Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκρούεφσκι: Αναμενόμενη εκ μέρους μας η έκθεση του ΟΗΕ!!!


Γνώριζε την έκθεση πριν τη δημοσίευση!

Την ικανοποίησή του για το περιεχόμενο της έκθεσης της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ για ζητήματα μειονοτήτων, Γκέϊ Μακ Ντούγκαλ, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Κληθείς να σχολιάσει το περιεχόμενο της έκθεσης, ο κ. Γκρούεφσκι, από την πόλη Στιπ όπου συμμετείχε σήμερα σε προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των προεδρικών και δημοτικών εκλογών της 22ας Μαρτίου, δήλωσε:

«Για εμάς ήταν κάτι το αναμενόμενο και δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη. Ίσως γι άλλους να αποτέλεσε έκπληξη, για εμάς όμως όχι. Είναι θετικό το γεγονός ότι το ζήτημα έλαβε διεθνή στήριξη. Για εμάς αποτελεί ένα είδος ικανοποίησης, διότι από την άλλη πλευρά υπήρχε άρνηση παραδοχής».
Ξεπερνώντας ακόμη και αυτά τα όρια της "πολιτικής κομψότητας" ο Γκρούεφσκι ξεγυμνώνει την έκθεση του ΟΗΕ, που συνέταξε η κυρία Μακ Ντούγκαλ, δηλώνοντας πως γνώριζε το περιεχόμενό της δηλώνοντας πως ήταν κάτι "αναμενόμενο για τα Σκόπια"!!! Μετά από την συγκεκριμένη δήλωση, καλείται το Ελληνικό ΥΠΕΞ να ζητήσει την άμεση απομάκρυνση από την θέση της, της συγκεκριμένης κυρίας Μακ Ντούγκαλ, καθώς επίσης και την αποκατάσταση της αλήθειας με συμπληρωματική έκθεση στην οποία να αναγράφεται πως "επαναλαμβάνεται η δημοσίευση με διορθώσεις, λόγω εσκεμμένης υποκειμενικής σύνταξης που προηγήθηκε από την κυρία Μακ Ντούγκαλ".
Επιτέλους, η κυρία Μπακογιάννη ας κάνει και κάτι, πέρα από το να φωτογραφίζεται. Η συνεχής πριμοδότηση (με την τακτική των ανάλαφρων και χωρίς ουσία δηλώσεων) του φασίζοντος καθεστώτος των Σκοπίων εκ μέρους της, αλλά και η ανοχή στις συνεχείς στρεβλώσεις από "αρμόδιους" που καταγγέλονται εκ των προτέρων για τις ύποπτες δράσεις τους, θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Και αυτό είναι αποκλειστική υπευθυνότητα και αρμοδιότητα της Θεοδώρας Μητσοτάκη.
Τέρμα οι φωτογραφίες και τα δείπνα Ντόρα, ήρθε η ώρα να βγάλεις το μεροκάματό σου...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Διώξτε την Ντόρα πρίν να είναι αργά !!!!!!

    Είναι ανίκανη να προασπήσει τα εθνικά μας συμφέροντα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]