Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί κύριοι να σας ψηφίσουμε;

Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί πλέον οι εποχές που ο λαός έτρωγε κουτόχορτο. Έχουν περάσει οι εποχές που σε ένα ταλαιπωρημένο, ανενημέρωτο λαό κυβερνούσαν οι ανεπάγγελτοι κομματάρχες που στήριζαν τους "αριστεροδεξιούς" υποψήφιους μέσα από ένα εμπόριο ελπίδας για το αύριο και μίσους για τον αντίπαλο.
Η κοινωνία μας εξελίχθηκε και παρ' όλες τις προσπάθειες των "αφεντικών" υπάρχουν πλέον Έλληνες που καταλαβαίνουν το βρώμικο παιχνίδι που παιζόταν και συνεχίζεται να παίζετε εις βάρος τους.
Η σιγουριά της εξουσίας με τους διορισμένους πρωθυπουργούς παλαιότερα και την "κληρονομική" πρωθυπουργία σήμερα, προκάλεσε την αλαζονεία και την διαφθορά που έφεραν την χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας.
Η πλήρης ανυπαρξία ιδεολογικού υπόβαθρου των σημερινών κομμάτων και η αγόρευση του πατριωτισμού σε φασισμό, εθνικισμό και οτιδήποτε άλλο έδωσε αφορμή στα ξένα και ντόπια κέντρα εξουσίας με τα φερέφωνα τους στα ΜΜΕ να καλλιεργήσουν την ιδέα του καλού και κακού διαχειριστή των αποφάσεων που έχουν όμως είδη ληφθεί πείθοντας την πλειοψηφία των Ελλήνων ότι αυτό είναι μονόδρομος.
Σε άλλες εποχές ο πρωθυπουργός των Ιμίων κος Σημίτης,ο πρωθυπουργός της χρεωκοπίας και της διαφθοράς κος Καραμανλής και ο φιλότουρκος μέλλων πρωθυπουργός και υπουργός σε παλαιότερες κυβερνήσεις κος Παπανδρέου το ελάχιστο που θα έκαναν θα ήταν να είχαν ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨEI την χώρα.
Αντ'αυτού μαζί με τον υπουργικό συρφετό που για δεκαετίες είναι ίδιος συνεχίζουν να ζητούν από τον Ελληνικό λαό να τους εμπιστευθεί.
Και ρωτάμε γιατί;
Αρκετά κύριοι δεν κλέψατε
Αρκετά δεν ξεφτιλίσατε την χώρα στο εξωτερικό;
Αρκετά δεν προδώσατε τα εθνικά θέματα;
Αρκετά δεν βυθίσατε αυτό το λαό στην οικονομική απόγνωση και την εθνική ταπείνωση;
Δυστυχώς όμως η απογοήτευση των πολιτών και η αηδία που νοιώθουν αντί να βρει διέξοδο στην αλλαγή της νοοτροπίας προς το παρόν τους οδηγεί να φέρνουν στην εξουσία αυτόν που θεωρούν ότι θα κάνει το λιγότερο κακό.
Η μόνη λύση και δεν θα κουραστώ να το λέω είναι η εμφάνιση κάποιου προσώπου ή σχηματισμού που θα αφήσει σε δεύτερο ρόλο τα κομματικά οφέλη και θα προσπαθήσει να αλλάξει την νοοτροπία που έχει ποτίσει για δεκαετίες την ελληνική κοινωνία.
Κάποιος ή κάποιοι που θα προτάξουν το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος.
Γιατί το "σύστημα" είναι φανερό πλέον ότι έχει μάθει να αφομοιώνει.
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]