλπ. και αφου δικασθουν για εσχατη προδοσια κατα της πατριδας, τοτε και μονον τοτε θα συμφωνησουμε για συναινεση. Αυτο να το βαλουν καλα στο μυαλο τους, οτι χωρις να δουμε "αιμα" δεν πληρωνει ο Ελληνικος Λαος ουτε ενα σεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]