Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πολιτικός αυτοδιασυρμός του Παυλόπουλου συνεχίζεται…

«Τόσα μπορούμε, τόσα δίνουμε…»

Τάδε έφη Προκόπης Παυλόπουλος, νυν υπουργός Εσωτερικών, που δεν χάνει την ευκαιρία να ασχοληθεί με την ειδικότητά του, δηλαδή τα οικονομικά. Μόνο που ξεχνάει τελείως το δικό του υπουργείο και το μαύρο χάλι που επικρατεί εκεί (το έχει μετατρέψει σε υπουργείο… Αιγαίου, εν πλήρη τρικυμία…) και τρέχει να δώσει τα «φώτα» του στην Οικονομία της χώρας!!!
Και τι είπε ο φωστήρας περί των οικονομικών; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, για τη συνάντηση και τη συζήτηση του πρωθυπουργού με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, μας είπε ο «πολύς» υπουργός πως «τόσα έχουμε, τόσα δίνουμε»…!
Και γιατί έχετε τόσα κύριε υπουργέ και δεν έχετε περισσότερα; Μήπως λόγω του χάους που επικρατεί στα οικονομικά του δημοσίου; Μήπως εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών σκανδάλων στα οποία έχει περιπέσει η κυβέρνησή σας; Μήπως επειδή ο περιπτεράς της γειτονιάς μου ξέρει αλλά και διαχειρίζεται καλύτερα τα οικονομικά μεγέθη από ότι εσείς και όλοι οι «ειδικοί» που τρέξατε να μας σώσετε, υποσχόμενοι το μέγιστο δυνατό για την βελτίωση της ζωής μας;
Γνωρίζετε, αλήθεια, κύριε Παυλόπουλε, πως εδώ και χρόνια ζητάτε από τον Ελληνικό λαό (όπως και οι προηγούμενοι από εσάς) περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας δώσει; Και για να γίνομαι απολύτως ακριβής, δεν ζητάτε, αλλά απαιτείτe από τους Έλληνες πολλά περισσότερα από όσα μπορούν να σας δώσουν. Και όχι μόνο απαιτείται, αλλά πιέζετε αφόρητα μέσω διαφόρων νόμων (παράνομων επί το πλείστον, όπως π.χ. η επιπλέον φορολογήσεις που παρανόμως επιβάλλετε και για τις οποίες καταδικάζεστε σχεδόν σε καθημερινή βάση από τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, πληρώνοντας στην Ε.Ε. τεράστια ποσά σε πρόστιμα), σε σημείο που να εκβιάζετε και την ελευθερία των πολιτών αφού τους απειλείτε μέχρι και με φυλάκιση (για χρέη προς το δημόσιο)!!!
Έχετε σκεφτεί κύριε Παυλόπουλε πως η αποτυχία σας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο; Έχετε αναλογιστεί πως η αναξιοπιστία σας τροφοδοτείται από τις δικές σας ενέργειες και δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς για να βρει πόσο μακριά από τον πολίτη είστε, πότε αναξιόπιστοι και πόσο αντιδημοκρατικοί έχετε καταντήσει; Εσείς δεν είσασταν κύριε Παυλόπουλε που σκεφτόσασταν –και μάλιστα σοβαρά- να προσλάβετε αλλοδαπούς και λαθρομετανάστες στις υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας για να αντιμετωπίσετε το εισαγόμενο έγκλημα; Για τις προσλήψεις εκείνες είχατε κονδύλια και δεν έχετε για να δώσετε στους Έλληνες πολίτες;
Επειδή η πολιτική σας ακεραιότητα βάλλεται από εσάς τους ίδιους, δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ παραπέρα κύριε Παυλόπουλε. Αναλογιστείτε μόνο τι πρόκειται να σας δώσει –λίαν συντόμως μάλιστα- ο Ελληνικός λαός. Και μην παρεξηγηθείτε. Αυτό μας έμεινε, αυτό θα σας δώσουμε… Πρόκειται να πάρετε κάτι –που είμαι σίγουρος δεν θα σας ξαφνιάσει- που απέμεινε στους Έλληνες πολίτες (και μεταξύ μας είναι το ακριβότερο που διαθέτουν αυτή τη στιγμή οι πολίτες της χώρας).
Σας αφήνω να μαντέψετε τι θα είναι αυτό…
Κωνσταντίνος
Υ.Γ. Και για να σας διευκολύνω, το πρώτο γράμμα αυτού που θα πάρετε ξεκινάει από Τ και τελειώνει σε Α...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο Βίσμαρκ κάποτε είπε : Καθηγητες στην Κυβέρνηση τρεις, στον όλοθρο η Πατρίς.
    Ο Ρουσσόπουλος, ο Παυλόπουλος και η Ντόρα, είναι οι νεκροθάφτες της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αυτοι που μπορουν,πραττουν.
    Αυτοι που δεν μπορουν,διδασκουν"

    Καιρος ειναι για τον (καθηγητη) Παυλοπουλο να ασχοληθει με το προηγουμενο επαγγελμα του!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]