Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Γιατροί του Κόσμου θα επισκεφθούν τον Βάσκο την Δευτέρα

Θα τους εμποδίσουν κι αυτούς;

Με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αναγέννηση και ο κύριος Παπαθεμελής, μας ενημερώνουν πως τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου γίνεται η πρώτη επαφή του κ. Βιτάλη με τους "Γιατρούς του Κόσμου" και αμέσως μετά κατατίθεται το επίσημο αίτημα στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών προς το Υπουργείο Υγείας των Σκοπίων, να εξετασθεί από τους "Γιατρούς του Κόσμου" ή από άλλον διεθνή ανεξάρτητο Ιατρικό Φορέα ο Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς.
"Αυτή τη φορά" υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Αποστολής κ. Βιτάλης "να δούμε τι προσχήματα θα χρησιμοποιήσουν οι σκοπιανοί, για να εμποδίσουν την εκ του σύνεγγυς εξέταση του Βασίλη, από τους ειδικούς".

Σε σχέση εξάλλου με την "σιγή ασυρμάτου" που κρατούν τα ελληνικά
ΜΜΕ για την υπόθεση του Βασίλη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Α. πρόσθεσε: "Η επιλογή των ελληνικών ΜΜΕ να σιωπήσουν αλλά και να συνεχίζουν να σιωπούν συστηματικά μη λέγοντας λέξη γύρω από αυτήν την τόσο σημαντική για τα ανθρώπινα δικαιώματα υπόθεση, επιβεβαιώνει και την αρχική εκτίμησή μας, πως δεν θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε την ασφάλεια της αποστολής στα ελληνικά ΜΜΕ.
Μια εμπιστοσύνη που εναποτέθηκε στα χέρια των Ελλήνων bloggers κάτω από την ομπρέλα των οποίων και κινηθήκαμε, δικαιώνοντας έτσι την επιλογή μας".



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η Εκπομπή “Αθέατος Κόσμος” του ALTER σχετικά με τον Vasko

    2 Videos απο την εκπομπή Αθέατος Κόσμος” του Νίκου Χαρδαβέλλα στο ALTER στις 17-2-2009, σχετικά με τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς. Στα videos εμφανίζονται συνεντεύξεις και συζήτηση στο studio για τον εγκλεισμό του Vasko στο ψυχιατρικό ίδρυμα, την τότε επικείμενη επίσκεψη της Ελληνικής αποστολής την άλλη μέρα στα Σκόπια και προβάλεται το περίφημο video των “Μακεδονοειδών”. Τα videos έχουν ανέβει στο youtube απο τον anoiothosl2.

    http://youtube.com/watch?v=Tv8HIRvWsz0
    ΣΚΟΠΙΑΝΟI ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕIΣ 1/2

    http://youtube.com/watch?v=JrCoscRW1g0
    ΣΚΟΠΙΑΝΟI ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕIΣ 2/2

    http://history-of-macedonia.com/wordpress/2009/02/24/ekpompi-atheatos-kosmos-alter-sxetika-me-vasko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]