Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρχεται ο Ερντογάν στην Αθήνα – Να τον βάλει ο Κώστας να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Κολοκοτρώνη, του Μέγα Αλέξανδρου ή του Άγνωστου Στρατιώτη

Καλύτερα γελάει ο τελευταίος

Σύντομα πρόκειται να επισκεφθεί τη χώρα μας ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενος από το πολιτικό του επιτελείο. Η επίσκεψη αυτή γίνεται μέσα στα πλαίσια ανταποδοτικότητας μετά την επίσκεψη του κυρίου Καραμανλή στην Τουρκία (πριν από μερικά χρόνια).
Η ευκαιρία που δίνεται στον Έλληνα πρωθυπουργό "να πάρει το αίμα του πίσω" και να αναγκάσει του "κουμπάρο" του Ταγίπ να τιμήσει τους ήρωες της Ελλάδας, είναι μοναδική!
Καλά, σαν ιδέα δεν είναι και άσχημη, να βάλει ο δικός μας ο Καραμανλής τον κουμπάρο του τον Ταγίπ να προσκηνύσει στο μνημείο του Κολοκοτρώνη!!! Ή στο μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!!
Κι επειδή από αυτά έχουμε ελλείψεις (γιατί άραγε; μήπως προλαβαίνετε να κάνετε ένα μνημείο στον "Γέρο του Μωριά"; αν θέλετε μπορείτε σε 24 ώρες να το έχετε έτοιμο...) να τον βάλει να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του Άγνωστου Στρατιώτη, που έδωσε την ζωή του σε πολέμους κατά των φασιστών!!! Σε πολέμους που η Τουρκία είτε ήταν απέναντι από εμάς (δηλαδή εχθρός), είτε δεν ήταν πουθενά (δηλαδή ουδέτερη), είτε ήταν μαζί μας (όταν τελείωναν όλα…)!
Έτσι, νομίζω, κύριε Καραμανλή πως θα μπορέσετε να ανταποδώσετε στα ίσια την φιλοξενία που σας παρείχε ο κουμπάρος σας στην Τουρκία, δίνοντάς του και την ευκαιρία να τιμήσει τους ήρωές μας. Να τους καταθέσει στεφάνι τιμής, όπως κάνατε εσείς στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ, του σφαγέα των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας.
Έτσι, κύριε Καραμανλή, έχω την εντύπωση πως θα μπορέσετε να πείσετε κάποιους πως αντέχετε ακόμη και ξέρετε να επιστρέφετε τα «δώρα» που σας κάνουν…
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Δεν θα ήταν και άσχημο να υπάρχει επιγραφή "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμένους" για να στείλεις κι εσύ κύριε πρωθυπουργέ μας το μήνυμά σου...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. kwlokotronhs? a, ennoeite afton pou eixe zhthsei o Ismail ap'to george na katevasei to portreto tou prin merika xronia ki aftos skysthke na symorfw8ei? kati 8ymamai...na ton proskynhsoun oi tourkoi? otan ton ftynoume emeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ!
    Δείτε κι εδώ:
    http://aristidisdikaios.blogspot.com/2009/05/blog-post_7352.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]