Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Βορειοηπειρωτών την Δευτέρα έξω από την Αλβανική πρεσβεία

Καταγγέλλουν την καταδίκη του Βασίλη Μπολάνου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας,στην αλβανική πρεσβεία της Αθήνας,διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα, η Ένωση Χειμαρριωτών, ενάντια στην παράνομη καταδίκη του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δημάρχου της Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου από το δικαστήριο του Αυλώνα.
Στην ανακοίνωση της ένωσης,τονίζονται τα εξής:

Καλούνται όλοι οι Βορειοηπειρώτες την Δευτέρα 27 Απριλίου ώρα 07.00 μ.μ. μπροστά στην αλβανική πρεσβεία της Αθήνας να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στην παράνομη καταδίκη του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δημάρχου της Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου από το δικαστήριο του Αυλώνα.
Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πτώση του απολυταρχικού συστήματος στην Αλβανία, τα όργανά του συνεχίζουν τις ίδιες πρακτικές εις βάρος του ελληνισμού Με μια απόφαση που στοχεύει στην πολιτική εξόντωση και εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων αφαιρούν από τον δήμαρχο Χιμάρας τα πολιτικά του δικαιώματα χωρίς καμία πραγματική αιτιολογία και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες.
Εμείς οι Βορειοηπειρώτες οφείλουμε να σταθούμε για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας. Ο κίνδυνος πλέον είναι μεγάλος και δεν μπορούμε να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Πρώτη πράξη αντίδρασης είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Οι Βορειοηπειρώτες ενωμένοι θα στείλουν το μήνυμα στο αλβανικό κατεστημένο. Καλούμε κοντά μας στον ιερό και δίκαιο αγώνα όλους τους Έλληνες.
Ένωση Χειμαρριωτών
για την πατρίδα μας, για εμάς και τα παιδιά μας


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]