Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Αναφορικά με την πρότασή κάποιων blogs για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με θέμα τους λαθρομετανάστες και την λαθρομετανάστευση θέλω να τους συγχαρώ και να επικροτήσω την πρόταση.
Αναμφίβολα η φτώχεια η οποία μαστίζει σχεδόν τα μισό πληθυσμό της ανθρωπότητας των 6 και πλέον δισεκατομμυρίων ατόμων ( σχεδόν 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούνε με λιγότερο από 40 ευρώ τον μήνα) γίνεται ΚΙΝΗΤΡΟ για την αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο σε κάποια από τις αναπτυγμένες όπως και τις αναπτυσσόμενες χώρες.
Ο έλεγχος εκείνων που προσπαθούν (και συχνά πετυχαίνουν) να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας έπρεπε να θεωρείται "εκ των ων ουκ άνευ" (ή όπως το θέλει λατινιστί η διεθνής κοινότητα sine qua non...)
ΔΕΝ αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο έλλειψης ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ η απαγόρευση όπως και η επιστροφή στην γείτονα Τουρκία εκείνων που εισήλθαν παράνομα στην ΕΛΛΑΔΑ καθότι η συνεχής ροή θα έχει ως νομοτελειακή κατάληξη το Ελληνικό Κράτος να γίνει ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ απέναντι στους δικούς τους πολίτες.
Μελετώντας τους περισσότερους από 800,000 συμπατριώτες μας που πήγαν να δουλέψουν στην Ευρώπη και κυρίαρχα στην τότε Δυτική Γερμανία στην Διδακτορική μου διατριβή το 1970 "zur problematik der griechischen arbeitnehmer in der Bundesrepublik Deutschland" διαπίστωσα ότι είχαν υποστεί από τις Ελληνο - Γερμανικές Επιτροπές που λειτουργούσαν στην Ελλάδα ΠΟΛΛΟΥΣ εξονυχιστικούς ελέγχους για θέματα υγείας και ΓΝΩΡΙΖΑΝ επακριβώς οι Γερμανικές Αρχές που θα εργαζόταν ο καθένας και η καθεμιά τους και ποια ακριβώς ήταν η διεύθυνση κατοικίας τους στην Γερμανία.
Πώς να τολμήσει να περάσει τα τότε σύνορα της Δυτικής Γερμανίας ένας ή περισσότεροι λαθραίοι Έλληνες, Γιουγκοσλάβοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι και. Φυσικά…Τούρκοι;
Βέβαια στο "ξέφραγο αμπέλι" που μοιάζει να είναι εδώ και μερικές δεκαετίες η Ελλάδα πώς να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο ιδιαίτερα μάλιστα όταν κάθε ώρα του 24ωρου οι Τούρκοι δουλέμποροι ξεφορτώνουν το ανθρώπινο (σαφώς ταλαιπωρημένο) φορτίο τους σε κάποιο ελληνικό νησί...
Το "παραμύθι" των ταλαιπωρημένων και οικονομικά "πάμφτωχων" λαθρομεταναστών από Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟ όταν γνωρίζει κανείς ότι σε εκείνες τις χώρες το μηνιάτικο είναι της τάξης των 30 ευρώ αλλά κάθε άτομο πληρώνει στους Τούρκους δουλεμπόρους 2 και 3 χιλιάδες ευρώ (εάν κάποιος διαθέτει τόσα χρήματα ΓΙΑΤΙ να έρθει με τόσες ταλαιπωρίες και με αμφίβολη έκβαση της προσπάθειάς του στην Ελλάδα;)
Είναι - σε αναλογία λογικής και οικονομικής φύσεως - σαν να είχα βρει εγώ γράφοντας την διδακτορική μου διατριβή ότι στις δεκαετίες του 195ο, 1960 και λιγότερο του 1970 οι Έλληνες αφήνανε τις βίλλες τους στο Πανόραμα ή τη Γλυφάδα, δεν τους ήταν αρκετά τα 70 ή 80 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και γινόντουσαν μετανάστες (gastarbeiter) στη Δυτική Γερμανία ζώντας με άλλους 3,4 ή και 5 στο ίδιο δωμάτιο για να εισπράξουνε... χίλια ευρώ το μήνα!!!!
Υπάρχουν λοιπόν και ΑΔΙΕΡΕΥΝΗΤΕΣ και ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ διαστάσεις στο θέμα των λαθρομεταναστών...
Σε ότι αφορά το δημοψήφισμα που έγινε πρόσφατα στην ΕΛΒΕΤΙΑ αποδείχτηκε πρακτικά ότι ξεπεράσανε πολλοί δημοσιογράφοι «στα γρήγορα» το ΚΡΙΣΙΜΟ σημείο αναφοράς που ήταν η ουσία του Δημοψηφίσματος δηλαδή η ανέγερση μουσουλμανικών τεμενών και μιναρέδων για τους περίπου 400,000 νόμιμους μουσουλμάνους μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί...
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ έγινε για ΠΡΩΤΗ φορά στον 21ο αιώνα στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2009 για επιλογή Προέδρου της Ν.Δ. όπου διαπιστώθηκε (να μου επιτραπεί η μεταφορά και απόδοση στη νεοελληνική του Βιβλικού αποφθέγματος ότι τελικά ήταν «άλλες οι επιθυμίες των…ΚΥΡΙΩΝ και άλλα πρόσταξε ο ΛΑΟΣ!»)
Προσωπικά λέω ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ από έναν λαό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ αλλά λαός με πλούσια εμπειρία και ως χώρα ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και ως χώρα ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
Ως γιος Πόντιου Πατέρα και Θρακιώτισας Μικρασιάτισας Μητέρας που πέρασα τη μισή ζωή μου σε Αμερική και Ευρώπη έχω το δικαίωμα να δηλώνω γνώστης και της τραγικότητας της προσφυγιάς και της οδύνης της μοναξιάς της μετανάστευσης...
ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που ΤΡΟΜΑΖΕΙ τους πολιτικούς μας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει το συντομότερο δυνατόν!...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

  1. Apo tin poria tis NEOS kata tis Dragonas.

    http://www.youtube.com/watch?v=jBcQ7hANAGU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ορθότητα των αποφάσεων από τους πολιτικούς μας φαίνετε εκ του αποτελέσματος. Η οικονομία βρίσκετε στα πρόθυρα της χρεωκοπίας . Σε όλα τα εθνικά θέματα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο .Κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία είπε ο πρωθυπουργός . Αλλά υπόσχονται προεκλογικά αλλά πράττουν μετά. Ας λειτουργήσει λοιπόν η δημοκρατία .Δημοψήφισμα στα σημαντικά θέματα που μας αφορούν .Όχι άλλες λανθασμένες αποφάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο αν εχουν εθνηκη συνηδηση μετα απο τεστ που θα τους κανουν γιατι σχεδον ολοι απο βουλγαρια ρουμανια αποκαλουν τα σκοπια μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΤΣΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήταν καλύτερα να το λέγατε στους Ελληνες μετανάστες να δούμε την άποψη τους.
    Αν πουν τα άλλα κράτη να διώξουν τους Ελληνες μετανάστες τότε θα βρίζατε τα κράτη.
    Όπως πολλοί ελληνες πήγαν μετανάστες έτσι πολλοί μετανάστες ήρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλέ μου αναγνώστη, εδώ δεν μιλάμε για μετανάστες, που μετακινούνται σε μία χώρα, διαθέτοντας έγγραφα ταξιδιωτικά αλλά και μεταναστευτικά, που τους περιμένoυν και που εν πάσει περιπτώσει οι αρχές γνωρίζουν τον τόπο διαμονής τους, αλλά και την εργασία τους, που είναι νόμιμη. Εδώ, αναφερόμαστε σε λαθραία εισαχθέντες, παράνομα δηλαδή, σε μία χώρα, που δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά την ύπαρξη αυτών των ανθρώπων, δηλαδή δεν μπορεί να θυσιάσει το βιοτικό επίπεδο των γηγενών - ιθαγενών κατοίκων της και στο όνομα οποιουδήποτε ανθρωπισμού να φερθεί απάνθρωπα στους νόμιμα διαμένοντες στη χώρα. Δεν θέλω να αναφερθώ στην παραπτωματική έως συντεταγμένα με συμμορίες εγκληματική παραμονή των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι παρασιτούν εις βάρος της οικονομίας του κράτους και που δίνουν προκάλυψη σε ξένους πράκτορες που εισέρχονται στη χώρα (γι αυτό έχουν αναφερθεί επαρκώς οι μυστικές υπηρεσίες και όχι μόνο της Ελλάδας). Επίσης, στο μεγαλύτερο (αν όχι στην ολότητα) ποσοστό τους είναι ισλαμιστές, δηλαδή ανήκουν θρησκειολογικά σε ένα σύστημα που είναι θρησκεία αλλά κυρίως είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό σύστημα με αξίες διαφορετικές από τις ήδη υπάρχουσες στην Ελλάδα. Επίσης, έχει επιστημονικά αποδειχθεί πως το ισλάμ δεν ενσωματώνεται, αλλά δημιουργεί γκέτο προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει... Αυτή την Ελλάδα ονειρεύεσαι; και μάλιστα τη στιγμή που είναι δεδηλωμένο (από τον αποθανόντα πρώην τούρκο πρόεδρο) πως "αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια στην Ελλάδα για να τελειώνουμε με αυτούς οριστικά" (και φυσικά εννοούσε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους... Καλή η προσέγγισή σου, αλλά ποιός μπορεί να σε διώξει από την Γερμανία, εάν είσαι νόμιμος και δεν δημιουργείς προβλήματα; Η ανεργία; ίσως... και τότε τί θα κάνεις; Θα επιστρέψεις σε μία χώρα, όπου το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων και η αξία εργασίας έχουν μειωθεί στο ελάχιστο (για να κερδίζουν περισσότερα οι έχοντες και κατέχοντες το κεφάλαιο) εξαιτίας της ύπαρξης των λαθρομεταναστών που εν τω μεταξύ θα έχουν ελληνοποιηθεί και θα στερήσουν από τον κάθε έλληνα του εξωτερικού την δυνατότητα να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου και ελπίζει πως θα βρει τουλάχιστον εργασία για να μπορέσει να ζήσει με την ελάχιστη αξιοπρέπεια; Αυτό σκεφτόσουν όταν έγραφες το σχόλιό σου; Αλλά από τα γραφόμενά σου, δυσκολεύομαι να αναγνωρίσω κάποιον έλληνα (νόμιμο φυσικά) μετανάστη... μάλλον κάποιον λάτρη των λαθρομεταναστών (αν όχι λαθρομετανάστη) διαβλέπω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επιφυλάσσομαι... στην Ελλάδα, εξάλλου, έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταίως να ασπαζόμαστε οτιδήποτε μη ελληνικό και κυρίως να μαχόμαστε οτιδήποτε ελληνικό... είσαι άραγε ένας από αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καιρός είναι να καθαριστεί η Ελλάδα μας από όλους τους ξενόφερτους.κανένας μα κανένας δεν μπωρεί να λέγετε ΕΛΛΗΝΑΣ από την στιγμή που δέν είναι.Ο αχμετ δεν μπωρεί και ουτε πρόκειτε ποτέ να γίνει ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ θα γίνουμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι ξένοι κάτι που γίνετε επισκεφτείτε την ΘΡΑΚΗ αοπου κατάγωμε και θα καταλάβετε.και θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με το προαναφερθέν σχόλιο του φιλου Κώστα.οχι στην λαθρομετανάστευση και φυσικά οχι σε αυτούς που έχουν εγκατασταθεί στην ΕΛΛΑΔΑ και ονομάζοντε η μάλονθέλουν να ονομάζονται ΕΛΛΗΝΕΣ για να εξυπηρετούν δικάτους συμφέρωνοντα και άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. /
    θα έπρεπε να ντρέπονται …
    /
    http://www.philipnielsen.gr/2010/02/blog-post.html

    Αναφέρομαι στους κα Παπαρήγα κα τον κο Τσιπρα σχετικά με την απαράδεκτη μικροκομματική και ανώριμη στάση τους απέναντι στο θέμα της εκλογής του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

    Με μια συμπεριφορά πολύ χαμηλότερη των περιστάσεων σε μια πάρα πολύ κρίσιμη περίοδο για την χώρα, μια στάση όπου αντί να δώσει ένα ξεκάθαρο ΝΑΙ στη εκλογή του κο αξιότιμου κο Παπουλια στο Προεδρικό αξίωμα και να έστελνε τεραστία θετικά μηνύματα στο εξωτερικό και εσωτερικό, υιοθετεί την άρνηση και την μιζέρια.

    Στο μεν εξωτερικό θα έδειχνε με τον πιο εύλογο τρόπο ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι την κρισιμότητα της οικονομικής κατάστασης τους και θα έδινε σίγουρα ένα πολύ πιο θετικό μήνυμα στις αγορές.

    Στο δε εσωτερικό θα έδειχνε με τον πιο ώριμο τρόπο ότι ακόμα και εάν δεν συμφωνείς 100% με κάτι, ο μόνος δρόμος είναι αυτός της σύνεσης ….

    Ας μην μιλήσουμε από πρακτης πλευράς καθώς από την μια ο κ. Παπουλιας είναι ένας σοβαρότατος, ευγενής και καλλιεργημένος ανθρώπους με τεράστια γνώση και πολλές εμπειρίες από την άλλη έτσι και αλλιώς αυτός θα εκλεγεί ότι και να κάνουν άρα προς τι η αντίδραση ?

    Πραγματικά είναι κρίμα που η έννοια της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι πλέον συνώνυμη με προοδευτικές, ελεύθερες και δημιουργικές σκέψεις αλλά (δυστυχώς) κατά κανόνα έχει ταυτιστεί με την πισωδρομήσει την στείρα μιζέρια και την απόλυτη άρνηση.

    Ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΔΟΣΕ ΤΟ

    ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ:
    1) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ)
    2) ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΟΠΑΠ)
    3) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΗ
    4) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ)
    5) ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
    «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαν Ελληνας πολιτης που πληρωνω φορους και φυσικα εχω απαιτησεις και υποχρεωσεις απο την πατριδα μου που υπεραγαπω, ωφειλω να λεω και την γνωμη μου ξεκαθαρα και χωρις προκαταληψεις και ψευτοαγαπλογιες για τους Λαθρομεταναστες, που σαν ανθρωπινα οντα τους αγαπαμε, υπαρχει ομως και ενα αλλα,οφειλουμε ολοι να δουμε καθαρα τι ειναι πισω απο αυτες τις Λαθραιες ομαδικες εισβολες, μεσω μιας χωρας, αμφισβητουμενης φιλικης συμπεριφορας απεναντι της Ελλαδας, και παντοτε εχθρικα διακυμενης.
    Νομιζω οτι πισω απο ολα αυτα, ειναι οι κακοι πολιτκοι μας που κατα μεγαλο ποσοστο δεν ειναι Ελληνες αλλα Εβραιοι, Λοιπον Απαιτηση για Δημοψιφισμα εδω και τωρα, δεν θα τους περαση.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. καθηγητης εχει δικιο , τον γνωριζω προσωπικα , το προβλημα μας ειναι οτι ακομη δεν οργανωθηκαμε για να αντισταθουμε ομαδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ αυξανεσθε και πληθυνετε με οικονομικους μεταναστες ταχα,ειναι παραμυθι.Ο μισος πλανητης πειναει και διψαει,να ερθουν και αυτοι τοτε να τους χορτασουν οι πολιτικοι μας με λογια.Η να τους παρουν στα σπιτια τους για δουλους και να τους ταιζουν αυτοι.ΡΕ ξυπνατε μας γυριζουν στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποτέ μα ποτέ οι πολιτικοί της πατρίδας μας δεν μας έδωσαν την ευκαιρία ενός δημοψηφίσματος.
    Πιθανόν, θα νομίζουν ότι είμαστε ανώριμοι να κρίνουμε την τύχη της πατρίδας σε διάφορα θέματα.
    Για να τους ψηφίζουμε όμως αυτούς είμαι και ώριμοι και έξυπνοι και ότι άλλο θέλετε.
    Τι να πει κανείς;
    Αυτοί φταίνε οι εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]