Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχίζουν τον «χαβά» τους οι Τούρκοι πάνω από το Αιγαίο

Αυξάνουν τον αριθμό πτήσεων

με οπλισμένα αεροσκάφη
...

Και η σημερινή ημέρα ήταν αρκετά «γεμάτη» για τους Έλληνες χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας, αφού οι Τούρκοι για μία ακόμη ημέρα συνέχισαν να… «εργάζονται» επάνω στο «μοτίβο των προκλήσεων» πραγματοποιώντας και πάλι παραβιάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας αλλά και παραβιάσεις του Ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, στις περιοχές του Κεντρικού αλλά και του Βόρειου Αιγαίου «προωθήθηκαν» τρεις σχηματισμοί τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών, με συνολικά 18 μαχητικά αεροσκάφη. Από αυτά, τα οκτώ (8) ήταν οπλισμένα.

Σημειώθηκαν, συνολικά, τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών, ενώ έγιναν άλλες έντεκα (11) παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.
Σημειώθηκαν εμπλοκές Ελληνικών και Τουρκικών αεροσκαφών σε δύο περιπτώσεις, κατά τις οποίες οι Τούρκοι χειριστές δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις των Ελλήνων πιλότων, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στις παραβιασθείσες περιοχές για να πραγματοποιήσουν αναγνωρίσεις των εισερχομένων Τουρκικών μαχητικών.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]