Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπερκινητικότητα της πολεμικής αεροπορίας σήμερα το πρωί

Αερομαχίες πάνω από τη Ρόδο

Από νωρίς το πρωί σήμερα, υπήρξε έντονη δραστηριότητα και πολλά αεροσκάφη της πολεμικής μας αεροπορίας «σηκώθηκαν» κατευθυνόμενα στο Αιγαίο προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αποστολές τους.
Η υπερκινητικότητα που παρουσιάστηκε στα περισσότερα πολεμικά αεροδρόμια της χώρας, ήταν αρκετά έκδηλη όπως παρατηρούσαν περίοικοι των συγκεκριμένων περιοχών. Σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν «πυκνές» απογειώσεις, γεγονός που πρόδιδε το «επείγον» των συγκεκριμένων απογειώσεων.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί από το ΓΕΕΘΑ ή από το ΓΕΑ κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα, κάτοικοι των Δωδεκανήσων όμως παρατήρησαν έντονη δραστηριότητα πολλών μαχητικών στον ουρανό των Δωδεκανήσων, «τα οποία έκαναν παράξενες μανούβρες».
Οι αερομαχίες, γιατί περί αυτού πρόκειται, απέκτησαν και θεατές, οι οποίοι παρακολουθούσαν με έκδηλο ενδιαφέρον τα εναέρια κυνηγητά…
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως αναμένεται να έχουν και οι δηλώσεις του ΓΕΑ σχετικά με την σημερινή δραστηριότητα των Τούρκων, οι οποίοι χωρίς ενδοιασμούς (γιατί άραγε;) παραβιάζουν καθημερινά το Αιγαίο και πετούν κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς αυξάνοντας σοβαρά την πιθανότητα ατυχήματος...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. -Καταριψτε τους..!
    --------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήμουν πιλότος,θά έμπαινα μέσα στήν Ιωνία (ποτέ Τουρκία)φορτωμένος βόμβες,καί θά ισοπέδωνα ό,τι εύρισκα μπροστά μου,καί άς μέ κατέρριπταν.
    Μετά από τέτοια ικανοποίησι ό θάνατος,θάνατος δέν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]