Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας πράκτορας ντυμένος ιμάμης;

Ο Αμέτ Μέτε, ο ψευτομουφτής

που ήρθε από την Τουρκία


Σύμφωνα με το βιογραφικό του ιμάμης Αμέτ Μετέ γεννήθηκε στο Ωραίον της Ξάνθης, το 1965, αλλά όλη του τη ζωή την πέρασε στην Τουρκία. Δημοτικό στην Τουρκία (Gaziosmanpasa Sami Dede), συνέχισε στο θεολογικό λύκειο (Imam Hatip lisesi), πήγε σε πανεπιστήμιο (Uludag Ilahiyat Fakultesi) και κάποια στιγμή τελείωσε και ένα πανεπιστήμιο στη Μεδίνα.
Αργότερα, για κάποιο λόγο, γύρισε στην Ξάνθη επί εποχής του ψευτο-μουφτή Μεχμέτ Εμίν Αγγά, ύστερα έγινε χαφίζης και δάσκαλος Κορανίου, έγινε Ιμάμης στο Ωραίον της Ξάνθης το 2000 και μετά τον θάνατο του Αγγά αυτοανακηρύχθηκε Μουφτής! (όπως κάποιοι αυτοανακηρύσσονται Ναπολέοντες!!!)
Τώρα, τι σχέση μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος με τους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης, μια και δεν γνωρίζει την ιστορία τους και την παράδοσή τους; Φυσικά δικαίωμά του είναι να γνωρίζει μόνο την τουρκική ιστορία και παράδοση, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν. Εκ των πραγμάτων, δεν είναι πλέον ιμάμης, δεν είναι μουφτής, δεν εργάζεται πουθενά… Πού βρίσκει όμως τα χρήματα για να μπορεί να ζει με μεγάλη άνεση, να ντύνεται ακριβά και να κυκλοφορεί πανάκριβο αμάξι;
Ένας άνθρωπος, που έχει ζήσει σχεδόν ολόκληρη την ζωή του στην Τουρκία, δεν είναι σε θέση και δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να έρχεται στην Ελλάδα, στα χωριά των Ελλήνων μουσουλμάνων και να τους λέει ψευδώς ότι είναι τούρκοι, να τους λέει ψευδέστατα ότι πρέπει να μιλάνε την τουρκική γλώσσα και να τους διατάζει να στέλνουν τα παιδιά τους σε τουρκόφωνα σχολεία!!!
Και εφόσον έκανε τόσο κόπο για τόσα χρόνια και από το δημοτικό μέχρι το Πανεπιστήμιο, ο κύριος Μέτε ήταν στην Τουρκία, γιατί δεν έγινε ιμάμης, μουφτής, δάσκαλος ή Πρόεδρος Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονοτήτων στην Τουρκία; Ποιος είναι ο σκοπός του κυρίου αυτού στην Ελλάδα; Γιατί προσπαθεί να αμαυρώσει την ιστορία, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, μα κυρίως τις ψυχές και τις συνειδήσεις των ελλήνων μουσουλμάνων;
Σερήφ Μουσταφά

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ο κοσμος το εχει τουμπανο και το υπουργειο εξωτερικον κρυφο καμαρη,φιλε σερηφ μουσταφα με χαρα διαβασα το αρθρο σας και θαυμαζω το θαρος σας να αψιφησεται την τρομοκρατια της αγκυρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γιατί προσπαθεί να αμαυρώσει την ιστορία, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, μα κυρίως τις ψυχές και τις συνειδήσεις των ελλήνων μουσουλμάνων;"

    Διοτι θελει την Κοσσοβοποιηση της Θρακης!!!
    Καθολου δεν τον ενδιαφερουν οι Πομακοι,η γλωσσα τους,οι παραδοσεις και οι αξιες τους!!
    Αλλος ειναι ο ρολος του.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. einai o idios achmed?
    deite edo:
    http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

    FOBH8HKAME TORA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]