Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας

Στόχος να κάψουν τους αστυνομικούς

Παρανάλωμα παραλίγο να γίνουν χθες τα ξημερώματα οι αστυνομικοί του 5ου Αστυνομικού Τμήματος της Πάτρας! Μια ομάδα νεαρών, στις 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, πέταξε έξι βόμβες μολότοφ! Πρόκειται για πρωτοφανή επίθεση που σημειώνεται σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας και η επίθεση έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στους ιθύνοντες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.
Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και άρχισαν να πετούν τις βόμβες εξωτερικά του Τμήματος. Τους αντιλήφθηκε ο φρουρός ο οποίος και ειδοποίησε τους συναδέλφους του που βρίσκονταν στο εσωτερικό για την επίθεση που γινόταν. Σκοπός των δραστών, κατά πληροφορίες, ήταν να μπουν στο εσωτερικό του τμήματος και να κάψουν τους αστυνομικούς.
Στο τμήμα υπήρχαν περίπου 10 αστυνομικοί, που βρίσκονταν σε επιφυλακή για τις σημερινές Ευρωεκλογές και στο άκουσμα της κραυγής του συναδέλφου τους για βοήθεια βγήκαν έντρομοι έξω για να δουν τι είχε συμβεί. Τελικά έσκασαν τέσσερις βόμβες μολότοφ στο οδόστρωμα και κινδύνευσαν να καταστραφούν όσα περιπολικά βρίσκονταν έξω από το Τμήμα. Οι δράστες διέφυγαν με δίκυκλα από το σημείο και χωρίς να καταφέρει κανείς να τους συλλάβει.
Σημειωτέον ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είχε δώσει εντολή να είναι σε επιφυλακή όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες, όμως παρόλα αυτά η επίθεση δεν αποφεύχθηκε.
Η Αστυνομία συλλέγει πληροφορίες για το σημείο απ’ όπου οι δράστες ξεκίνησαν για να πετάξουν τις βόμβες μολότοφ στο Τμήμα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]