Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καραμανλής αποφάσισε πως έχασε τις εκλογές «επικοινωνιακά»

Βαθιά νυχτωμένος ο πρωθυπουργός

Βρίσκεται μπροστά στην πόρτα της εξόδου ο Καραμανλής και δείχνει να μην κατανοεί ούτε την πραγματικότητα, αλλά ούτε και την σοβαρότητα του μηνύματος της ανοιχτής παλάμης που εισέπραξε τόσο ο ίδιος, όσο και η παράταξή του.
Έβγαλε το πόρισμα ο πρωθυπουργός της χώρας και δήλωσε πως δεν κάνει καμία αλλαγή προσώπων (εν όψει καλοκαιριού) και πως η μόνη αλλαγή θα είναι στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης!!! Του έφταιξε δηλαδή η επικοινωνία και το ότι δεν μπόρεσε να περάσει τα σωστά μηνύματα στον λαό!!!
Δεν φταίει για τον Καραμανλή το μαύρο χάλι της Οικονομίας, δεν του φταίει ότι η χώρα έχει παραδοθεί στους λαθρομετανάστες, δεν του φταίει το έγκλημα που ολοένα και αυξάνεται, δεν του φταίει ο εξευτελισμός της χώρας διεθνώς λόγω ανυπαρξίας ή συνεχών ηττών της εξωτερικής μας πολιτικής, δεν του φταίει η ανασφάλεια των γεωγραφικών συνόρων της χώρας (από Αιγαίο και Θράκη). Δεν βρίσκει κανένα σφάλμα, δεν βρίσκει κανένα ψεγάδι ο κύριος πρωθυπουργός. Γι αυτόν όλα είναι καλά!!! Του φταίει το επικοινωνιακό του επιτελείο…!
Το μήνυμα από το λαό στάλθηκε. Σαφέστατο και αναλλοίωτο. Όποιος ξεχνάει τα εθνικά θέματα και δεν φροντίζει για την ασφάλεια των πολιτών και για την ασφάλεια των συνόρων, όποιος δεν κρατά στο ύψος της την χώρα σε θέματα της εξωτερικής πολιτικής και όποιος επιθυμεί τους Έλληνες άβουλη μειονότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα, απλούς φιλοξενούμενους και όχι οικοδεσπότες μέσα στο σπίτι τους, απροστάτευτους στην εγκληματικότητα και την παραβατική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών, θα γνωρίζει συντριπτική ήττα και θα στέλνεται στον κάλαθο των αχρήστων.
Ο πρωθυπουργός, σήμερα, αγνόησε το μήνυμα και συνεχίζοντας να διατηρεί στις θέσεις τους εκείνους τους ανθρώπους που με την λαμπρή ανικανότητά τους ή την μικρότητα της μεγαλομανίας τους εξέθεσαν διεθνώς σε πλείστους όσους κινδύνους τη χώρα, τα ιδανικά και τις ιστορικές της αξίες, συνεχίζει να εμπαίζει τους πολίτες και να γιγαντώνει τις προσδοκίες εκείνων που επιθυμούν να μικρύνουν την Ελλάδα, να μειώσουν τον Ελληνισμό και να εξευτελίσουν τους Έλληνες πολίτες.
Σήμερα, η χώρα γνωρίζει την ήττα της δειλίας του ενός που ενώ εξελέγη για να προασπίζεται τα συμφέροντα των πολλών, αυτός προτιμά να κρύβεται πίσω από την «επικοινωνιακή πολιτική» και την επαναδιοργάνωσή της για να διορθώσει το «τσαλακωμένο προφίλ». Η κατά ξεκάθαρη άρνηση των πολιτών της μισής Ελλάδας, η κατάθεση της αηδίας και η χαρακτηριστική αποστροφή για τα όσα μέχρι χθες ήταν κανόνας στην πολιτική (και όχι μόνο) ζωή του τόπου, δεν ήταν ικανή ώστε να συνεφέρει τον «άρχοντα» και να του ανοίξει τα μάτια.
Η συνέχιση της παραμονής, εντός του κυβερνητικού σχηματισμού, ανθρώπων που μέσα από τα μηδενικά έργα τους αποδεικνύουν πως απεργάζονται σχέδια κατά της χώρας (εντεταλμένοι της Λέσχης Bilderberg ή άλλων «ομάδων» στις οποίες είναι μέλη) κρίνεται άκρως επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας.
Ό,ποιος δεν μπορεί να κατανοήσει το πραγματικό πρόβλημα, αλλά και το μέγεθός του, χαρακτηρίζεται επικινδυνότερος από τους εργάτες του ανθελληνισμού… Δεν δικαιούται διακοπών ο πρωθυπουργός της χώρας. Δεν μπορεί να πάει για «ξεκούραση» όταν τα πάντα καταρρέουν. Δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα να καταστραφεί προκειμένου να δροσιστεί στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Δεν έχει το δικαίωμα αυτό πιά… Του το αφαίρεσε ο Ελληνικός λαός μέσα από τις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Αντί διακοπών, ο πρωθυπουργός οφείλει να εργαστεί σοβαρά, υπεύθυνα και αδιαλλείπτως, για μεγάλο χρονικό διάστημα, με σοβαρούς συνεργάτες, πιστούς στις Ελληνικές αξίες και υπηρέτες των Ελληνικών (και όχι άλλων) συμφερόντων.
Διαφορετικά, στο μενού του πρωθυπουργού (διαιτητικό ή μη), ο πολίτης είναι αποφασισμένος να του προσθέσει και μία… «πόρτα»!!!
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ημουν ετοιμος να γραψω αρθρο και μετα ειδα την αναρτηση του.
    Η αναλυση του ειναι σωστη.

    Να σαι καλά κοωνσταντίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς βρίσκεται μέσα σε μία εικονική πραγματικότητα ο μπούλης και δεν ξέρει τι του γίνεται ..ΛΑΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]