Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιτείται συναίνεση πάνω σε θανάσιμες λεπίδες ξυραφιού!!!

Ποιόν θα κόψει το ξυράφι;

Το τελευταίο 4μηνο η Χώρα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού του ασφαλιστικού. Στην κόψη του ξυραφιού της εκτέλεσης του προϋπολογισμού.
Στην κόψη του ξυραφιού στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
Στην κόψη του ξυραφιού των εκκολαπτομένων καθημερινά σκανδάλων.
Στην κόψη του ξυραφιού της Ε.Ε για το έλλειμα.
Και τελευταία μας προέκυψε και η κόψη του ξυραφιού της «συναίνεσης» που επαναλαμβάνει δις ημερησίως ο κυρ Αντώναρος...! Χωρίς να μας λέει τι άλλο σημαίνει αυτό το πράμα...! Εκτός από την κατάργηση της «αντιπολίτευσης»!

Σήμερα λοιπόν ο κ. Κ.Κ συναντάται με τους πολιτικούς αρχηγούς και το βράδυ θα απευθύνει «διάγγελμα» από τα δελτία των οκτώ δίνοντας το δικό του περιεχόμενο στην «συναίνεση»... που είναι να χρεώσουμε την έλλειψη συναίνεσης για την αντιμετώπιση της «εθνικής υπόθεσης» στούς άλλους κάνοντας πράξη την έμπνευση του κ. Γιάννη Λούλη που «πουλάει» στην προετοιμασία για την προσφυγή στις κάλπες...
Είμαστε λοιπόν μάρτυρες τακτικών που επιδεινώνουν κάθε ώρα την θέση της Ελλαδίτσας για πάρτυ κομματικών συμφερόντων του Κ.Κ αφού αυτός κάνει παιχνίδι παριστάνοντας τον «ΔΙΑΠΟΡΩΝ» και ουχί τον «απολογούμενον» επί 5ετία Πρωθυπουργόν!!
Από Diaporon



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]