Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίσκεψη του υφυπουργού Άμυνας στον Έβρο

Στρατιωτικές μονάδες στο νότιο τμήμα του νομού Έβρου, επισκέφθηκε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο κ. Μπεγλίτης αρχικά επισκέφτηκε τη 12η Μεραρχία και το στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη, ενώ στη συνέχεια αντήλλαξε ευχές και διένειμε δώρα στους φρουρούς του Φυλακίου Γέφυρας Κήπων.
"Ο στόχος της επίσκεψής μου ήταν διπλός. Συμβολικός, για να αποτελέσει αυτή η γέφυρα γέφυρα φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ανάμεσα στους δύο λαούς, αλλά βεβαίως και ουσιαστικός, για να δηλώσω με την παρουσία μου τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στις ένοπλες δυνάμεις, στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό, αλλά και στους ένστολους πολίτες, που υπηρετούν εδώ στον Έβρο τη θητεία τους", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπεγλίτης.
Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στο νευραλγικό ρόλο που έχει ο Ελληνικός Στρατός στον ακριτικό Έβρο, σημειώνοντας ότι ολόκληρη η ηγεσία του υπουργείου θα είναι δίπλα του ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν. Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπεγλίτης, σύντομα θα ξεκινήσει ο επανασχεδιασμός της πολιτικής του υπουργείου που θα έχει ως άξονα την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Έβρο, ο κ. Μπεγλίτης αναφέρθηκε και στα θέματα της οικονομίας, τονίζοντας ότι "περνάμε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, αλλά πιστεύω ότι όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις θα συμβάλλουμε ο καθένας στο μέτρο του δυνατού, ώστε η χώρα μας να ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση, για να υπερβούμε την κρίση. Διότι, μια ισχυρή Ελλάδα, με ισχυρή οικονομία και ισχυρό κοινωνικό κράτος, είναι μια Ελλάδα με ισχυρή εξωτερική πολιτική, με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Άρα μια Ελλάδα με αξιοπιστία, δύναμη και κύρος στο διεθνές σύστημα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση".

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]