Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χαμός στο Αιγαίο - 35 παραβιάσεις!

Συνεχείς σκληρές αερομαχίες

Η Άγκυρα στα πλαίσια των μεγάλων αεροναυτικών άσκησεων που διεξάγει στο Αιγαίο ξεπέρασε και τον εαυτό της σήμερα με 35 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου!
Συνολικά 8 σχηματισμοί αποτελούμενοι από 32 μαχητικά και 17 μεμονωμένα αεροσκάφη (15 ελικόπτερα και 2 CN-235), δηλαδή 49 αεροσκάφη, προέβησαν σε 35 παραβιάσεις του Εθνικού Εναερίου Χώρου και σε... μόλις 25 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Aθηνών.
Από τα 32 μαχητικά τα 14 ήταν οπλισμένα ενώ κατά την διάρκεια της διαδικασίας αναγνώρισης και αναχαίτισης από μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας δεν σημειώθηκε κάποια εμπλοκή.
Η δραστηριότητα έλαβε χώρα σε ολόκληρο το Αιγαίο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κανείς δεν τον θυμήθηκε.

    Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που σκοτώθηκε ή καλύτερα δολοφονήθηκε ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, Κώσταντίνος Ηλιάκης.

    Πέθανε για τη πατρίδα, και έσβησε. Πέθανε για τη πίστη του, προσπαθώντας να διώξει τους βάρβαρους που εισήλθαν στον Ελληνικό εναέριο χώρο. Θυσιάστηκε για όλους εμάς ο Έλληνας πιλότος, ενώ αμειβόταν με μισθό πείνας. Αποφάσισε να χαθεί στους ουρανούς και όχι να αγκαλιάζει τα παιδιά του.

    Τρία χρόνια μετά ξανά…τον ανταμείψαμε.

    Κανείς δεν τον θυμήθηκε. Κανείς δεν ρώτησε αν η σύζυγος και τα ορφανά παιδιά του έχουν την ανάγκη μας. Τα ΜΜΕ δεν αναφέρθηκαν σε αυτόν, αλλά προτίμησαν να ασχοληθούν με τον αστυνομικό που έσκισε – όπως εκείνοι λένε – σελίδα από το κοράνι. Οι πολιτικοί της χώρας συνέχισαν να τσακώνονται για τα «πράσινα παπαγαλάκια» αλλά και για το…δίλλημα «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα».

    Δεν σε θυμήθηκε κανείς Κωνσταντίνε Ηλιάκη. Και ξέρεις γιατί;

    Γιατί δεν σε λέγανε ΙΣΜΑΗΛ.

    Λουκάς / www.nationalpride.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]