Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ας ξεκινήσουμε μία διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης

Με τα σκουπίδια σας να ζήσετε εσείς

Το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι ένα θέμα που απασχολεί πλέον ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία άρχισε πια να ανησυχεί για το αύριο, που μοιάζει πολύ γκρίζο για τον πολιτισμό αλλά και την κουλτούρα του κάθε κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το ιστολόγιο αυτό, σήμερα τολμά να ζητήσει από όλους εσάς, από όλους τους Έλληνες πολίτες, να αντιταχθούμε στο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και να ζητήσουμε να πάψουμε να είμαστε ο "σκουπιδότοπος ανθρώπων" της Ευρώπης. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, το φαινόμενο των αυξημένων λαθρομεταναστών που διαβιούν στη χώρα μας, εγκλωβισμένοι, το έχει δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία φρόντισε να δημιουργήσει ένα νόμο με βάση τον οποίο, όταν συλλαμβάνεται κάποιος λαθρομετανάστης σε κάποιο κράτος-μέλος, τότε αυτός ο λαθρομετανάστης επιστρέφεται στη χώρα εισδοχής!!!
Σήμερα λοιπόν ζητάμε να αρχίσουμε μία διαμαρτυρία, σε ευρωπαϊκά επίπεδα και πλαίσια, τηρώντας τους κανόνες των Ευρωπαίων.
Από αύριο και για κάθε μέρα, καλούμε όλους τους πολίτες να αφήνουν τα σκουπίδια τους στις εισόδους των υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών, αλλά και στο Μαξίμου. Το ίδιο να συμβαίνει σε όλα τα κεντρικά γραφεία των κομμάτων. Καθημερινά να δέχονται δεκάδες ή και εκατοντάδες τόνους σκουπιδιών.
Το σύνθημά μας, που με πικετοφορίες οι οποίες θα γίνονται στους χώρους απόθεσης των σκουπιδιών, θα πρέπει να φροντίσουμε να το διαδώσουμε ειρηνικά και με μία σιωπηλή αντίσταση να ενημερώσουμε τους πολίτες όλου του κόσμου γι αυτό που οι κυβερνώντες στη χώρα μας ανέχονται.
ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
Αυτό θα πρέπει να λέμε, να φωνάζουμε και να συζητάμε. Η χώρα μας δεν μπορεί να είναι σκουπιδότοπος ανθρώπων... Δεν μπορεί να ανεχόμαστε την εναπόθεση απελπισμένων ανθρώπων, πεινασμένων και εξαθλιωμένων, στη δική μας πόρτα. Κι αυτό, επειδή, όσο έντιμοι και ηθικοί και αν είναι αυτοί οι άνθρωποι, πεινάνε και το μόνο τους μέλημα είναι να φροντίσουν να φάνε οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Και αυτή τους η έννοια γίνεται αυτόματα απειλή, για οποιονδήποτε βρίσκεται εκεί κοντά...
ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
Αυτό να φωνάξουμε σε αυτούς που ζούνε σε προστατευμένες περιοχές, που συνοδεύονται από αστυνομικούς και που καμία σχέση δεν έχουν με την καθημερινότητα των απλών πολιτών. Να απαιτήσουμε να μας ακούσουν οι πολίτες όλου του κόσμου. Όχι μέσα από τα ΜΜΕ αλλά μέσα από το διαδίκτυο να διαδώσουμε την αγωνία των Ελλήνων πολιτών, που αύριο θα είναι και αγωνία των Ευρωπαίων συμπολιτών μας.
Η Ευρώπη των πολιτών στις πρόσφατες ευρωεκλογές έστειλε ένα μήνυμα προς την Ευρώπη των ολιγαρχών: Αν συνεχίσετε έτσι, θα σας αγνοήσουμε πλήρως...
Αρκεί να θυμηθούμε πως τα τείχη της Ιερηχούς δεν έπεσαν από σαλπίσματα (όπως θέλει ο μύθος) αλλά από τον τρόμο που γέννησε η σιωπή των Εβραίων που επί τριημέρου και χωρίς διακοπή γυρνούσαν γύρω από την πανίσχυση πόλη, χωρίς να μιλάνε... Ο τρόπος υπάρχει, αλλά έχουμε την θέληση να τους φωνάξουμε
ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!
Κωνσταντίνος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]