Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στεφανάκος: Βαρέθηκα, θα φύγω κι εγώ...

Ο πλήρης εξευτελισμός!!!

Το δούλεμα πέφτει "ψιλό γαζί"!

Μετά την απόδραση του Παλαιοκώστα από το αεροδρόμιο "Κορυδαλλός" και με οργάνωση του πρακτορείου ταξιδίων "Ελληνική Δικαιοσύνη", το κενό που έχει αφήσει πίσω του ο ατρόμητος καταζητούμενος είναι δυσαναπλήρωτο.
Έτσι, ο φίλος του, Στεφανάκος, μη μπορώντας να βιώσει την μοναξιά δήλωσε πως έχει βαρεθεί και πως θα φύγει κι αυτός!!! Έτσι απλά... Ακούγεται πως του έγινε παράκληση από τα ΜΜΕ, να τους ανακοινώσει την ώρα για να πάνε κάμερες που θα αποθανατίσουν τη δική του δραπέτευση...

22 Φεβρουαρίου 2009: Η τραγελαφική ιστορία επαναλαμβάνεται. Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν πρόκειται για φάρσα. Ακόμα και οι αστυνομικοί που επιβεβαιώνουν την πληροφορία είναι σκασμένοι στα γέλια - χωρίς υπερβολή.
Η Ελλάδα γελοιοποιείται στην υφήλιο με έναν μοναδικό τρόπο: Οι ίδιοι πρωταγωνιστές, δραπετεύουν ξανά, από τις ίδιες φυλακές και πάλι με ενοικιαζόμενο ελικόπτερο. Οι εργαζόμενοι στις φυλακές συνεχίζουν να δηλώνουν ότι ανα πάσα στιγμή είναι δυνατόν να τριτώσει το ρεζιλίκι.
Ο κ. Στεφανάκος μέσα από τις φύλακές διατείνεται ότι: Εάν ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών μόνον καμιά εικοσαριά κρατούμενοι θα φύγουν. Οι άλλοι δεν έχουν που να πάνε. Προσθέτει επίσης ότι εάν δεν δικαιωθεί από το δικαστήριο όπου δικάζεται αυτές τι μέρες, θα φύγει και αυτός. Αυτός έχει που να πάει!
Η συνέχεια στο ΝΕΧΤΟΚ



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]