Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Μάχες" μεταξύ Ισραήλ και Ρωσίας

Πειρατεία, κατάσκοποι και S-300

Σκληρό παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα ανάμεσα σε Ρωσία και Ισραήλ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μεγάλες Δυτικές εφημερίδες, αλλά και ισραηλινές, όπως η Haaretz αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, πραγματοποίησε μυστικό ταξίδι στη Μόσχα, προκειμένου να ζητήσει να μην σταλούν σημαντικά οπλικά συστήματα στο Ιράν (αντιαεροπορικοί πύραυλοι S-300).
Σύμφωνα όμως με όσα ανέφεραν Ρώσοι δημοσιογράφοι, ο Πούτιν, όπως και το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας διέψευσαν τα περί επισκέψεως Νετανιάχου. Παράγοντες του Κρεμλίνου σημειώνουν ότι όλος ο θόρυβος που γίνεται στη Δύση, έχει να κάνει με την υπόθεση του πλοίου Arctic Sea, για το οποίο προ εβδομάδων γράφτηκε στον Δυτικό Τύπο ότι μετέφερε όπλα στο Ιράν και ότι η ισραηλινή «Μοσάντ» κατάφερε να το σταματήσει στην Αφρική.
Η ρωσική εκδοχή όμως, σύμφωνα με όσα μας μεταδίδουν οι Ρώσοι συνάδελφοι είναι εντελώς διαφορετική. Εξηγούν ειδικότερα, ότι για πρώτη φορά οι ρωσικές αρχές λειτούργησαν πολύ οργανωμένα και κατάφεραν, με πολεμικά πλοία, να «πιάσουν» το Arctic Sea πολύ μακριά από τη χώρα, στα ύδατα της Αφρικής. Το πλοίο, μαζί με το πλήρωμά του οδηγήθηκαν στη Ρωσία. Σε αυτή την επιχείρηση, είναι πάρα πολύ πιθανόν ότι συνελήφθησαν και πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας.
Ακόμα λοιπόν, και εάν επισκέφθηκε ο Νετανιάχου τη Μόσχα, μάλλον αυτό έγινε για να ζητήσει τους ισραηλινούς πράκτορες πίσω, όλο το επικοινωνιακό σόου με το καράβι που δήθεν μετέφερε όπλα στο Ιράν το έστησαν οι ισραηλινοί. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν στη Δύση ένα «γεγονός» αντίστοιχο με εκείνο της δολοφονίας του Λιτβινένκο (σ.σ. ρώσος αντικαθεστωτικός, πρώην ΚαΓκεΜπίτης, για τον οποίο οι Δυτικοί λένε ότι τον δολοφόνησε το Κρεμλίνο) και της Άννας Πολιτκόφσκαγια, την ημέρα των γενεθλίων του Πούτιν.
Στο ίδιο πλαίσιο, οι Δυτικοί έκαναν σημαία τους Ρώσο δημοσιογράφο, ο οποίος υποστηρίζει ότι τον κυνηγάει η ΚαΓκεΜπε, επειδή έχει στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι οι Ρώσοι έστειλαν όπλα στο Ιράν. Ο δημοσιογράφος αυτός βρίσκεται τώρα στην Αγγλία. Να σημειωθεί πως το Arctic Sea, προτού ξεκινήσει το ταξίδι του, φορτώθηκε στη Φινλανδία, ενώ πλέει με σημαία Μάλτας».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι Εβραίοι έφτιαξαν τον Χίτλερ, οι Εβραίοι θα τον ξαναφτιάξουν πάλι.Και όλα αυτά από την απληστία τους και από την υπεροψία τους,ότι αυτοί είναι εκείνοι που θα κάνουν παράδεισο τη γη. Από κοντά τους και οι Αγγλοαμερικάνοι,που είναι έτοιμοι (το μαγειρεύουν το πράγμα) να πνίξουν στο αίμα τον πλανήτη για να μας κάνουν κατοίκους του ... παραδείσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]