Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Η ρίζα του Κακού": Ο Σιωνισμός και οι Άγγλοι

Ο Α΄ Παγκόσμιος πόλεμος ξέσπασε το καλοκαίρι του 1914. Από την μια πλευρά υπήρχε η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία και η Ρωσία ενώ στην άλλη η Γερμανία, η Αυστρία, η Ουγγαρία και η Τουρκία.
Κανένας ιστορικός παγκοσμίως δεν δύναται να βρει έναν έγκυρο λόγο, ο οποίος να ανάγκασε αυτές τις τρεις χώρες να κηρύξουν πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Η Γερμανία δεν είχε βλάψει κανέναν και δεν είχε κάνει κανένα κακό εκτός από ένα πράγμα που ήταν και το μοναδικό σφάλμα της: ήταν ένα ισχυρά οικονομικό κράτος και μια υπερδύναμη στη δυτική Ευρώπη.
Σε διάρκεια 50 ετών έγινε μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον κόσμο. Οργάνωσε ένα θαυμάσιο Ναυτικό και κατέστη μια τεράστια οικονομική δύναμη με επενδύσεις σε όλο τον κόσμο. Τα γερμανικά προϊόντα ήταν ανταγωνιστικά, ανώτερα και φθηνότερα.
Τι συνέβη λοιπόν;
Η Γερμανία έγινε μια πραγματική απειλή για τις υπόλοιπες δυτικοευρωπαϊκές χώρες.
Η Γερμανία ήδη δυο χρόνια μετά την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου πολέμου, είχε κατατροπώσει Άγγλους, Γάλλους και Ρώσους, χωρίς να έχει πέσει ούτε μια σφαίρα στο γερμανικό έδαφος. Και παρ’ όλα ταύτα η Γερμανία πρότεινε ειρήνη στην Αγγλία. Η Αγγλία δεν είχε άλλη επιλογή από τις διαπραγματεύσεις.
Οι ρόλοι όμως αντιστράφηκαν και τελικά η Γερμανία βρέθηκε να είναι η χαμένη του πολέμου.
Την στιγμή που οι Άγγλοι ήταν έτοιμοι να συνάψουν ειρήνη με την Γερμανία, οι Σιωνιστές στην Γερμανία πήγαν στο Βρετανικό Πολεμικό Υπουργείο με την εξής πρόταση.
«Αυτόν τον πόλεμο μπορείτε να τον κερδίσετε. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τον αγώνα και να δεχθείτε τους γερμανικούς όρους. Θα μπορέσετε να νικήσετε αν οι ΗΠΑ έρθουν ως σύμμαχοι σας.
Σας εγγυόμαστε ότι θα πείσουμε τις ΗΠΑ να συμμαχήσουν μαζί σας μόνο με την προϋπόθεση ότι θα μας υποσχεθείτε την Παλαιστίνη όταν κερδίσετε τον πόλεμο. Αυτό είναι το τίμημα που θα πρέπει να πληρώσετε αφού θα κερδίσετε τον πόλεμο.»
Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιό δικαίωμα ή σχέση είχε η Αγγλία να να προσφέρει την λεγόμενη Παλαιστίνη σαν αντίτιμο στους Σιωνιστές, έτσι ώστε να πείσουν τις ΗΠΑ να εισέλθουν στον πόλεμο ως σύμμαχος της Αγγλίας;
Οι ΗΠΑ δεν είχαν λάβει μέρος στην διαμάχη μέχρι τότε,ενώ ήταν ένα νέο φρέσκο πλούσιο και ισχυρό κράτος, καθώς και φιλογερμανικό εκείνη την εποχή.
Όμως ο Τύπος και η Ραδιοφωνία και τα ΜΜΕ ελέγχονταν κατά μεγάλο ποσοστό από τους Εβραίους, οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες ήσαν Εβραίοι και οι Εβραίοι ήσαν φιλογερμανοί, διότι οι περισσότεροι από αυτούς είχαν έρθει στις ΗΠΑ από την Γερμανία. Οι Εβραίοι των ΗΠΑ συνεργάστηκαν με τους Εβραίους της Γερμανίας και άσκησαν την επιρροή τους στον πρόεδρο Woodrow Wilson.
Δηλαδή συνεργάστηκαν να πουλήσουν την Γερμανία για να αποκτήσουν την Παλαιστίνη!
Οι Εβραίοι Σιωνιστές από το Λονδίνο έστειλαν την εξής επιστολή στο πρόεδρο του Αρείου Πάγου των ΗΠΑ Louis Brandeis.
«Θα πας στον πρόεδρο Wilson και θα προσπαθήσεις να τον πείσεις να βάλει την Αμερική στον πόλεμο. Η Αγγλία δέχεται τους όρους μας»
Ο Wilson έπεσε στην παγίδα και επείσθη ότι οι ΗΠΑ πρέπει να εισέλθουν στον πόλεμο.
Οι Σιωνιστές απο την Γερμανία επέστρεψαν στη Αγγλία και απαίτησαν γραπτή βεβαίωση ότι η Παλαιστίνη θα δοθεί στους Εβραίους μετά τον πόλεμο.
Φυσικά κανείς δεν γνώριζε πόσο θα διαρκούσε ο πόλεμος.
Η γραπτή συμφωνία ονομάστηκε Διακήρυξη BALFOUR (όνομα Βρετανού πολιτικού φιλοσόφου ) η οποία ήταν απλώς μια απάτη.
Η Αμερική μπήκε στον πόλεμο και κατατρόπωσε την Γερμανία. Όταν τελείωσε ο πόλεμος και οι Γερμανοί πήγαν στο Παρίσι για την διάσκεψη ειρήνης των Παρισίων υπήρχαν 117 Εβραίοι εκπρόσωποι της Εβραϊκής κοινότητας με επικεφαλής τον Bernard Baruch(σύμβουλος του προέδρου Wilson ).Και ενώ η Γερμανία τεμαχιζόταν για να μοιραστεί στους νικητές οι Εβραίοι αναφώνησαν:
«Τι θα λέγατε να πάρουμε την Παλαιστίνη;»
Εκεί οι Γερμανοί κατάλαβαν την προδοσία των Εβραίων.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η Γερμανία για τους Εβραίους ήταν ένας οικονομικός παράδεισος. Οι Γερμανοί τους αγκάλιασαν ήδη από το 1905 όταν απέτυχε η πρώτη Κομμουνιστική Επανάσταση στην Ρωσία και οι Εβραίοι την εγκατέλειψαν για προφανείς λόγους.
Αργότερα λοιπόν όταν οι Εβραίοι μεγαλοβιομήχανοι, τραπεζίτες και διάφοροι πάμπλουτοι δεν χρειαζόντουσαν την Γερμανία την πούλησαν για να αποκτήσουν την Παλαιστίνη.
Αυτός ήταν και ο λόγος πλέον που οι Γερμανοί τους μίσησαν.
Πρέπει να σημειωθεί ότι παρά την καταστροφή, την εξαπάτηση και την ήττα των Γερμανών στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Γερμανοί δεν πείραξαν κανένα Εβραίο. Ο καθηγητής Τάνσιλλ του Πανεπιστημίου Τζωρτζτάουν, ο οποίος εξέτασε έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών της Αμερικής, παραθέτει ένα έγγραφο του Hugo Schoenfelt (Εβραίος που πήγε να επιθεωρήσει στην Ευρώπη τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των πολιτικών κρατουμένων).
Αναφέρει ότι «όλοι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, καλή υγεία και με καλή μεταχείριση».
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν γεμάτα κομμουνιστές(οι Εβραίοι αποτελούσαν το 98% των κομμουνιστών της Ευρώπης). Μεταξύ των κρατουμένων ήσαν μερικοί ιερείς, υπουργοί και πολλοί Μασόνοι διεθνών διασυνδέσεων.
Μιχάλης Γεωργίου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Οφείλω να ομολογήσω ότι είχα απόλυτη άγνοια για το θέμα αυτό και σε ευχαριστώ που μου έμαθες κάτι που πιθανότατα δεν θα μάθαινα ποτέ.
    Αν όντως έχει γίνει έτσι, τότε εξηγείται βεβαίως και το μίσος του Χίτλερ για τους εβραίους ο οποίος Χίτλερ πολέμησε σαν δεκανέας στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Επίσης πρέπει να πούμε ότι η Γερμανία μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο εξαθλιώθηκε από τις πολλές πολεμικές αποζημιώσεις και έφτασαν οι Γερμανοί να λένε το ψωμί ψωμάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Γεωργίου,
    από το κείμενό σας φαίνεται μια μικρή άγνοια των γεγονότων και μια υπέροχη απλότητα που καλύπτει όσα γράφετε.
    1. Παρουσιάζετε τους Γερμανούς (τους οποίους υποθέτω θαυμάζετε) σαν μια ειρηνευτική (ήμαρτον) δύναμη που παρασύρθηκε στον πόλεμο και δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να ελκύει την ζήλια (!!) των Άγγλων!. Να θυμίσουμε πως η Γερμανία είχε αναπτύξει το εμπόριο όπλων και έκανε μπίζνες με όλες τις χώρες, εξόχως δε με τον Κεμάλ, τις στρατιές του οποίου και εν πολλοίς εκπαίδευσε. Και όλα αυτά χρησιμοποιώντας Εβραίους (τι παράξενο, ε;)πράκτορες όπως ο Parvus.

    2.Η Γερμανία είχε άπειρες σχέσεις με μπολσεβίκους, τους οποίους είτε χρημάτιζε, είτε είχε φυτέψει ως πράκτορες στη νεαρή τότε Σοβ. Ένωση. Δεν ξύπνησαν μια μέρα οι ζηλιάρηδες Εγγλέζοι και είπαν να την καταστρέψουν.

    3. Οι Εβραίοι δεν έπεσαν από τον ουρανό στην Γερμανία. Σε πολλά μέρη (Κολωνία π.χ) είναι παλαιότεροι των πρώτων γερμανόφωνων κατοίκων της. Επίσης, στον Α' Παγκ. Πόλεμο οι Εβραίοι Γερμανοί πολέμησαν κανονικά και μάλιστα είχαν και 12000 νεκρούς-υπάρχει και σχετικό μνημείο σήμερα.

    4. Αν οι Εβραίοι αποτελούσαν το 98% των κομμουνιστών στην Ευρώπη (ποια πηγή το γράφει αυτό;) τότε ο εβραϊκός πληθυσμός θα έπρεπε να είναι καμιά 50αριά εκατομμύρια.

    Οι απόψεις σας είναι ακριβώς οι απόψεις του NSDAP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά είναι απίστευτο το γεγονός στις μέρες μας οποιοσδηποτε ασκεί κριτική στο Ισραήλ να ταυτίζεται με Ναζί ή με κάποιο γνωστό τηλεβιβλιοπώλη.Πάντα κάποιοι πάνε εκεί την κουβέντα διότι τους συμφέρει. Άλλο ένα επιχείρημα είναι ο αντισημιτισμός και το ολοκαύτωμα.
    Καιρός είναι να παύσουν αυτές οι δικαιολογίες. Δεν μπορεί να κρύβονται συνεχώς πίσω απο αυτά. Δεν μπορεί ένας λαός να είναι αντιπαθής απο την αρχαιότητα εως σήμερα και να φταίνε πάντα οι άλλοι.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το κύκλωμα ραββίνων που πιάστηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ. Αμέσως κάποιοι μίλησαν για λίβελο του αίματος, μεσαίωνα και αντισημιτισμό.
    Δεν πρόλαβαν να τελειώσουν και δεύτερο κύκλωμα εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων πάλι με εμπλεκόμενους απο Εβραίους εξαρθρώθηκε.
    Αυτό δεν σημαίνει οτι όλοι οι Εβραίοι συμμετέχουν σε εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων αλλά επίσης οτι όσοι ασκούν κριτική ή απλώς αντιπαθούν το Ισραήλ είναι αντισημίτες.
    Δεν ξέρω για τον ιδιοκτήτη του ιστολογίου αλλά προσωπικά συμπαθώ πολύ τους Γερμανούς. Έχουν τεράστια προσφορά στον πολιτισμό.
    Σε αντίθεση με τους Ανατολίτες Εβραίους που δεν έχουν να αναδείξουν τίποτα. Ακόμα και ο Αινσταιν ήταν Γερμανοεβραίος και πήρε τη Γερμανική παιδεία δήλαδή τη φυσική συνέχεια της ελληνικής...
    Χωρίς αυτή θα ήταν το απόλυτο μηδέν.
    Επίσης σπουδαίος ήταν ο Φρόυντ ο οποίος είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Αινσταιν και ειχε αποκηρύξει τον Εβραισμό.
    Πως να μη θαυμάζει κανείς λοιπόν τη Γερμανία όταν ακόμα και οι Ανατολίτες Εβραίοι προοδεύουν εκεί;
    Όμιλώ για κοσμοθεωρία, παιδεία και όχι DNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς δεν ζείτε στη Γερμανία και ίσως οι γνώσεις σας για τους Γερμανούς προέρχονται μόνο από ταινίες, βιβλία, εφημερίδες και τον εντυπωσιασμό που σας έχει δημιουργηθεί. Οι Γερμανοί είναι αντιπαθείς σε ΟΛΟΥΣ τους γείτονές τους, τις χώρες των οποίων έχουν πολλάκις λεηλατήσει.
    Αν ο γερμανικός πολιτισμός είναι η συνέχεια του ελληνικού εγώ είμαι ο Πάπας! Καταρχήν ο ελληνικός (για τον αρχαίο υποθέτω μιλάτε) ήταν μια ατελείωτη σύνθεση θέσεων (συχνά αντικρουόμενων) ενώ το γερμανικό πνεύμα εκφράζεται με τον όρο Gleichschaltung (ομογενοποίηση, όλα ίδια, όλοι στη σειρά). Οι Έλληνες δεν επιχείρησαν εθνοκάθαρση σε καμιά περίοδο της ιστορίας τους ενώ οι Γερμανοί έχουν λαμπρές σελίδες στο ζήτημα (η Πολωνία το μεγαλύτερο παράδειγμα). Οι Έλληνες εκδημοκρατίστηκαν, οι Γερμανοί είχαν Αυτοκράτορα (και το πνεύμα του μέχρι και σήμερα).

    Θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσοι φορείς του "γερμανικού πολιτισμού" (όταν θέλετε, πέστε μου ένα δείγμα αυτού του πολιτισμού)ήταν Εβραίοι, πέρα από τους γνωστούς Φρόυντ, Αϊνστάιν.

    Ελάτε εδώ, ζήστε ανάμεσα σε Γερμανούς, και όταν σας κοιτάζουν υποτιμητικά επειδή είσαστε...μελαχροινός(!!)'ή μιλάτε ελληνικά (μια γλώσσα με 15.000 λέξεις μέσα στην γερμανική!) ξαναγράψτε πόσο πολύ τους συμπαθείτε.

    Οσο μεγαλώνει η απόσταση από το θέμα που ασχολούμαστε, τόσο μεγαλώνει και η άγνοιά μας.

    Α, και κάτι ακόμη: Εσείς μπορείτε (ευτυχώς) να μην μιλάτε για DNA αλλά οι Γερμανοί μόλις πριν 19 χρόνια κατήργησαν το νόμο που ορίζει ως Γερμανό πολίτη κάποιον που έχει γερμανικό αίμα(!!!), αυτό ακριβώς που κάνουν σήμερα οι Ισραηλινοί.

    Προσωπικά νομίζω πως λάθος είναι τόσο η συμπάθεια στο γερμανικό πνεύμα όσο και στο εβραϊκό. Δεν ανήκουμε σε κανένα από τα δύο και κανένα από τα δύο ούτε μας θαυμάζει, ούτε μας θέλει-αυτό σας το υπογράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Le imperialism de Israel" 1924
    Roger Lampelin

    Δεν ξέρουμε αν υπάρχει μετάφραση του βιβλίου εις ελληνική ελπίζομαι να υπάρχει θα λύσει απορίες και θα βοηθήσει σε ιστορική διασταύρωση ντοκουμενταρισμένων γεγονότων δια τους ερευνώντας.

    Ευχαριστούμε δια την ανοχή του σχολιασμού μας

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διευκρινισεις στους φιλους αναγνωστες και σχολιαστες,

    η συγκεκριμενη ομιλια ειναι μερος της ιστορικης ομιλιας του Benjamin Freedman στο ξενοδοχειο Willard στην Ουασιγκτον το 1961.
    Ο κ.Freedman ,ηταν ενας επιτυχημενος επιχειρηματιας απο την Νεα Υορκη ο,οποιος υπηρξε ο κυριος ιδιοκτητης της εταιρειας WOODBURY SOAP COMPANY(εταιρεια καλλυντικων), με αξιοσημειωτη περιουσια και πολιτικη επιρροη και δυναμη.Ειχε υπηρετησει την Αμερικη και στους δυο παγκοσμιους πολεμους και ενω ο οποιος υπηρξε μελος διαφορων ισχυρων Εβραϊκων οργανωσεων(ο ιδιος ηταν Εβραιος),ξαφνικα αποστατησε απο τον οργανωμενο Εβραϊσμο ακριβως μετα την νικη των Εβραιο-κομμουνιστων το 1945, και οπως ειπε ο ιδιος "αποφασισε να ακολουθησει την συνειδηση του και να εκθεσει την 'τυραννια' που περιτυλιγε τις ΗΠΑ."
    Ειναι ο πρωτος "αποστατης" υψηλος αξιωματουχος μυστικων οργανωσεων που διερρευσε πληροφοριες και ανοιξε τα ματια πολλων Αμερικανων.

    Το κειμενο-αρθρο δεν εξυμνει σε καμια περιπτωση τους Γερμανους και τον ναζισμο.
    Απεναντιας προσπαθει να ξετυλιξει την μυστηρια σχεση μεταξυ Σιωνιστων και Αγγλων.
    Οταν ομως μια χωρα,οπως η Γερμανια, σαρωνε βραβεια Νομπελ σε τομεις οπως Χημεια,Φυσικη κ.α. και αρχιζει με την παροδο του χρονου να μετατρεπεται σε υπερδυναμη τοτε ειναι απολυτως λογικο οι αποικιοκρατες Αγγλοι,Γαλλοι,Βελγοι,Ολλανδοι να βλεπουν την αλλαγη αυτη με "περιεργο" ματι.
    Σαφως οι Γερμανοι εχουν καταδικαστει απο την ιδια την Ιστορια,ομως υπαρχουν καποιες πτυχες Της που δεν τις γνωριζουν οι περισσοτεροι.
    Οι Μπολσεβικοι δεν ειχαν σχεση μονο με τους Γερμανους, αλλα και με τους Αμερικανους.
    Λιγο μετα το 1927 (10 χρονια μετα την ρωσικη επανασταση)η εταιρεια STANDARD OIL της Νεας Υορκης και οι θυγατρικες της,συνηψαν μια εμπορικη συμφωνια με την κυβερνηση της Ρωσιας (επι Ιωσηφ Σταλιν),για να εμπορευθουν Σοβιετικο πετρελαιο.Το πετρελαιο αυτο θα εξηγαγαν απο γεωτρησεις που θα εγινοντο στην Ουκρανια και θα επωλειτο στις ευρωπαϊκες αγορες.
    Η STANDARD OIL φημολογειται οτι εδωσε δανειο 75.000.000 $.
    Ο καθηγητης ΑΝΤΟΝΥ SUTTON του τμηματος Πολεμου στο πανεπιστημιο Στανφορν αποδεικνυει οτι σχεδον τα 2/3 ολων των βιομηχαιων στην ΕΣΣΔ ειχαν κτιστει με την τεχνικη και οικονομικη υποστηριξη των ΗΠΑ.Οι Αμερικανοι εκμεταλλευονταν πολυ εξυπνα το σοβιετικο πετρελαιο την στιγμη που ολοκληρος ο κοσμος θεωρουσε την Ρωσια ως ΜΕΓΑ ΕΧΘΡΟ.

    Μιχαλης Γεωργιου

    (συνεχεια στο επομενο σχολιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαφως υπαρχει διαφορα μεταξυ Σιωνιστων Εβραιων και απλων Εβραιων.
    Ειναι ομως οι Σιωνιστες Εβραιοι που κινουν τα νηματα και ειναι στο χερι τους να πνιξουν οικονομιες κρατων.Δεν αποδεικνυεται ομως τιποτα ,γιατι ολα γινονται μυστικα.
    Εκεινη την εποχη ο πληθυσμος της Γερμανιας ηταν 80-90 εκατομμυρια και οι Εβραιοι 450 χιλιαδες,εν τουτοις ειχαν τον αποκλειστικο ελεγχο του Τυπου και σχεδον της περισσοτερης οικονομιας,διοτι οταν το μαρκο υποτιμηθηκε ,λογω της ηττας στον πολεμο ,οι Εβραιοι επιχειρηματιες εξαγορασαν τα παντα με φθηνο χρημα.
    Εκει ηταν που ξεχειλισε το ποτηρι για τους Γερμανους!
    Οι Εβραιοι μαλιστα εκαναν μια γενικη συνελευση στο Αμστερνταμ τον Ιουλιο του 1933,οπου την παρακολουθησαν Εβραιοι απο ολα τα περατα της γης!! Σ'αυτην ελεγετο:
    "Απαιτουμε να αποβληθει ο Χιτλερ και να αποκατασταθουν τα πραγματα, να καταλαβουν ολοι οι Εβραιοι τις προηγουμενες θεσεις τους ,ειτε ειναι Κομμουνιστες ειτε οτιδηποτε αλλο ειναι. Δεν εχετε δικαιωμα να μας απειλειτε και να μας φερεστε κατα αυτον τον τροπο.Εμεις οι Εβραιοι ολου του κοσμου σας στελνουμε αυτο το τελεσιγραφο."
    Δεν χρειαζεται να γραψω τι απηντησαν οι Γερμανοι.
    Η Γερμανια αρνηθηκε να δεχθει τις απαιτησεις των Εβραιων.
    Οι Εβραιοι ομως βγαζουν και την ακολουθη ανακοινωση:
    "ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΡΗΣΣΟΥΝ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΜΑΣ."

    (Δηλωσεις Samuel Mutermyer, επικεφαλης της αμερικανικης αποστολης στο Αμστερνταμ).

    Οι κομμουνιστες στη Ευρωπη δεν ησαν σε καμια περιπτωση 50 εκατομμυρια.Αυτο ειναι μια τρομακτικη ανακριβεια που ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα.Οι κομμουνιστες ηθελαν να παρουσιαζονται ως πολλοι ,αλλα εφηυραν ενα σωρο τεχνασματα για να επιβαλλονται, οντας μειοψηφια.

    Μιχαλης Γεωργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]