Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΝΑΤΟς ο δολοφόνος

Πέρασαν δέκα χρόνια από την εκτέλεση των 16 της Σερβικής Τηλεόρασης και κανείς δεν έχει πληρώσει για τη μαζική δολοφονία

Στις 2 πμ, της 23ης Απριλίου1999, το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την Ενημέρωση. Αποδέκτες του μηνύματος είμαστε όλοι μας. « Όποιος δεν μεταδίδει τις πληροφορίες που θέλει ο παγκόσμιος ηγεμόνας θα εκτελείται». Έτσι απλά.
Στόχος των πυραύλων, ήταν το κτίριο της σερβικής τηλεόρασης (RTS), στο κέντρο του Βελιγραδίου. Από τον βομβαρδισμό δολοφονήθηκαν 16 εργαζόμενοι στη νυχτερινή βάρδια και 4 έμειναν ανάπηροι.
Οι νεκροί ήταν:

1. Ksenija Banković, video mixer, age 27
2. Jelica Munitlak, make up artist, age 27
3. Aleksandar Deletić, cameraman, age 30
4. Branislav Jovanović, master technician, 50
5. Slaviša Stevanović, exchange technician, age 32
6. Dragan Tasić, electrician, age 30
7. Dragorad Dragojević, security, age 27
8. Tomislav Mitrović, program director, age 61
9. Dejan Marković, security worker, age 40
10. Milan Joksimović, security worker, age 47
11. Milovan Janković, precision mechanic, age 59
12. Nebojša Stojanović, master technician, age 26
13. Siniša Medić, program designer, age 32
14. Darko Stoimenovski, exchange technician, age 25
15. Slobodan Jontić, assembler, age 54
16. Ivan Stukalo, exchange technician, age 33.
Ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ, εκείνο το κάθαρμα ο Jamie Shea, είχε δηλώσει:
«Η RTS δεν είναι μέσο ενημέρωσης. Είναι γεμάτη από κρατικοδίαιτους υπαλλήλους που πληρώνονται για να μεταδίδουν προπαγάνδα και ψέματα. Για το λόγο αυτό την θεωρούμε στρατιωτικό στόχο. Eίναι το ίδιο πράγμα με την στρατιωτική προπαγάνδα και έχει ενσωματωθεί στις ένοπλες δυνάμεις. Dεν θα είχαμε ποτέ σαν στόχο νόμιμα, ελεύθερα μέσα ενημέρωσης»
Στις 21 Απριλίου το ΝΑΤΟ είχε βομβαρδίσει το κτίριο που στέγαζε τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς «TV Pink» , και «BK TV» και τον ραδιοσταθμό « Kosova». Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε επίσης , την τηλεόραση του Novi Sad.
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ....ενω το cnn και τα υπολοιπα καναλια των ηπα,λενε παντα την αληθεια και ευρισκονται στην κορυφη των καναλιων οπου δεν κανουν προπαγανδα στον αμερικανικο λαο.....................α ρε.... π@@τσα,βιτσα,στενα παπουτσια και ανηφορα που τους χρειαζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]