Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατηγορούν τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον δολοφόνο της Αθανασίας!

Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας

των δικαιωμάτων όλων των πολιτών


Στο όνομα των δικαιωμάτων των δολοφόνων του χθες, του σήμερα και του αύριο, γελοία υποκείμενα, εγκεφαλικά νεκροί, αστεία ανθρωπάκια, προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες στον αστυνομικό, που ενώ δεν ήταν σε ώρα υπηρεσίας συνεπλάκη κυνήγησε, αντιστάθηκε και πυροβόλησε τον δολοφόνο της άτυχης Αναστασίας, κατά τη διάρκεια ληστείας σε κατάστημα τηλεπικοινωνιακών συστημάτων στην Αθήνα.
Γράφουν, μιλάνε και προκαλούν την έσχατη αηδία, οι διάφοροι «διανοούμενοι», προσπαθώντας να ενοχοποιήσουν έναν άνθρωπο που (ενώ θα μπορούσε να κάνει τον αδιάφορο) προσπάθησε να αντισταθεί στους ληστές και να αποτρέψει τα χειρότερα (δυστυχώς δεν το κατάφερε).

Όλοι αυτοί που ανερυθρίαστοι θεωρητικολογούν, ούτε μία στιγμή δεν έχουν επαφή με την σκληρή πραγματικότητα… Χαμένοι μέσα στις σκοπιμότητες και τις εξυπηρετήσεις συγκεκριμένων σκοπών, επιχειρούν να ισοπεδώσουν κάθε πιθανότητα αντίστασης εκ μέρους των οργάνων, των φορέων και γενικότερα όλων των μηχανισμών άμυνας και καταστολής, που διαθέτει το κράτος…
Γιατί; Πού αποσκοπούν;
Οι ίδιοι, μέσα από την συγκεκριμένη επιθετική συμπεριφορά προς τον αστυνομικό, δίνουν το άλλοθι στους εγκληματίες να σκληρύνουν ακόμη περισσότερο, να μην φοβούνται την τιμωρία και ουσιαστικά είναι αυτοί που οπλίζουν το όπλο, αλλά και που πιέζουν την σκανδάλη των εγκληματικών (σε κακουργηματικό βαθμό) στοιχείων, που εισρέουν σε απίστευτα μεγάλους αριθμούς στην Ελλάδα.
Με κατεστραμμένα όλα τα εγκεφαλικά τους κύταρα, χαβαλέδες του κώλου, αστεία ανθρωπάκια που περιπλανώνται μέσα στην τρέλα του μυαλού τους και που επιθυμούν να την επιβάλουν σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία… Χειρότεροι και από τον ίδιο τον εκτελεστή της Αθανασίας, χωρίς να έχουν ζητήσει ούτε μία φορά συγνώμη, επιχειρούν να αφοπλίσουν ολόκληρο το σύστημα προστασίας των πολιτών…
Ηθικοί αυτουργοί του θανάτου της Αθανασίας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της παραφροσύνης που εισηγούνται (και που σε μόνη βάση υπερασπίζονται), επιτίθενται ουσιαστικά σε όλους μας, εν όψει ενός «πολιτισμού» στον οποίο οι ίδιοι δεν ζούν και δεν επιθυμούν να ζήσουν ποτέ…
Κοπρολογούν εκ του ασφαλούς, μέσα από τις επαύλεις τους, πίσω από τους αστυνομικούς που τους προστατεύουν… και διαμαρτυρήθηκαν μόνο όταν οι κουκουλοφόροι έκαναν τον χαβαλέ τους στο Κολωνάκι…
Εσύ, εγώ, όλοι εμείς, γινόμαστε ηλιθιότεροι των ηλιθίων αφού τους ανεχόμαστε και δεν τους στέλνουμε από εκεί που ήρθαν…
Κωνσταντίνος




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αίσχος.Αίσχος.Αίσχος.

    Δεν είμαι κανένας από αυτούς που αναφέρεις και δεν έχω ιδέα γιά ποιούς ακριβώς αναφέρεις και δεν με νοιάζει τι λένε.
    Το ουσιαστικό στην υπόθεση είναι ότι υπάρχει ένας νεκρός συμπολίτης μας από έναν αστυνομικό που έχει σαφώς επηρεαστεί από την Αμερικάνικη υποκουλτούρα και νομίζει ότι τέτοιες απερισκεψίες θα έχουν happy end.Αίσχος και πάλι αίσχος να μην μπορούμε να δούμε τα αυτονόητα. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ, και κυρίως όταν υπάρχουν άσχετοι πολίτες σε απόσταση αναπνοής.
    Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που καθορίζουν την στάση των οργάνων γιά κάθε περίπτωση, ψιλά γράμματα θα μου πεις. Η διαστρέβλωση που διάβασα στ΄ αλήθεια με έχει εξοργίσει. Ποιός δολοφόνος της Αθανασίας; Mα καλά είμαστε με τα καλά μας; Aς τον άφηνε ο σόφρων! αστυνομικός να πάρει τα 300 ρημαδοευρώ προκειμένου να ζήσει η κοπέλα. ας ήταν και 3000 ευρώ, έχουν σημασία τα χρήματα; φαίνεται πως ναι!
    Ενώ τώρα αποδόθηκε δικαιοσύνη; Δεν θα κάτσω να αναλύσω τα κακώς κείμενα της αστυνομίας εδώ - που είναι πάρα πολλά. Ούτε και κάποιους γραφικούς που βρίσκοντας πάτημα σε τέτοια οδυνηρά περιστατικά εισηγούνται διάφορα περίεργα πράγματα.
    Μιλώ αποκλειστικά και μόνο γιά το συγκεκριμένο συμβάν και την αντιμετώπιση που κάνεται ως προς αυτό και μόνο.
    Πραγματικά θα φθάσουμε στο σημείο εκτός από όλα τα άλλα να έχουμε και τον νου μας τώρα σε διάφορους κρετίνους "Κάλαχαν"

    Κωνσταντίνε σύνελθε! δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει, διότι περί αυτού πρόκειται. Και μετά διάφοροι να αναρωτιούνται τάχαμου γιατί έχουμε φθάσει σε αυτό το σημείο. Μα όταν τα όργανα του νόμου είναι από τους πρώτους διδάξαντες τι περιμένεις να συμβεί μετά;
    Αν καταφέρουμε και δούμε ποτέ τα πράγματα ψύχραιμα και αντικειμενικά τότε ,μπορεί και να έχουμε κάνει ένα μικρό βήμα, εώς τότε ο καθένας θα εκμεταλεύεται καταστάσεις, δυστυχώς.
    Και κάτι ακόμα...γιατί όλους αυτούς δεν τους στέλνεις από εκεί που ήρθαν; τι σε εμποδίζει;
    Τα χειρότερα ασφαλώς έρχονται...ετοιμαστείται να θερίσετε αυτά που κάποτε σπείρατε.

    *Είμαι λίγο περίεργος γιά το αν θα αναρτήσεις την αντίθετη άποψη, γιατί σε αυτή την χώρα ισχύει το "ότι δηλώσεις είσαι". Και πολλοί δηλώνουν Δημοκράτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως άκουσα ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας και φορούσε πολιτικά. Επίσης άκουσα ότι έπεσαν πυροβολισμοί εκατέρωθεν με συνέπεια να περάσουν δύο μέρες ώστε να αποφασιστεί από ποιου τη σφαίρα κόπηκε το νήμα της ζωής της άτυχης κοπέλας.

    Ήταν λάθος του αστυνομικού που αποφάσισε να τον αφοπλίσει μέσα στο κατάστημα.

    Εγώ προσωπικά πιστεύω πως ο αστυνομικός έπρεπε να περιμένει να πάρει ο αλβανός τα λεφτά και αφού έβγαινε έξω από το κατάστημα να τον έκανε κουμπότρυπες.

    Από την άλλη αν συνέβαινε αυτό θα βγαίνανε στα κανάλια όλοι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ και θα κλαίγανε για τον κακομοίρη αλβανό που πήγε να ληστέψει κινητά για να επικοινωνήσει με τη μάνα του.

    Αλλά καλύτερα να κλαίγανε οι συριζαίοι τον αλβανό παρά τώρα που κλαίνε τη κοπέλα οι συγγενής και φίλοι.

    Τρομάζω μια φορά για αυτό που ζούμε σήμερα, αλλά με πιάνει υστερία όταν σκέπτομαι τι μας περιμένει. Ο θεός να βάλει το χέρι του γιατί εμείς δεν μπορούμε καθώς φαίνεται να βάλουμε το δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μου αναγνώστη/αναγνώστρια, όπως βλέπεις το παρών ιστολόγιο υποστηρίζει την ανάρτηση της άποψής σου, επειδή έτσι λειτουργεί η δημοκρατία την οποία και σέβομαι απόλυτα, άσχετα αν η σημερινή δημοκρατία δεν με σέβεται διόλου ως πολίτη. Έτσι λοιπόν, προσωπικά, δηλώνω και είμαι δημοκράτης, χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες και εάν με ήξερες προσωπικά, θα γνώριζες πως έχω πληρώσει τις απόψεις μου αυτές πολύ σκληρά και χωρίς να το έχω μετανιώσει.
    Λοιπόν, εδώ γράφουμε προκειμένου να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας (που σίγουρα δεν μπορούν να συμφωνούν σε όλα) και μέσα από τις διαφορές μας να βρούμε τον κοινό τόπο, την χρυσή τομή και να παράξουμε το νέο που οφείλει να είναι καλύτερο από το παλιό.
    Σεβόμενος την άποψή σου, θα ήθελα (αν μου επιτρέπεις) να τοποθετηθώ σε αυτήν, από την αρχή. Κι επειδή εξ αρχής τοποθετείς τη νεκρή Αθανασία ως θύμα σφαίρας του αστυνομικού, μάλλον πρέπει να γνωρίζεις ότι η βαλλιστική έρευνα έδειξε πως η σφαίρα ήταν από το πιστόλι του Αλβανού. Στη συνέχεια, τάσσεσαι υπέρ της απομάκρυνσης των αστυνομικών από την προστασία των πολιτών, προκειμένου να μην υπάρχουν θύματα και να αποφεύγονται οι συγκρούσεις μέσα σε πλήθος. Δηλαδή, θα πρέπει να δίνουν ραντεβού σε ερημικά μέρη για να κονταροχτυπηθούν ή να ανταλλάξουν πιστολιές; και γιατί θα πρέπει να τους αφήνουμε να κλέβουν και να εγκληματούν; Επειδή φοβόμαστε μην τυχόν μας σκοτώσουν; Μα, αποδεδειγμένα, κυκλοφορούν για να σκοτώσουν. Είναι έτοιμοι ψυχολογικά γι αυτό, αφού κυκλοφορούν οπλοφορώντας και με το παραμικρό πυροβολούν. Σαφέστατα είναι λάθος τεράστιο το γεγονός της ασύδοτης εισροής τους στην Ελλάδα και κάποιοι έχουν εγκληματίσει κατά της χώρας όταν πήραν εκείνες τις αποφάσεις που επέτρεπαν ή δεν απέτρεπαν το "τσουνάμι" της εισόδου λαθρομεταναστών και άλλων τινών και διόλου γλαφυρών (γενικότερα) μεταναστευτικών κυμάτων.
    Αυτά, για τώρα, λόγω πίεσης χρόνου, αλλά με αφήνεις με ένα παράπονο. Τι εννοείς όταν λες ότι "θα θερίσετε ότι σπείρατε;" Τι έσπειρα και θα θερίσω; Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα και φυσικά δεν είπα ότι η κοπέλα "έπεσε" από σφαίρα αστυνομικού αλλά από την καθαρή απερισκεψία του, γιά να μη πω καμμιά άλλη κουβέντα. Το πράγμα θεωρώ ότι θα είχε λήξει ομαλώς όσον αφορά ανθρώπινες απώλειες αν δεν έκανε την "εξυπνάδα του". Τα χρήματα που πιθανόν θα έκλεβε ο ληστής ούτε που με ενδιαφέρουν, όχι γιατί είναι λεφτά εταιρίας, αν με καταλαβαίνεις.
    Δεν τάσομαι υπέρ της απομάκρυνσης των αστυνομικών από τους πολίτες! που το λέω αυτό; Σαφώς όμως και τάσομαι κατηγορηματικά με την απομάκρυνση των αστυνομικών - και μάλιστα ταχέως - που νομίζουν ότι είναι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι με στολή - και εδώ θα μπορούσα να πω και πιό βαριά κουβέντα γιά το τι είναι αλλά τέλος πάντον.

    Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα περίεργα κρούσματα στην αστυνομία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας όλο και πιό συχνά. Πρέπει να είναι σαπισμένοι, όσο και η κοινωνία άλλωστε!
    Αν πραγματικά πιστεύεις ότι με κάθε ευκαιρία και με το πιό απλό αδίκημα, ο αστυνομικός πρέπει να κάνει μονομαχίες με σφαίρες στον δρόμο τότε έχουμε πρόβλημα.
    Βλέπω ότι εστιάζεις την εγκληματικότητα μόνο στους ξένους. Έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης σίγουρα αλλά δεν είναι μόνο οι ξένοι, ok; Ας αναλάβουν τέλος πάντον τις ευθύνες τους (τι λέω τώρα ε;) κάποιοι γιά να μην φοβόμαστε εκτός από τους κακοποιούς και τους αστυνομικούς (ξέρεις αρχίζει και κυκλοφορεί και σαν αστείο στον κόσμο και αυτό είναι πολύ άσχημο σαν προοπτική)
    Και γιά να μην σε αφήσω παραπονούμενο η φράση που είπα δεν ήταν προσωπικά σε εσένα, ok; είναι μία γενικότερη, συσωρευμένη, αγανάκτηση γιά κάποιους που ενώ κάνουν ότι προβληματίζονται στο πως φθάσαμε εδώ στρουθοκαμηλίζουν.
    Πες πως είναι ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες που ήθελα να το πω :) (άλλωστε δεν σε ξέρω)

    Θα τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]