Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία εκβιάζει, προκαλεί και διατάσσει...!

Η Τουρκική φρεγάτα "Barbaros" (σημαίνει "Βάρβαρος")
αποδεικνύει την αυτογνωσία των Τούρκων

Οι προκλήσεις της Τουρκίας και το μήνυμα

Η Τουρκία είναι ένα κράτος-πειρατής. Πέρα από χώρα-γενοκτόνος και δολοφόνος λαών και μειονοτήτων, επιμένει να αναβιώσει στις διεθνείς σχέσεις καθεστώς κρατικής πειρατείας.
Τα παλαιότερα χρόνια, όταν οι αρμάδες των πολιτισμένων κρατών συνελάμβαναν πειρατές, τους απαγχόνιζαν στο ψηλότερο κατάρτι του πειρατικού. Σήμερα, η κατοχική της Κύπρου, Τουρκία, συμπεριφέρεται ως ένας αδίστακτος πειρατής, αλλά η διεθνής κοινότητα και δη οι μεγάλες δυνάμεις την τιμούν με τον τίτλο του σημαντικού στρατηγικού εταίρου.
Αυτή η χώρα-πειρατής έχει την αναίδεια να χτυπά την πόρτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να απαιτεί να ενταχθεί σε αυτήνν αλλά χωρίς να σεβαστεί τις αρχές και τις αξίες, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ένωση.
Για πολλοστή φορά, τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροπλάνα παρενοχλούν πλοία που έχει μισθώσει η Κυπριακή Δημοκρατία ή παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας. Η Τουρκία απειλεί ότι θα σταματήσει ή και θα παρεμποδίσει κάθε προσπάθεια της Κύπρου στην αναζήτηση υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη. Με αναίδεια και θράσος απαιτεί να ζητείται η… άδειά της για οποιεσδήποτε ενέργειες στη θαλάσσια περιοχή που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία. Οι στόχοι της είναι προφανείς.
Αλλά εκείνο που είναι πραγματικά εξωφρενικό και εξοργιστικό, είναι ότι η χώρα του Αττίλα έχει την απαίτηση η Κυπριακή Δημοκρατία, το θύμα της εισβολικής και κατοχικής βουλιμίας της, να προσυπογράψει την ένταξή της στην ΕΕ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Οι τουρκικες ασκησεις και προκλησεις αποτελουν μια μορφη ψυχολογικου πολεμου εναντιον της Ελλαδας και της Κυπρου.Αποτελουν μια μορφη εμμεσου εκβιασμου. Ειτε θα κανουμε αυτο που θελουν χωρις αντιδραση απο μερους μας ειτε θα υπαρξει πολεμικη συρραξη.
    Το ενδεχομενο πολεμου απορριπτεται διοτι δεν το θελουν οι Αμερικανοι και αυτο γιατι μπορει μεν οι Αμερικανοι να θελουν μια ισχυρη Τουρκια , αλλα σε τετοιο βαθμο που να μπορουν οπωσδηποτε να την ελεγχουν. Περα απο αυτο υπαρχουν και οικονομικοι παραγοντες που δεν επιτρεπουν στη Τουρκια να κανει ο,τι θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τουρκική φρεγάτα Barbaros ονομάζεται έτσι από τον περίφημο ναύαρχο Barbaros, δηλαδή ελληνιστί "Κοκκινογένη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεκτή η παρατήρηση αλλά έχω την αμυδρά εντύπωση πως είχα συναντήσει όνομα πλοίου (δεν θυμάμαι κατηγορία) του τουρκικού στόλου, που ονομαζόταν barbarossa και γι αυτό δεν συνέδεσα τα δύο αυτά μεταξύ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]