Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπράβο στον Ερντογάν - Bravo Tayyip

Υπερασπίστηκε τη σύζυγό του...

Αυτά να τα βλέπουν οι "από εδώ μεριά" προκειμένου να παίρνουν μαθήματα αντρισμού... Μπράβο στον τούρκο πρωθυπουργό που έγινε στην κυριολεξία "τούρκος" μετά από ειρωνικό σχόλιο (κυβερνητικού βουλευτή) εναντίον της συζύγου του.
Δεν ανέχθηκε (όπως και έπρεπε) την εμπλοκή αλλά και την ειρωνία εις βάρος της συζύγου του, ο Ταγίπ Ερντογάν και... ακολούθησε ο μεγάλος χαμός μέσα στο τουρκικό κοινοβούλιο, όπου πιάστηκαν στα χέρια βουλευτές του κυβερνώντος και του ακροδεξιού κόμματος στην Τουρκία, μετά από ειρωνικά σχόλια βουλευτή του εθνικιστικού κόμματος για τη μαντήλα της συζύγου του Ερντογάν.
Με αφορμή τη δήλωση του Ερντογάν ότι δεν επετράπη στη σύζυγό του Εμινέ η είσοδος σε στρατιωτικό νοσοκομείο επειδή φορούσε μαντήλα, ο Οσμάν Ντουρμούς σχολίασε: "Πώς δεν δέχεστε τη σύζυγο ενός πρωθυπουργού, που μάλιστα αποκαλείται από κάποιους μεσσίας;"
Το σαρκαστικό σχόλιο του Ντουρμούς, που άγγιζε τη σύζυγο του πρωθυπουργού αλλά και τη δήλωση βουλευτή του κόμματος Ερντογάν που τον αποκάλεσε προφήτη, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ερντογάν.
"Δεν μπορείτε να βάζετε στο στόμα σας τη γυναίκα μου. Είναι ασέβεια, παραλογισμός, ανοησία και ανήθικο... Δεν μπορείς να κάνεις ψηφοθηρία χρησιμοποιώντας τη μαντήλα της γυναίκας μου!" τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα του Κοινοβουλίου, την ώρα που κάποιοι βουλευτές είχαν έρθει στα χέρια.
Αποτέλεσμα του καυγά ήταν ένας βουλευτής να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν άλλοι δύο βουλευτές των οποίων έσπασαν τα γυαλιά.
Σήμερα, ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι το μέλος του κόμματός του που τον αποκάλεσε προφήτη θα απομακρυνθεί.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οιέκρήξειs τού Ερντογάν οφείλονται σε παθολογικά αίτια. Όμωs εθαύμασα τον εχθρό πρωθυπουργό τηs Τουρκίαs που επήρε την σημαία τηs πατρίδαs του από το έδαφοs και την φίλησε σε αντίθεση με το Κωστάκη που πάτησε την Ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]