Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκαλούν με υπονοούμενα οι Τούρκοι για σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Κούρδων

Η Akşam σε πρωτοσέλιδό της με τίτλο «Για το ΡΚΚ άνοιξε ο δρόμος για τη νότια Κύπρο» γράφει ότι η εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας – Αρμενίας έφερε σε δύσκολη θέση και το ΡΚΚ.
Η οργάνωση, η οποία διαθέτει πέντε καταυλισμούς στην Αρμενία με τις ονομασίες Γκιουμρού, Ερεβάν, Λατσίν, Κέλμπετσέρ και Σπίταγκ, καθώς και αρκετά Σωματεία, έλαβε την απόφαση να εγκαταλείψει τη χώρα. Οι "τρομοκράτες" (οι Κούρδοι πολεμιστές που έχουν γονατίσει την "αήττητη" τουρκική πολεμική μηχανή), οι οποίοι προετοιμάζονται για την αποχώρησή τους, θα εγκατασταθούν και πάλι στην παλιά βάση τους, τη “νότια Κύπρο”.
Η εφημερίδα στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Κατεύθυνση η Λεμεσός» γράφει ότι οι προετοιμασίες προς αυτή την κατεύθυνση είχαν απήχηση και στις εκπομπές «Radio Kürdi» της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΡΚΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες επιβεβαιώνονται, η οργάνωση ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Αρμενία. Στις ραδιοφωνικές εκπομπές αναφέρεται, επίσης, ότι η εγκατάλειψη της Αρμενίας σε σύντομο χρονικό διάστημα «είναι προς το συμφέρον και της οργάνωσης».
Στις μυστικές υπηρεσίες έχουν φτάσει ακόμη και πληροφορίες, ότι η τρομοκρατική οργάνωση προβαίνει σε προετοιμασίες, προκειμένου να βγάλει έξω από την Αρμενία τα χρήματα που διαθέτει εκεί.
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι Τουρκοι δεν λενε ομως σε ποια σημεια της Κυπρου λαμβανει χωρα η υποστηριξη του ΡΚΚ!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]