Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τελευταίο ανέκδοτο: Ο Καραμανλής έγινε τσαμπουκάς!!!

Ο καταλληλότερος στην αποτυχία… μίλησε!

Θυμήθηκε ο Κώστας Καραμανλής τον τσαμπουκά!!! Στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας θυμήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, να πει σε αυστηρότατο τόνο ότι «όποιος δεν στηρίξει τον αρχηγό που θα βγει, θα έχει να κάνει μαζί μου…». Και αμέσως έτρεξε να σταθεί στο πλευρό του Καραμανλισμού η Ντόρα η Μπακογιάννη λέγοντας: «ξέρετε ότι στάθηκα πάντα στο πλευρό του Καραμανλή…».
Θα μπορούσε να έχει δίκιο ο αποτυχημένος σε όλα Καραμανλής, εάν δεν ήταν η αιτία να σταθεί ο πρωταίτιος της καταβαράθρωσης της Νέας Δημοκρατίας από την κυβέρνηση, αλλά και ο κύριος υπεύθυνος για το σημερινό χάλι του κόμματος που κατάφερε να το κάνει «απόκομμα»…!
Βέβαια, η θέση του Καραμανλή ήταν απέναντι στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος και όχι απέναντι στους Έλληνες πολίτες ή στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.
Γιατί δεν έδειξε τον ίδιο τσαμπουκά και προς την Τουρκία ο αποτυχημένος πρωθυπουργός;
Γιατί δεν έδειξε την ίδια πυγμή και απέναντι στον γελοίο Γκρούεφσκι ο πρωταίτιος της ανάδειξης του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση;
Γιατί δεν έτριξε τα δόντια και προς τους «νταβατζήδες», που ο ίδιος χαρακτήρισε αλλά ποτέ δεν τόλμησε να τους αγγίξει (πέρα από χαρούμενες χειραψίες που έκανε μαζί τους);
Γιατί ο Καραμανλής παίζει τον άντρα τον πολλά βαρύ, ενώ έκανε την «κοτούλα» στις προκλήσεις που δεχόταν για την λαθρομετανάστευση ή από τους κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας;
Αυτός που δεν δικαιούται να μιλάει καν, αφού ο ίδιος ομολόγησε την οικτρή του αποτυχία και το διαλαλούσε προεκλογικά, καταφέρνοντας να εκθέσει την Ελλάδα οικονομικά, να την μειώσει εθνικά και να την ταπεινώσει απέναντι σε οποιονδήποτε την προκαλούσε, τόλμησε να αναλάβει να παίξει –μετά τον αποτυχημένο ρόλο του πρωθυπουργού- και τον ρόλο του μαντρόσκυλου!!!
Κύριε Καραμανλή, δεν δικαιούστε να ομιλείτε.
Δεν δικαιούστε να ομιλείτε αφού αυτό το δικαίωμα το στερήσατε από τον εαυτό σας, όταν επιτρέψατε τις συνεχείς πτήσεις των πολεμικών αεροσκαφών της Άγκυρας στο Αιγαίο.
Δεν δικαιούστε να ομιλείτε από τη στιγμή που επί μακρόν σιωπήσατε στις ανοιχτές προκλήσεις και τις αμφισβητήσεις της ελληνικότητας νησιών του Αιγαίου.
Δεν δικαιούστε να ομιλείτε από τη στιγμή που επιτρέψατε τους πράκτορες της Τουρκίας να αλωνίζουν στην Θράκη (με πρώτο ανάμεσά τους, τον τούρκο πρόξενο-πράκτορα Σαρνίτς).
Έχετε απωλέσει το δικαίωμα να ομιλείτε, κύριε πρώην, όταν «εκτελέσατε» ποικιλοτρόπως τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας…
Δεν δικαιούστε να ομιλείτε, κύριε Καραμανλή, από τη στιγμή που οι κουκουλοφόροι απείλησαν ευθέως το πολίτευμα και –για άγνωστους λόγους- εσείς απλά παρακολουθούσατε τις εξελίξεις, έχοντας χάσει κυριολεκτικά «την μπάλα» (το δήλωσε αυτή που ήταν πάντοτε στο πλευρό σας, η κυρία Μπακογιάννη).
Δεν δικαιούσθε να ομιλείτε κύριε πρώην, επειδή καταφέρατε να κάνετε αυτή την χώρα, την Ελλάδα, να αισθάνεται ταπεινωμένη απέναντι σε γελοίους, μικρούς ή μεγάλους εχθρούς.
Δεν δικαιούσθε να ομιλείτε, κύριε αποτυχημένε, επειδή καταφέρατε να μειώσετε την εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων και επιπλέον, αφού επιτρέψατε την καταλήστευση των ταμείων του κράτους (δηλαδή της τσέπης των Ελλήνων πολιτών) τολμήσατε να το βάλετε στα πόδια για να γλυτώσετε τα χειρότερα…
Πιστέψτε με, κύριε πρώην, αν ήμουν στην αίθουσα όταν περίσσεψε το θράσος σας και τολμήσατε να απειλήσετε ευθέως τους παρευρισκομένους πως θα έχει να κάνει μαζί σας όποιος δεν στηρίξει τον επόμενο αρχηγό, θα σας απαντούσα ευθέως και με όλη τη δύναμη της φωνής και της ψυχής μου: «θα μου κλάσεις μία μάντρα … ρε»!!!
Για όσο διάστημα δεν τολμάτε κύριε πρώην πρωθυπουργέ, να πείτε τους πραγματικούς λόγους που σας οδήγησαν στις πρόωρες εκλογές –ενώ άνετα μπορούσατε να εργαστείτε επί 2 χρόνια μέχρι τις επόμενες εκλογές- ή για τους λόγους που ανοίξατε την πόρτα της εξόδου αφήνοντας το κόμμα –τα μέλη του οποίου τολμάτε σήμερα να απειλείτε ευθέως- χωρίς αρχηγό και δημιουργώντας τεράστια προβλήματα τόσο στο εσωτερικό του αλλά και στην ίδια την ύπαρξή του.
Ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλήσει, κύριε πρώην, είστε εσείς… Και καλά θα κάνετε να επιστρέψετε στην τρύπα που ήσασταν κρυμμένος όλες αυτές τις ημέρες. Όταν θα βρείτε το κουράγιο να βγείτε και να πείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια προς τους Έλληνες, τότε θα αποκτήσετε και πάλι το δικαίωμα του πολιτικού λόγου. Μέχρις ότου γίνει αυτό, μεγαλύτερη βαρύτητα έχουν όσα λέει «ο τρελός του χωριού», παρά εσείς…
Κατανοητό ή μήπως πρέπει και να σας το ζωγραφίσουμε; Με αυτή σου την δήλωση, αγαπητέ πρώην πρωθυπουργέ, κατάφερες να ρίξεις στην άβυσο της ανυποληψίας και τα τελευταία ίχνη σεβασμού που υπήρχαν απέναντί σου...
Γεωργίου Μιχαήλ
Υ.Γ.: Συνήθως, ο υπεύθυνος μίας ζημιάς τιμωρείται. Στην περίπτωσή σας, τολμάει να απειλεί…!!! Μήπως πρόκειται για το έσχατο σημάδι αποκάλυψης της πολιτικής σας αλαζονείας κύριε πρώην; Να είσαι καλά πάντως, κύριε Καραμανλή, σε δύσκολες ώρες καταφέρνεις να χαρίζεις ακόμη το γέλιο γύρω σου…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "Γιατί δεν έδειξε τον ίδιο τσαμπουκά και προς την Τουρκία ο αποτυχημένος πρωθυπουργός;"

    "Γιατί δεν έδειξε την ίδια πυγμή και απέναντι στον γελοίο Γκρούεφσκι ο πρωταίτιος της ανάδειξης του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση;"

    Διότι όποτε του έλεγαν κάτι απαντούσε:
    Φέεετααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλησαν όλοι...μίλησε και ο άνθρωπος της γυάλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σημαινει η εκφραση για αυτον που δεν θα στηριξει τον/την νεο/α αρχηγο
    "θα εχει να κανει μαζι μου"???
    Θα τον διαγραψει, θα τον κανει στιφαδο ή θα τον κανει ντα????

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]